top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

"Top DJ DIMARO in CONCERT" op PV&V partijcongresEn of we Vrijheid zullen vieren en helemaal door het dak gaan... Want niemand minder dan Tommorowland ster, DJ DIMARO, zal het programmacongres van PV&V opluisteren en spetterend afsluiten met een concert. Kuiten insmeren. Ambiance op wereldniveau. Uw stembanden zullen vanzelf wijd open gaan. Wees erbij! Tickets hier.


En nog een primeur: We moeten van de onnozele maatregelen een deugd maken. Omwille van het groot aantal inschrijvingen houden we ons congres in de propere buitenlucht van 't Boerenhof in Oostakker. HET EERSTE POLITIEK OPENLUCHTCONGRES IN BELGIË. Terug naar de Griekse roots van de democratie.


Programma eerste openluchtcongres:

10u: deuren – koffie – koek.

11u: bespreking programma & statuten

12u30: lunch: stoverij – frietjes – sla (of vegetarisch indien vooraf besteld)

13u: bespreking programma & statuten

Vanaf 15u: Hier is dat feestje! | DJ Dimaro in concert.


We worden vrijheid!2,286 views66 comments

Recent Posts

See All

66 comentarios


Jammer ik kon er niet bij zijn.Iets verzinnen hier om van de trap te geraken met een rolstoel ,voor de volgende keer misschien.Trap te smal om mij te dragen ook of ik moet zitten op de traptrede en mij laten naar beneden trekken,maar dan ben ik bont en blauw.Hopelijk vinden we snel een woning alhoewel als ik de prijzen zie me haren ten berge rijzen.

Spijt me ik kon er niet bij zijn.Maar misschien heb ik volgende keer wel gevoel in mijn rechterbeen.Sorry.🙄

Me gusta


Wereldgezondheidsorganisatie waarschuwt voor tekort aan spuiten

https://www.transport-online.nl/site/133609/wereldgezondheidsorganisatie-waarschuwt-voor-tekort-aan-spuiten/


GENÈVE - De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) waarschuwt voor een enorm tekort aan injectiespuiten voor vaccinaties. Volgend jaar dreigen er mogelijk 2 miljard spuitjes te weinig te zijn. Het tekort komt vooral door de massale inentingen tegen corona.

De voorraden zijn fors geslonken. Als de productie niet verbetert, kunnen er wereldwijd ernstige problemen bij het vaccineren ontstaan, aldus een bezorgde WHO. Het tekort kan voor de komende jaren gevolgen hebben voor de volksgezondheid, als een generatie de normale kindervaccinaties tegen bijvoorbeeld bof of mazelen misloopt. Te weinig spuiten en naalden leiden mogelijk ook tot een onveilige praktijk van hergebruik, stelt de WHO.


Laat dit even goed bezinken.

Doordat men massaal bezig is om grof geld…


Me gusta
lvercammen
lvercammen
10 nov 2021
Contestando a

Uitgaande van de tekenen dat geprikten slechter af zijn na de prik, door aantasting van hun immuunsysteem, zou je dit als goed nieuws kunnen beschouwen. Echter begrijp ik dat sommige dokters ervan uitgaan dat het kwaad al in grote mate geschied is (Arm Vlaanderen al meer dan 70 % geprikt én onomkeerbare effecten). Ik hoop nog steeds op gezegden zoals dat van de soep die niet zo heet gegeten wordt en ook van de veronderstelling dat er nog veel placebo is geprikt en daardoor vele geprikten toch niet de dieperik ingaan, tenzij ze de Russische roulette willen blijven spelen.

Ik kan me niet uitspreken over de effecten van de gekende kindervaccinaties (ik knoop er thans nog positieve effecten aan vast).…

Me gusta

https://www.youtube.com/watch?v=7w-Sj_yaqdg&t=41s

GZA Antwerpen: "De patiënten op onze IC zijn allemaal geprikt"

Me gusta
Contestando a

😆 Ongelooflijk.

Me gusta

https://www.hln.be/mechelen/restaurant-dat-coronapas-wou-omzeilen-sluit-na-waarschuwing-van-burgemeester-twee-dagen-op-rij-geintimideerd~a77f377e/

Me gusta
Kurt Wayenberg
Kurt Wayenberg
10 nov 2021
Contestando a

Op onze wake in Mechelen bespreken we vanavond een scenario hoe we, voor onze wekelijkse apres-betoging-drinks toch naar Julia kunnen trekken (mogelijks door het opzetten van een feitelijke vereniging of groep...) Beter dan op de terassen rond te hangen want het wordt kouder...


Iedereen welkom om mee te komen denken

Me gusta
bottom of page