top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

De strijd voor mensenrechten is een morele plicht. Wij doen mee!Laat uw stem horen tegen de fetish van FVDB. De coronapas is zonder twijfel de meest meest gruwelijke tool sinds WO II. Kom luisteren naar mijn speech om 15u30 aan het Berlaymontgebouw. Het zal er niet naast zijn!


Mvg,

Michael Verstraeten

4,206 views236 comments

Recent Posts

See All

236 commenti


Schotland: Gegevens Vaccinatiepaspoort worden doorgestuurd naar Amazon, Microsoft en andere grote bedrijven zonder dat de gebruikers hier weet van hebben.

https://www.infowars.com/posts/report-scottish-governments-vax-passport-sending-peoples-private-data-to-amazon-others/


Mi piace

Meester Verstraeten twittert dat de provocaties alleen maar kunnen toegeschreven worden aan voetbalhooligans en ander tuig. Hij heeft kennelijk niet het hele plaatje gezien.

Een van onze medebetogers vroeg een politieagente in uniform waarom de mensen die de toespraken wilden volgen (wij wilden dat ook graag) door de politie tegengehouden en geprovoceerd werden. Met neergeslagen ogen zei ze : "ik kan er niets aan doen. Het komt van hogerhand."

Mi piace

Dit zijn de klootzakskes van de flikkers die de boel opgestookt hebben!!!


Mi piace
Risposta a

Het is toch opvallend dat de politie diensten deze lui niet hebben gecontroleerd, gezien hun outfit kon je hier wel enige bedenken over maken. Bij dergelijke situatie zou men toch meer aandacht aan dergelijke zaken mogen besteden, toch?

Mi piace

Andy Sels
Andy Sels
22 nov 2021

Een paar sfeerbeelden, ze zijn wat bibberig maar zit geen goede stabilisatie op mijn camera.

duidelijk geen rellen te zien ;-)


https://youtu.be/mFGZzdng5FQ


Mi piace
Andy Sels
Andy Sels
22 nov 2021
Risposta a

hoor net op vtm nieuws dat het gekende relschoppers en voetbal hooligans waren. Goed dat ze dit vertellen maar die boodschap zal niet aankomen bij de massa zeker

Mi piace

Johan Goris
Johan Goris
22 nov 2021

De premier zei dat geweld walgelijk is. En ik ben daar wel mee akkoord. Hij zei ook dat we terug meer naar elkaar moeten luisteren. Ik ben daar ook mee akkoord. Ik hoop hierdoor dat iedereen zijn argumenten kan zeggen en dat men ook effectief luistert. Ok, ik ben geen die-hard antivaxer. Maar ik zie ook wel waar we in de toekomst naartoe moeten. In de verte zullen we grotendeels op natuurlijke wijze met de virus moeten leven. Indien niet, dan zitten we in een kunstmatige plastieken wereld. Wie weet een wereld waarin we in een ruimtepak door de straten moeten wandelen.

Ik denk dat de mens inderdaad terug op een natuurlijke manier wil leven. Als ik mis ben en…


Mi piace
omasimone
omasimone
23 nov 2021
Risposta a

U denkt nog steeds dat het om onze gezondheid gaat?

Na alle wortels die ze voor je neus gehouden hebben om de terugkeer naar een normaal leven te blijven uitstellen? Na alle misleidingen, bedrog en leugens die ze zelf tegenspreken? Na het blijven rekken van een vermeende crisis voor een griepvirus dat altijd al heeft bestaan en altijd zal bestaan? Zelfs na de nazi-praktijken die ze gebruiken om mensen te dwingen tot vrijwillige deelname aan een medisch experiment door vaccinatie? Gehoorzaamheid aan de staat afdwingen door dreigingen van uitsluiting aan het openbare leven? Overtreden van de grondwet en ons recht op zelfbeschikking alsook ons medisch beroepsgeheim schenden door iedereen te straffen wie dat recht gebruikt om te kiezen zich niet…

Mi piace
bottom of page