top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Belgen en hun grens van het toelaatbareDe grens van wat de bevolking aan absurd strenge, en bovendien volslagen zinloze, eerder diametrale maatregelen kan verdragen lijkt in een aantal landen te zijn bereikt. Zweden, dat geen lockdowns en slechts lichte vrijwillige social distancing invoerde, gaat nu ook de maatregelen voor de oudere bevolking van 70+ opheffen. ‘We kunnen niet alleen aan het controleren van besmettingen denken. We moeten ook aan de volksgezondheid denken,’ verklaarde minister van Gezondheid Lena Hallengren. In Napels zijn er eergisteren rellen uitgebroken tegen de aangekondigde nieuwe lockdown van 40 dagen.


Zweden weerstond de immense druk van de WHO en Europa om net als de rest ook het land op slot te gooien. Mainstream media schreeuwden moord en brand: er zou een slachting plaatsvinden! Het halve land zou worden uitgeroeid. U weet inmiddels dat het exacte tegendeel gebeurde. Zweden is het niet te ontkennen bewijs dat lockdowns, 1,5 meter en mondkapjes NUL komma NUL zin hebben bij het tegengaan van een virus, maar ondertussen wel immense schade toebrengen aan de economie, samenleving en volksgezondheid.


‘Ouderen hebben genoeg geleden’

Dat was dan ook de reden dat Zweden de extra bescherming die aan ouderen werd gegeven, weer heeft opgeheven. Minister Hallen constateerde in haar 21 pagina’s tellende rapport over de corona crisis ‘een afname in de mentale gezondheid’, die ‘hoe langer de aanbevelingen in stand blijven, waarschijnlijk erger zal worden.’


‘De ouderen hebben genoeg geleden,’ schrijft Fraser Nelson. ‘Ze zijn maandenlang niet in het OV, winkelcentra en andere delen van het dagelijkse leven geweest. En het resultaat? Eenzaamheid. Ellende. Dit is méér dan onplezierig, want dit gaat snel over in depressie, mentale gezondheidsproblemen, en sterfte.’


Erkenning voor Zweedse aanpak; ‘mondkapjes heel gevaarlijk’

Newsweek heeft inmiddels moeten erkennen dat Zweden een veel lager sterftepercentage heeft dan Spanje, Italië, België en het Verenigd Koninkrijk, landen met de strengste lockdowns en social distancing maatregelen. Volgens andere bronnen bedraagt de sterfte in Zweden zelfs het laagste van heel Europa, en is zelfs onder ouderen te vergelijken met een milde tot matige seizoensgriep.


Enkele weken geleden waarschuwde de Zweedse top epidemioloog Anders Tengell nog dat het dragen van mondkapjes ‘heel gevaarlijk’ is, omdat deze een ‘vals gevoel van veiligheid’ geven. (1) Uit tientallen wetenschappelijke studies is gebleken dat geen enkel mondkapje substantieel bijdraagt aan het voorkomen van een besmetting, maar de gezondheid van de dragers juist in gevaar brengen, en zelfs permanente schade kunnen toebrengen.


Mondkapjes zinloos voor gezondheid, is enkel ‘crowd control’ middel

Gezonheidseconoom Lieven Annemans en Nederlands minister van Volksgezondheid Hugo De Jonge hebben zich eerder voor de camera’s in vergelijkbare bewoordingen geuit; desondanks werden de mondkapjes tòch ingevoerd. Dat gebeurde daarom niet vanwege de volksgezondheid, maar enkel als ‘crowd control’ middel, zodat de bevolking bang en angstig blijft, en constant aan ‘corona’ wordt herinnerd. Dat lijkt de regering noodzakelijk te vinden, omdat er nog strengere maatregelen op stapel staan, en ook de spoedwet nog door het parlement gedrukt moet worden.


Rellen in Napels na aankondiging nieuwe lockdown

In Napels zijn eergisteren rellen uitgebroken nadat de regering beweerde dat er nog eens 2000 mensen ‘besmet’ zijn met corona, en er daarom een nieuwe lockdown van 40 dagen nodig is (2). Nogmaals: lockdowns kunnen een virus niet stoppen, maar verlengen de periode dat een virus rondwaart juist. Zelfs de officiële (sterk omhoog gemanipuleerde) statistieken bewijzen dat het aantal slachtoffers juist veel hoger is als je de samenleving enige tijd helemaal op slot doet. Dus als Napels nu 40 dagen ‘plat’ gaat, gebeurt er even niets, en daarna begint het hele circus weer opnieuw.


Melbourne verlengt lockdown, bevolking pikt het niet meer

De zeer strenge lockdown in Melbourne, die tot schokkende totalitaire toestanden heeft geleid (mensen die met geweld op straat tegen de grond worden gewerkt en gearresteerd; zwangere vrouwen die voor het oog van hun kinderen uit hun huizen worden gesleurd), is ondanks een zeer laag aantal zieken en doden wéér verlengd.


