top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

27 vragen aan Premier De Croo


Wat u had willen vragen aan De Croo.

Wat de parlementairen niet durven vragen aan De Croo.

Wat de virologen u niet willen vertellen.

Waarover de regering niet transparant is.

Wat de pers vertikt te vragen.

Wij vragen het wel!

 1. Hoeveel mensen zijn tot op vandaag overleden door de maatregelen?

 2. Wat is een realistische inschatting van de doden die nog zullen vallen door de maatregelen?

 3. Welke categorieën “collaterale doden” zijn er?

 4. Hoeveel doden zijn er gerekend bij de covid-doden die eigenlijk geen covid hadden?

 5. Hoeveel doden zijn er gerekend bij de covid-doden die wel covid hadden, maar aan iets anders zijn gestorven?

 6. Hoeveel meer besmettingen hebben we gehad, o.a. in de woonzorgcentra, door maatregelen die meer besmettingen hebben veroorzaakt.

 7. Hoeveel mensen met een hartaanval zijn gestorven omdat ze stomweg behandeld werden als covid-patiënten?

 8. Hoeveel mensen zijn gestorven na uitbraken in woonzorgcentra en hospitalen omdat de werden in afzonderlijke afdelingen geplaatst op basis van vals negatieve PCR-tests, waardoor zieke mensen met gezonde mensen werden gemengd?

 9. Hoeveel mensen lagen de voorbije 10 jaar bij de griepgolven op intensieve zorgen?

 10. Hoeveel mensen met griep werden de voorbije 10 jaar niet toegelaten op intensieve zorgen omdat ze palliatief werden behandeld, die nu in de intensieve zouden terechtkomen?

 11. Hoeveel mensen lagen er precies in de hospitalen als covid-patiënten die er lagen voor iets anders en geen symptomen hadden?

 12. Hoeveel van de covid-doden de voorbije maanden zijn mensen die al gevaccineerd waren?

 13. Hoeveel mensen op de intensieve zorgen en in de hospitalen de voorbije maanden waren al gevaccineerd?

 14. Waarom investeert u niet in de opvang van pieken in de intensieve zorg en in de hospitalen?

 15. Als we zien dat er uitbraken zijn in hospitalen met de meest strenge hygiënepraktijk, waarom denkt u dan dat uw maatregelen in de private huishoudens hebben gewerkt?

 16. Waarom houdt u geen rekening met de tientallen studies in de wereld die aantonen dat de maatregelen gewoon niet hebben gewerkt?

 17. Hoeveel geld hebben de virologen die werken voor de regering rechtstreeks en onrechtstreeks (via de labo’s waarmee zij rechtstreeks of onrechtstreeks zijn verbonden) verdiend aan de maatregelen?

 18. Hoeveel geld hebben de virologen die werken voor de regering rechtstreeks of onrechtstreeks de voorbije jaren ontvangen van de Bill & Melinda Gates stichting?

 19. Vindt u het geen probleem dat de regering lid is van een internationale organisatie (WHO) die bepalend is voor het regeringsbeleid, maar voornamelijk gesponsord wordt door een private persoon en de vaccinatie-industrie, waar deze persoon ook personeel heeft in de beslissende organen van deze organisatie?

 20. Hoeveel zelfmoorden hebben er het voorbije jaar in België plaatsgevonden?

 21. Waarom geeft u het cijfer over de zelfmoorden niet vrij?

 22. Hoe schat u de gevolgen in van uw maatregelen en van de indoctrinatie in de scholen voor het psychisch welzijn van onze kinderen nu en als ze later groot zullen zijn?

 23. Hoe zal u de beangstigde bevolking terug een normaal leven geven zonder smetvrees?

 24. Wat gaat u doen om de vreselijke verdeeldheid tussen de mensen die u heeft gecreëerd terug te herstellen?

 25. Hoeveel betaalt u de influencers en wie zijn de influencers die u betaalt, om de indoctrinerende berichten van de regering te verspreiden?

 26. Welk plan B heeft u als de vaccins onvoldoende werken door bijvoorbeeld nieuwe varianten? Gaan we deze maatregelen voor de rest van ons leven moeten doen?

