top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Breaking News: FVDB, neem ontslag. Nu!


Wie is gevaccineerd en ouder dan 65 loopt in ons land nu 15,6 % MEER risico om een positieve test af te leveren met covid-19 dan wie ouder is dan 65 en niet gevaccineerd.


U leest het goed!


Maar dat leest u niet in de krant. Daarover geeft Facon geen persconferentie. U hoort geen foeterende Vandenbroucke die dat nieuws dramatisch brengt. U ziet geen kwade De Croo. U leest geen arrogante tweet van Van Ranst. U ruikt geen twijfelende Van Gucht.

Dan blijft het stil. Bij de VRT worden geen vragen gesteld. De artsen die geloven in de maatregelen schudden ontkennend het hoofd dat het allemaal niet waar is. Dat we allemaal complotdenken en antivaxers zijn. Ook bij Sciensano ondertussen.


De verminderde kans op hospitalisatie bij + 65 die zijn gevaccineerd in vergelijking met wie niet gevaccineerd is, is gedaald naar 2,6.


Benieuwd hoe dat zit in Wallonië want daar was het verschil stukken kleiner.

Herinnert u zich nog de titels in de krant over "tot 10 keer meer kans op hospitalisatie voor wie niet is gevaccineerd"? Wel, in de groep die het hospitaal het meest bevolkt, waarin de meeste doden vallen, en die het meest is gevaccineerd, is het verschil dus "tot 2,6 keer meer kans". En snel tanend. Benieuwd ook of we aan een keerpunt gaan komen zoals bij het aantal “besmettingen".Voor het eerst is nu ook in België een verhoogde niet-covid oversterfte te zien.

In Nederland maken ze zich al een tijdlang zorgen over de abnormale oversterfte die niets met covid te maken heeft. Ik dacht dat we dat in België niet hadden. Maar ik vergis mij. De voorbije weken hebben we wel een duidelijke trend naar een hoge oversterfte die niets te maken heeft met covid.


We zien een dergelijke trend ook in Europa op de Euromomo. Maar wat veroorzaakt dit? Boze tongen van verfoeilijke antivaxers, idioten, intellectueel armoedigen, wappies, gepatenteerde onnozelaars en moordenaars vragen zich af of het zou kunnen gaan over een significant toenemend aantal door vaccinatie geïnduceerde overlijdens. Maar dat is uiteraard geheel uitgesloten want het komt van die verderfelijke virusontkenners.
3,629 views112 comments

Recent Posts

See All

112 Komentar


jizzanova
jizzanova
09 Nov 2021

interessante video met DR. SHANKARA CHETTY. Video gevonden op forum op de site van Geert vandenBossche


https://www.bitchute.com/video/IQoUmvcoiStX/


Suka

In Antwerpen enkel nog gevaccineerden op intensieve:

https://rumble.com/vote1x-gza-antwerpen-allemaal-gevaccineerd.html

Suka
jizzanova
jizzanova
09 Nov 2021
Membalas kepada

ik had dit artikel paar dagen terug gevonden op de site van de GVA. Dit artikel hebben ze inmiddels verwijderd. Het is en blijft natuurlijk MSM. Die zijn er enkel om je op het verkeerde spoor te zetten en daar past de waarheid niet bij.

Suka

jizzanova
jizzanova
08 Nov 2021

link gevonden op forum van Geert vandenBossche


VAGGZINE in BELGIUM - 100 per cent of ICU??


https://www.youtube.com/watch?v=1vUJKgtinvg


Suka

Suka

Vergeet niet dat de hittegolf van begin augustus 2020 de eerste hittegolf is die eeh hoge sterfte heeft veroorzaakt. Veel hoger dan bvb de recordhitte van juli 2019 waarbij het nieuwe hitterecord nu op 40,x°C is gezet. Dit blijft voor mij de eerste onverklaarbare oversterfte in België.

Ook hierover word niet gesproken, maar deze is volgens mij ook niet te wijten aan de vaccin testronde die toen gestart werd. Of wel?

Suka
Membalas kepada

Was trouwens alleen zo in Belgie, in de buurlanden was het blijkbaar niet zo warm. Je kan dit zien op euromono. De reden: omdat de Vlaming meestal slaafs alle idiote regeltjes volgt die een bureaucraat in Brussel uitvaardigt.

Suka
bottom of page