top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

PERSBERICHT: Nederland heeft nu een politiek gevangene

Updated: May 17, 2022Willem Engel is vandaag gevangen genomen voor "opruiing". Dit is een politieke daad waarbij een tegenstander in het publieke politieke debat, omwille van het uiten van zijn mening, in de gevangenis wordt opgesloten. Een echte Westerse democratie sluit zijn oppositie niet op. In het verleden en ook vandaag was/is er oppositie die tot en met de revolutie predikten. Deze mensen werden de voorbije 70 jaar niet opgesloten. Hiermee glijdt Nederland verder af naar de totalitaire staat. Een gevaarlijk hellend vlak dat we in een vroeg stadium collectief en krachtig moeten veroordelen. Immers de vrijheid van de mensen komt letterlijk meer en meer in gedrang. Je hoeft het niet eens met Willem Engel eens te zijn om deze arrestatie onaanvaardbaar te vinden. FREE WILLEM! #freewillem

Hoogachtend, Michael Verstraeten Voorzitter VRIJHEID

3,157 views109 comments

Recent Posts

See All

109 Comments


De reden van de arrestatie is "maandenlange opruiing", m.a.w. ze hebben gewacht tot de verkiezingen om hem op te pakken, want je feest is groter als je vijanden opgesloten zijn. Als activist tegen gangstalking zie ik al jaren dat ze targeted individuals proberen op te pakken vlak voor de eindejaarsfeesten. We mogen Willem Engel nu bij de targeted individuals rekenen.


e-mail van gisteren 17u31:


Beste X,


Na de aanhouding vandaag (woensdag 16 maart 2022) van Willem Engel regent het ook vragen over de aangifte tegen Hugo de Jonge.


Hierbij een korte update.


[...]


De aangifte tegen Willem Engel werd in december 2021 ingediend en werd op 21 januari jl. verder uitgebreid. Vandaag volgde er een arrestatie. Je zou kunnen denken…


Like

“Er is sprake van opruiing wanneer een persoon (of een groep personen) omstanders aanspoort om strafbare feiten te begaan.” “Het publiekelijk aansporen tot het plegen van een strafbaar feit of tot gewelddadig optreden tegen de overheid.”

Bron: https://www.encyclo.nl/begrip/opruiing

En dus heeft dat helemaal niets te maken met kritiek hebben of je mening uiten. Je mag gaan betogen, maar je mag daar geen mensen opjutten om de politie aan te vallen of vandalisme te plegen. Je mag mensen niet aanzetten tot het overtreden van de wet. Anders kom je er als aanstoker mee weg en zijn enkel de uitvoerders strafbaar. Mocht kritiek geven genoeg zijn, dan worden meer dan de helft van dit forum en alle betogers van de afgelopen maanden…

Like
Replying to

Van concrete argumentatie gesproken, welke zijn deze om er van uit te gaan dat W. Engel daadwerkelijk schuldig is van veroordeelbare opruiing ?

Het lijkt erop dat naar volgens uw perceptie dit is omwille van het eenvoudig feit is dat hij door een overheid aangehouden werd zoals bijv. Mahatma Gandhi destijds die ook een leider van een vrijheidsbeweging was en onrecht bestreed.

Errare humanum est, sed perseverare diabolicum.


Like

Ukraine Adopts WEF Proposals

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/war/ukraine-adopts-wef-proposals/


Zelensky has just signed into law the first steps of Schwab’s Great Reset. He announced he is introducing a Social Credit Application combining Universal Basic Income (UBI), a Digital Identity & a Vaccine Passport all within their Diia app. He also says that because so much money is coming into Ukraine as he has become an international celebrity, he has legalized cryptocurrencies in Ukraine.


So far, he has taken in over $63 million in cryptocurrency donations.


https://www.weforum.org/people/volodymyr-zelenskyy


Wordt wakker...Like

Victoria Nuland VS staatssecretaris Buitenlandse Zaken; Fuck the EU.

https://rumble.com/vvntbi-victoria-nuland-fuck-the-eu-.html

Gaat over Oekraine 2014

Like
Replying to

Is dat dezelfde onderminister voor Politieke Zaken van het ministerie van Buitenlandse Zaken victoria ‘f**k the EU’ nuland, die in januari 2022 kwam voorspellen dat russische hackers van plan waren om een cyberaanval te plegen voor een algemene blackout in europa maar....daarmee zelf het eu-plan onthulde voor de false flag van een grote blackout waarvoor de russische hackers dan de schuld zouden krijgen?

Ze draaide enkel maar de rollen om, ze laten altijd weten wat ze van plan zijn, omgedraaid tegenovergesteld en in bedekte termen.

Als er dus een grote blackout komt in europa, dan weten we waar we de schuldigen moeten zoeken: eu.

Like

bottom of page