Deze keer trotseert een deel van de bevolking de keiharde sancties die staan op protesteren. ‘De krankzinnige leider van de Australische staat Victoria is een schande voor het hele concept van een vrije samenleving,’ schrijft de Amerikaanse econoom Martin Armstrong. ‘Andrews is een symbool van tirannie, en is helemaal gek geworden. In naam van het beschermen van mensen heeft hij hun banen en hun toekomst vernietigd. Australië zegt nu al dat internationale reizen mogelijk nog eens een jaar lang worden verboden. En inderdaad, buitenlandse reizen zouden misschien wel eens tot in 2022 een fantasie kunnen zijn.’ (3)


Wales: supermarkten dekken ‘niet essentiële’ producten af met plastic

Om een idee te geven waar het in het Westen naartoe gaat: in Wales zijn supermarkten begonnen met het afdekken van zogenaamd ‘niet essentiële’ producten met plastic. Dit wordt hoogstwaarschijnlijk gedaan om de bevolking voor te bereiden op blijvende tekorten en schaarste.


Op social media werd een video geplaatst van een woedende klant, die de plastic vellen van schappen met beddengoed en kinderkleding rukte. Op Facebook verklaarde de 28 jarige Owen dat hij ‘genoeg heeft van alle beperkingen… Ik weet zeker dat er nu mensen zijn die het zich amper kunnen veroorloven de verwarming aan te zetten, en nu willen ze ook nog het kopen van kleding stoppen. Ik verwacht niet dat iedereen nu hetzelfde doet als ik, maar wel dat iedereen beseft dat het verbieden van het kopen van kleding immoreel en onmenselijk is. Ik schaam me dus niet voor wat ik heb gedaan.’


De Tesco supermarkt voerde als excuus aan dat het bevel om de goederen af te dekken van de overheid afkomstig is. Wales zit in een ‘fase 3’ lockdown, waarbij mensen zoveel mogelijk thuis moeten blijven, niet op bezoek mogen, en de horeca, sportscholen, kerken en ‘niet essentiële’ winkels zijn gesloten. Deze nieuwe, 17 dagen durende lockdown wordt idioot genoeg een ‘circuit breaker’ (trend breker) genoemd, en zal de economie van Wales een nieuwe klap toedienen. (4)(5)


Onderzoek maatregelen 131 landen: Thuis blijven is vrijwel nutteloos

Schotse wetenschappers hebben maar liefst 131 landen onderzocht op het effect van de maatregelen. De conclusie: alleen het verbod op ‘super spread events’, dus grote bijeenkomsten, lijkt enige zin te hebben gehad. Het aantal veronderstelde ‘besmettingen’ zou hierdoor met 24% zijn gedaald. 6)


Sluiting van scholen en bedrijven heeft slechts een marginaal effect gehad (13%-15%). Uitgaansverboden, reisbeperkingen (- 7%), en verplicht thuisblijven is over de hele wereld vrijwel nutteloos gebleken (3% minder ‘besmettingen’, die dan ook nog eens zijn gemeten op basis van de PCR-test, die 89%-94% valse positieven geeft. Als dit in de cijfers wordt verrekend, dan hebben ALLE maatregelen geen enkel meetbaar effect gehad.)


En de Belgen? Ook hier veel protest:
(1) Summit News via Zero Hedge (2) Armstrong Economics (afbeelding: social media) (3) Armstrong Economics (4) Summit News (5) Summit News (6) MSN


Afbeelding: HLN2,133 views28 comments

Recent Posts

See All

28 commenti


@Luc kusseneers .

België geen democratie meer sinds half april ? ... Is er ooit democratie geweest ?

Partijen en verkiezingen en politieke debatten .... dat wel ...

Het enige wat een burger heeft is " een stem " op " een partij ", elke 5 jaar .

Waarmee je eigenlijk je soevereine rechten, en je stem in een " democratie " ,

( bestuur naar de wil van , en in het belang van het volk)

wegschenkt aan een " representatief partijen systeem " , dat andere belangen dient dan die van de bevolking.

Hoe zijn we anders in deze " coronadictatuur " terechtgekomen?


Mi piace

Matt Em
Matt Em
27 ott 2020

Bij de laatste link is de vraag van Dirk over de daklozen ook meteen beantwoord.

Mi piace

Matt Em
Matt Em
27 ott 2020

En dit is dan die befaamde minister De jonge en zie hoe hij al goed geoefend heeft in zijn dictatorschap:


https://ecency.com/nieuws/@dewaarheid/minister-de-jonge-als-mensen-niet-luisteren-komen-er-heropvoedingskampen?fbclid=IwAR2JYqzUVCEQR98ogvSd3saiNXNQfm-dmKDBpmLHfZwrAlWP_3bQ-wADSyM

Mi piace

Matt Em
Matt Em
27 ott 2020

In deze link wat meer uitleg:


https://www.dlmplus.nl/2020/10/27/terwijl-zweden-leven-in-vrijheid-stemt-eerste-kamer-voor-dictatuur/

Mi piace

@dirkdaniels


Dank alvast! Ja inderdaad Querdenken volg ik maar het merendeel van hun info is in het Duits en daar is mijn Duits te abominabel voor, maar de betoging in Berlijn heb ik op de voet gevolgd. Ik was er enkel niet bij omdat je 14 dagen in quarantaine moest en mogelijk getest. Daar zal ik nooit aan meedoen! Ook het gemaskerd bal niet. Had ik geweten dat er niet gecontroleerd werd aan de grens! Maar ik heb zelfs posters willen laten drukken van mijn Manifest door een groep van Querdenken. Deze werden niet geprint omdat een paar dagen voor de vrijheidsbetoging medegedeeld werd dat deze verboden was. Ze hebben een dag op voorhand het verbod kunnen opheffen. De persberichtgeving…


Mi piace
bottom of page