top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Aanbevelingen voor het leven


Kom op tegen de vrijgeleide naar totalitarisme! - Sint-Niklaas 30.12.20 om 20u


____

Om deze disproportionele maatregelen een halt toe te roepen moeten het volk solidair zijn/haar stem laten horen. Dit is niet het leven dat we onze kinderen en onszelf willen toewensen. In Nederland, Frankrijk en Duitsland komen nu al duizenden mensen op straat voor het vrijwaren van onze grondrechten en om de belangen van de slachtoffers van de maatregelen te verdedigen. Dit moeten we ook in België dringende doen. Toen we een paar weken geleden ons woensdagacties aankondigden werd er aarzelend gestart. Deze week waren er toch al heel wat meer mensen die de noodzaak van protesteren bijtreden. Ondanks de gietende regen, groeide onze aanwezigheid op de Grote Markt in Sint-Niklaas aan. Maar lang nog niet voldoende. Kom ons aub andermaal nog massaler, vreedzaam steunen op de Grote Markt in Sint-Niklaas aanstaande woensdag 30.12.20 om 20u. Hou vol! Uw stem en aanwezigheid maken wel degelijk een verschil. Verspreid deze oproep bij uw beroepsvereniging en sluit aan. CU soon.


P.S.: op vraag van de burgemeester en politie van Sint-Niklaas verzoeken we u de plaatselijke gezondheidsvoorschriften te willen respecteren.2,726 views50 comments

Recent Posts

See All

50 Comments


ik kreeg geen enkele reactie niet meer vandaag ik weet dus niet hoe dat komt ik las ze door naar de webstek te gaan (dus pagina 4 )denk ik

Like

Rudolf Janssens
Rudolf Janssens
Dec 30, 2020

Wat is nu toch het probleem???


Provincie in China, geruime tijd na een zeer strenge lockdown, wat we hier zeker niet willen (ik ook niet - even duidelijk zijn). Laten we ervan uitgaan dat covid daar effectief weg was.


Dan: 10 000 000 mensen getest - 300 vals positieven, 9 999 9700 negatief.


Wat is nu toch het probleem???


Like

Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
Dec 30, 2020

Voor zij die op een andere planeet hebben gezeten :

Jos in Puurs is als eerste Belg gevaccineerd .

Het was wereldnieuws voor alle Belgische tv zenders.

Ronduit belachelijk . Er zouden meer dan 8 miljoen Belgen ( 70 % ) gevaccineerd moeten worden en daar gaan ze nog meer dan 6 maanden voor nodig hebben . Ze hebben nog met geen woord gerept of ze bij het bereiken van die 70 % alle maatregelen gaan afschaffen .

Volgens hen blijven er dan nog 3.490.000 zogezegde " virusverspreiders " rondlopen .

En wat met het opengrenzenbeleid ? Hoeveel % wordt in de buurlanden en elders gevaccineerd ? Hoeveel niet-gevaccineerden gaan ons land bezoeken met het risico een mutatie van Covid19…


Like

Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
Dec 29, 2020

Ik ben het stilaan kotsbeu .

In veel artikels lees ik steeds weer dezelfde riedel : " met jullie gedrag hebben jullie het zelf in de hand , alles hangt af van jullie gedrag " .

Als ik zie hoeveel er ( gedwongen , gehersenspoeld ) de opgelegde regels volgen ...

Maar volgens de politici en de " experten " zijn het die paar percenten die niet gehoorzamen .


Wat ze niet rechtuit durven zeggen : " het is jullie taak om de anderen te verklikken , doen jullie dat niet ? wel dan straffen we jullie als rebelse pubers . Dat is wel mensen tegen elkaar opzetten maar dat is de samenleving die wij jullie opleggen " .

De…


Like

Wauw...


De 300 asymptomatische gevallen waren vals positieven dus

Wauw...

Alle 300...

Wauw...


Bah ja kurt.

Als je de lijn door Rudolf aangegeven doortrekt.


10 miljoen, das zowat belgië.

En alle( dus allemaal, zonder enige uitzondering) positieven waren vals...

Dus....

QED,

voor den tienduizendste keer


Like
bottom of page