top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Uitnodiging: start event verkiezingscampagne 2024
Beste vrienden,

Het is met groot enthousiasme dat wij jullie uitnodigen voor de spetterende aftrap van de Voor U verkiezingscampagne in 2024!


Dit evenement belooft niet alleen een inspirerende start van een boeiende campagne te zijn, maar het biedt ook een unieke kans voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Op 24 februari 2024 verwelkomen we jullie graag op onze 2024 Kick-Off, waar we samen de weg naar succes zullen inluiden. Wees maar zeker, dit wordt één van die bijzondere dagen in het leven. Met kennissessies die je je ganse leven kan gebruiken. Zowel verkiezingskandidaten als sympathisanten van Voor U  kunnen die dag profiteren van gratis top workshops, speciaal ontworpen om jullie vaardigheden te versterken en te optimaliseren voor de uitdagingen die voor ons liggen.


Elke verkiezingskandidaat en militant zal de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan workshops die gericht zijn op cruciale aspecten van effectieve communicatie. Denk hierbij aan sessies over helder en overtuigend communiceren, zowel verbaal als non-verbaal, lichaamshouding en het effeciënt gebruik van social media voor uw en onze campagnes. Deze unieke workshops zijn speciaal ontworpen om jullie te helpen schitteren in elke fase van de campagne en om jullie boodschap op de krachtigste manier over te brengen naar de kiezers.


Maar daar stopt het niet! Bij Voor U geloven we sterk in het belang van een positieve,

productieve en vitale groep medewerkers. Want teamwork makes the dream work! Daarom bieden we ook speciale trainingen voor onze fantastische teamleden. Deze ses-

sies zullen niet alleen bijdragen aan jullie persoonlijke groei, maar zullen ook het fundament leggen voor een sterk  en hecht team.


Reserveer hier uw plaatsen. Meet en greet alle partijleden. Ervaar vanop de eerste rij de energie en het aanstekelijk enthousiasme van onze snel groeiende  burgerbeweging. Zet mee uw schouders onder Voor U. Dit is een unieke kans om in juni trots te kunnen zeggen deel te hebben uitgemaakt van het neerzetten van een historisch verkiezingsresultaat van dit prachtig politiek initiatief!


Info: Locatie is Feestzalen 't Boerenhof in Gent. Op 24 februari 2024 starten we om 10u30 met een ontbijt. Voor de lunch voorzien we naar keuze stoofvlees met frietjes of een veggie schotel. Om organisatorische redenen is vooraf reserveren noodzakelijk. Deelname in de kosten: € 40/p.p., inclusief ontbijt, lunch en workshops.Tickets: https://www.vooru.be/campagne-booster-dag


Met onstuitbare enthousiaste groeten,Michael Verstraeten

247 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page