top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Breaking News: FVDB, neem ontslag. Nu!


Wie is gevaccineerd en ouder dan 65 loopt in ons land nu 15,6 % MEER risico om een positieve test af te leveren met covid-19 dan wie ouder is dan 65 en niet gevaccineerd.


U leest het goed!


Maar dat leest u niet in de krant. Daarover geeft Facon geen persconferentie. U hoort geen foeterende Vandenbroucke die dat nieuws dramatisch brengt. U ziet geen kwade De Croo. U leest geen arrogante tweet van Van Ranst. U ruikt geen twijfelende Van Gucht.

Dan blijft het stil. Bij de VRT worden geen vragen gesteld. De artsen die geloven in de maatregelen schudden ontkennend het hoofd dat het allemaal niet waar is. Dat we allemaal complotdenken en antivaxers zijn. Ook bij Sciensano ondertussen.


De verminderde kans op hospitalisatie bij + 65 die zijn gevaccineerd in vergelijking met wie niet gevaccineerd is, is gedaald naar 2,6.


Benieuwd hoe dat zit in Wallonië want daar was het verschil stukken kleiner.

Herinnert u zich nog de titels in de krant over "tot 10 keer meer kans op hospitalisatie voor wie niet is gevaccineerd"? Wel, in de groep die het hospitaal het meest bevolkt, waarin de meeste doden vallen, en die het meest is gevaccineerd, is het verschil dus "tot 2,6 keer meer kans". En snel tanend. Benieuwd ook of we aan een keerpunt gaan komen zoals bij het aantal “besmettingen".Voor het eerst is nu ook in België een verhoogde niet-covid oversterfte te zien.

In Nederland maken ze zich al een tijdlang zorgen over de abnormale oversterfte die niets met covid te maken heeft. Ik dacht dat we dat in België niet hadden. Maar ik vergis mij. De voorbije weken hebben we wel een duidelijke trend naar een hoge oversterfte die niets te maken heeft met covid.


We zien een dergelijke trend ook in Europa op de Euromomo. Maar wat veroorzaakt dit? Boze tongen van verfoeilijke antivaxers, idioten, intellectueel armoedigen, wappies, gepatenteerde onnozelaars en moordenaars vragen zich af of het zou kunnen gaan over een significant toenemend aantal door vaccinatie geïnduceerde overlijdens. Maar dat is uiteraard geheel uitgesloten want het komt van die verderfelijke virusontkenners.
3,626 views112 comments

Recent Posts

See All
bottom of page