top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Eerste groot online corona-debat België – Nederland!Midden juni, op een nog te bepalen datum, organiseren we een eerste groot corona-debat!

Viruswaanzin België en Viruswaarheid Nederland dagen Jaap Van Dissel en Marc Van Ranst uit voor een groot debat. Nu al meer dan een jaar bepalen deze twee virologen samen met hun collega’s het coronabeleid in België en Nederland. Er zijn verschillen, maar ook grote gelijkenissen. Dit beleid heeft doden veroorzaakt, de economie onderdrukt en verregaande gevolgen gehad voor de mensen.


Na 1 jaar en 4 maanden is er nog steeds geen echt debat geweest. Zijn er nog steeds geen antwoorden gekomen op de vragen van de critici. Weigeren de virologen het debat aan te gaan.

Wel, daarin komt verandering. Willem Engel en Michael Verstraeten, de 2 kopstukken van de corona-critici in België en Nederland, dagen Jaap Van Dissel en Marc Van Ranst uit tot een België-Nederland debat. Een debat over de maatregelen. Een debat waarin geen blad voor de mond wordt gehouden. Een debat over de vragen die de pers niet durft te stellen.


Van Dissel en Van Ranst kunnen het zich niet veroorloven niet in te gaan op deze uitdaging. Zij dreigen de geloofwaardigheid die hen nog rest bij een deel van de bevolking definitief kwijt te raken door het debat te weigeren. Het is voor hen ook een unieke kans om de wereld duidelijk te maken dat ze het bij het rechte eind hebben gehad het voorbije jaar – als dat al zo zou zijn.


Het debat gaat in elk geval door. Weigeren Dhrn. Van Dissel en Van Ranst om te komen, dan zullen Dhrn. Engel en Verstraeten een debat voeren met een virtuele Van Ranst en een virtuele Van Dissel. Er zijn meer dan genoeg filmpjes op het internet van deze 2 heren om een interessant debat tussen 2 viriele mannen en 2 virtuele virologen te houden.


Later meer nieuws!!

8,069 views33 comments

Recent Posts

See All

33 comentários


bertha criel
bertha criel
26 de mai. de 2021

CDC Admits: More Dead From COVID-19 Vaccine Than ALL Vaccines From Last 20 Years Combined


FULL STORY :arrow_right:https://www.peoplealwayswin.com/2021/05/11/cdc-admits-more-dead-from-covid

Curtir

bertha criel
bertha criel
24 de mai. de 2021
Curtir


Van Dissel zou misschien nog wel het lef hebben om deel te nemen, maar krijgt daar echt geen toestemming voor van het bewind. van ranst is een lafbek die alleen maar vanachter zijn schermpje op zijn veilige plek virtueel mensen durft uit te schelden en te belazeren.

Curtir

Polar79
Polar79
20 de mai. de 2021

Alsof marcksken het lef heeft... Het mietje...

Curtir
bottom of page