top of page

Profile

Join date: Feb 15, 2021

About

Ik ben een activist tegen gangstalking en electronic harassment.COVID = COllaborateur Van Internationale Dictatuur.

COVID = raDIOaCtiVe.

www.COVIDRATIonnEl.be = RADIOaCTIVE.

SARS = ARS = acute radiation syndrome.

2G = Gevaccineerd en Gestorven

Omicron = Oncomir

MSM = Misdaad Syndicaat Media


De coronamaatregelen zijn de voorbereiding van het leven na de atoombom.

https://meridian.allenpress.com/radiation-research/article/195/1/1/446280/Commonalities-Between-COVID-19-and-Radiation

Amerika wil per sé een oorlog uitlokken over Oekraïne en Taiwan. Als er een atoomoorlog komt, dan zullen we mondkapjes moeten dragen tegen radioactief stof, dan zullen we afstand moeten houden van radioactieve mensen, dan zullen we getest worden op radioactiviteit, dan zullen radioactieve mensen in quarantaine moeten, dan zullen we gevaccineerd worden om niet dood te bloeden, en de COVID vaccins zullen daar toevallig kunnen voor dienen want ze doen je bloed stollen. Vervang COVID door radioactief en het verhaal klopt. Vervang COVID door virus en het is totale shit.Wie zich vrijwillig laat vaccineren tegen COVID-19 zal geen schadevergoeding kunnen vragen als hij ziek wordt door het vaccin.


Wie zich laat vaccineren tegen COVID-19 zal geen schadevergoeding kunnen vragen als hij ziek wordt door 3G/4G/5G/6G, want ze gaan zeggen dat het misschien door het vaccin komt.


Als je een minuut telefoneert, dan warmen je hersenen 1 graad op. Maar stukjes van je DNA resoneren met de straling waardoor je DNA 60 graden opwarmt en in stukjes breekt. Deze stukjes worden dan gevonden met de PCR-test. De PCR-test is dus geschikt om vast te stellen dat je een GSM gebruiker bent.


Wireless Communication Radiation (WCR) heeft dezelfde symptomen als COVID-19.

http://dx.doi.org/10.18053/jctres.07.202105.007

Hoeveel kans heb je dat twee verschillende plagen op hetzelfde moment opduiken en hetzelfde veroorzaken?Het mondkapje beperkt je vermogen: je hebt te weinig zuurstof om genoeg energie op te wekken voor een grote inspanning waardoor je jezelf niet goed meer kunt verdedigen en ook niemand meer kunt aanvallen, wat de fascisten goed uitkomt.


Ik ga mijn eigen memes hieronder posten.

bottom of page