 27. Waarom vindt de regering dat mensen met een andere ziekte dan covid-19 minder zorg moeten krijgen en dus “noodzakelijk” zijn moeten sterven, zoals u dat zelf schrijft, om plaats te maken voor covid-19 patiënten? Wat hebben die mensen misdaan om gediscrimineerd te worden?


2,828 views57 comments

Recent Posts

See All

57 Comments


bertha criel
bertha criel
May 25, 2021

Chinese Agent and Gates Partner runs the German National Science Institute (Leopoldina) that suggested the lockdown?! (Which Merkel of course followed and did - exactly like he said has to be done) This is another significant mini-thread (and indirect continuation of the prior posted thread surrounding the so called Panic Paper scandal in Germany) from back Feb 2021. The director of the Chinese CDC is on the payroll and has a fixed seat at the German National Institute of Sciences (Leopoldina): George Fu Gao. https://twitter.com/Bobby_Network/status/1359213119625699328 George Fu Gao co-authored THE work-horse papers of the pandemic in January 2020, especially the Zhu-Lab paper (https://bit.ly/3cY4rbU), participated as "player" at the Gates Foundation funded Event201 (bit.ly/3a1U7h8), and is as mentioned before sitting now in the Leopoldina…

Like

Met dit nummertje doet Decroo iedere ochtend zijn oogjes open:


https://www.youtube.com/watch?v=abZirUDx2Ps


knipoog!

Like

Na anderhalf jaar totalitair fascisme mis ik de vraag waar die troep duurbetaalde muppets het gore lef vandaan haalt zich nog steeds een democratische regering te noemen. Zoals de Angelsaksen het noemen, is "democrazy" correcter. Ge moet uw ogen dichtgemetst hebben om niet te zien dat zelfs het laagje vernis van schijndemocratie van vervlogen tijden ondertussen grondig is afgesleten.

Like
Replying to

De testmaatschappij, nog zo eentje waarmee ze iedereen trachten bij de neus te nemen.


https://www.youtube.com/watch?v=EDWJTcmlg9s

Like

Vraag 28: waar blijven de exponentiële stijgingen na La Boum 2, waar blijven die overbezettingen op IZ? Waar blijft het, na al een aantal bijeenkomsten?

Hallo regering, hallo experten?


Like
Paul Vanmaldeghem
Paul Vanmaldeghem
May 17, 2021
Replying to

Hallo lastige burgers van Viruswaanzin,

Door de zeer wisselvallige weersomstandigheden en de weerslag ervan op onze regeringen, zijn wij momenteel niet in staat om exacte cijfers te geven. Wij zullen dus verderdoen met de voorspellingen van onze "opperlogen". Maar het burgerprotest "tamtam" zal niet worden toegestaan gezien er geen officiële overdracht is geweest van La Boum en er concurrentie is met de zomerfestivals. Trop is teveel heeft Frankske gezegd, we moeten hem toch ook iets gunnen. Gezien onze premier een trouwe aanhanger is van Tomorrowland zal hij er ook dit jaar zijn privélounge hebben en kunnen fans hem vrij consulteren gemuilkorfd en mits presentatie van hun virusfree ticket uiteraard.

Like

Vrijdag had ik een gesprek met een aantal mensen die mij totaal onbekend waren. Ze zijn mee met het hele verhaal (waren het dus eens met mijn verhaal hoe we voor de gek worden gehouden) maar toch zullen ze die prik platen zetten. Ik vroeg waarom en als antwoord kreeg ik het volgende: Omdat we anders niet meer naar festivals, op reis, enz. zullen mogen gaan. Ik ben er nog altijd niet goed van.

Like
Replying to

Ja, dat mag. Op welk FB-profiel Dan kan ik even kijken. Maar aub zonder naamvermelding. Trouwens op mijn FB-profiel en ook op Mewe post ik van alles. Velen snappen het niet dat ik niet in de digitale jail vlieg want ik hou me echt niet in. Eenmaal voor 24 uur. Nou ja, het kan nog altijd.

Like
bottom of page