top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

VRIJHEID verwelkomt Steven Arrazola de Oñate als nieuw lid van het partijbestuur!


Wij zijn zeer verheugd u te kunnen melden dat Steven Arrazola de Oñate heeft besloten om aan te sluiten bij het partijbestuur van onze nieuwe partij.


Steven is één van de strijders voor vrijheid van het eerste uur die zich heeft verzet tegen de coronamaatregelen zoals ze door de Belgische regering werden doorgevoerd. Zijn aandacht voor de vrijheid en de ontvoogding van de mens passen perfect bij ons beeld van de ideale, vrije samenleving.


Vrijheid geeft aan iedereen die deze gedachten genegen is, de gelegenheid om zich te vereniging en samen aan politiek te doen. De grote stroming die op gang is gekomen en o.a. aanleiding was tot de massale opkomst bij de betoging van vorige week zondag, zullen wij politek kanaliseren.


Nog voor covid was er bij heel wat mensen onvrede over de politiek. Veel mensen wisten en weten niet meer voor wie ze moeten stemmen. Zij overwogen zelfs om met lange tanden voor extreemrechts of voor de communisten te stemmen. Wel dat is niet langer nodig. Vrijheid biedt voor die mensen een ernstig alternatief. Niet een alternatief van extremen. Wel een rationeel alternatief, met een grote rol voor de waarden van het humanisme, de ontvoogting voor de mens, en de vrijheid van elkeen. Een no-nonsens-politiek.


Het is geen toeval dat Steven uit de VLD komt. Ook onze voorzitter Michael Verstraeten was actief in de VLD. Veel mensen die vroeger de liberale partij in het hart droegen, hebben met droefheid moeten vaststellen dat het liberale gedachtengoed de voorbije jaren uit deze partij is gewassen. Covid was het triest hoogtepunt van nutteloze vrijheidsbeperkende maatregelen die eerder communistisch waren dan liberaal. Vandaag hebben we nog altijd pasjes en niemand weet nog waarom.


Vrijheid zal zich verder inzetten om mensen in de vrijheidsbeweging, zelfstandigen die zich verlaten voelen, mensen die in de huidige politieke partijen hun gading niet meer vinden, onderdak te geven op basis van een stevig programma.


Vrijheid is een burgerinitiatief gegroeid vanuit de vaststelling dat de huidige politici de kiescijfers achternalopen, veeleer dan hun werk te doen. Wel, als zij het niet doen, dan moeten we zelf het alternatief maken.


Steven en Michael vormen een sterke tandem waar in de komende maanden nog mensen zullen bij aansluiten.


Michael Verstraeten Steven Arrazola

5,640 views495 comments

Recent Posts

See All

495 Comments


Luister goed wat ze zeggen deze leugenaars!

Dit filmpje moeten we zeker en vast downloaden en goed bijhouden, dit is bewijs voor in de rechtbanken.

En op het einde hoor je Gates nog zeggen dat het zijn beste investering ooit was!

https://twitter.com/i/status/1461750873445568515


Like
Replying to

Werkelijk ongelooflijk welke leugens er uit de mond van deze individuen gekomen zijn en dat zonder te verpinken.

En voeg aan dat lijstje gerust Vivaldi en de pharmalobbyisten van Sciensano/Gems toe.

Hoe is het in godsnaam mogelijk dat sommige mensen deze bedriegers nog blijven geloven ?

Like

K S
K S
Dec 04, 2021

WHO publiceert continu de nevenwerkingen die hen bereiken natuurlijk, dus dit is het topje van de ijsberg, het is hallucinant

www.vigiaccess.org, je moet "covid-19 vaccine" intypen, anders vind je het niet. Je kan ook een overzicht krijgen met alle nevenwerkingen van alle vaccinaties de laatste 50 jaren, dat overzichtje kan ik niet meer terugvinden, maar de griepspuit was verantwoordelijk voor +- 272 OOO neveneffecten gedurende 50 jaren, dat was het grootste aantal , tot mRNA werd toegediend : op 1 jaar tijd zijn er ondertussen meer dan 2 642 000 nevenwerkingen

" covid-19 vaccine contains the active ingredient(s): Covid-19 vaccine. Result is presented for the active ingredient(s). Total number of records retrieved: 2 642 138. " de lijst van soorten effecten is…

Like

Chef B
Chef B
Dec 04, 2021

Hoeveel keer is een gevaccineerde asymptomatischer dan een niet gevaccineerde?

Als je als gevaccineerde x aantal keer minder kans hebt op ziekenhuisopname, lijkt het mij ook dat je x keer meer kans hebt dat je totaal niet weet dat je besmet bent. Dat is toch ook niet goed om ziekenhuizen te ontlasten? Zeker niet als je dan zoals zovelen van het ene evenement naar het andere loopt.


Ik heb van nature een andere levensstijl dan de meeste mensen. Hiermee draag ik ook een belangrijk steentje bij. En ik vind dat dat ook in rekening mag worden gebracht.

Ik heb niet het hectische vrijetijdsleven dat anderen hebben.

"Hoe druk ben je?", is een belangrijke vraag.

Met hoeveel verschillende mensen heb je…


Like
Replying to

https://www.bitchute.com/video/3Nd13H6mohIi/ The Story Behind The Yule Celebration


Bij ons juist hetzelfde. Ik hou zelfs van de donkere dagen. Houtstoofje aan en gezellig een kopje thee of rood wijntje drinken. Een boek lezen. Ik ben dan ook meer een introvert en haat drukte. Maar voor een betoging kom ik nog wel eens buiten...


De rest van mijn vriendenkliek zijn zeer druk. Continu bezig.

Like

smartbleach
smartbleach
Dec 04, 2021

Jean Marie in GVA vandaag


Jean-Marie Dedecker bekritiseert het coronabeleid: “Hou toch eens op met die idiotieën”

Een van de meest notoire critici van het coronabeleid is Jean-Marie Dedecker. In het parlement donderdag beet Frank Vandenbroucke hem nog toe dat hij blijkbaar ‘stapels lijken wil, zoals in Brazilië’. Nee, het botert niet echt tussen die twee.

Dirk Hendrikx Vandaag om 05:00

Nu de politiek zo krasselt om het deltavirus het hoofd te bieden, klinken de tegenstemmen luider. Die van advocaat Fernand Keuleneer bijvoorbeeld, die bekend werd als advocaat van wijlen kardinaal Danneels. Hij tweette: “Studio 100 schrapt zijn evenementen in het Sportpaleis. CEO Hans Bourlon laat weten begrip te hebben voor de beslissingen van het Overlegcomité. ‘Had iedereen zich laten vaccineren,…

Like
carine quidousse
carine quidousse
Feb 04, 2022
Replying to

DE kanker gehad hebben , en dan nog eens 3 experimentele zogezegde gentherapie vaccins met hoge bijwerkingen zoals hersenbloedingen en hartstoornissen en een waslijst aan niet bevorderende bazaar erbij gooien kweetnie of dat inderdaad zo slim is ..🙄hoeveel kan een mensenlichaam aan.. ik zie het ook zo , zelf ging ik dit nooit gedaan hebben, dan nog liever wat in afzondering leven voor een tijdje ,,

Like

4freedom4justice
4freedom4justice
Dec 04, 2021

TOWARDS DIGITAL TYRANNY? # SAY NO TO THE COVID VACCINE PASSPORT - ANALYSIS BY PETER KOENIG


https://www.bitchute.com/video/Ky9ItfvljJLE/

Like
bottom of page