top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Recent Posts

See All

37 Comments


Kurt Wayenberg
Kurt Wayenberg
Nov 13, 2021

voor degenen die het debat bijwoonden en zich ook ergerden aan de ongefundeerde boutades waarmee boudry zich verdedigde...


In een recentere post op Viruswaanzin https://www.viruswaanzin.be/post/europarlementslid-zendt-ons-een-videoboodschap?commentId=32f7841d-f205-4269-9449-acd8715f7ce4 geef ik even de alternatieve cijfers om zijn onzin te weerleggen.


Ik was heel blij dat dhr Boudry het debat aanging, maar achteraf herbekeken was zijn vertoning best zielig te noemen. Hoe ge-brainwash-t kan je zijn?

Like
Replying to

Boudry ratelde zijn betoog af ,,probeerde Michael persoonlijk te pakken en was niet in staat om echt te luisteren naar Michael ....zeker het eerste uur .Hij liet Michael veel keren niet uitspreken ,zoals een puber die zijn gedacht niet krijgt

Like

In het debat van daarstraks beweerde Professor Boudry dat in Vlaanderen 80 tot 90 % van de bedden op IC bezet zijn door niet gevaccineerde mensen.

Dat is fout. Zoals ik zei is de meerderheid van de IC's in Vlaanderen bezet door mensen die zijn gevaccineerd.

Slechts 40 % is niet gevaccineerd. Dat is iets heel anders.

Maar het weze hem vergeven. De cijfers evolueren snel.Like
arnold56
arnold56
Nov 13, 2021
Replying to

Toestand op 10/11/21 meester:

https://www.youtube.com/watch?v=7w-Sj_yaqdg

Like

Ronald Van Beneden
Ronald Van Beneden
Nov 11, 2021

https://www.youtube.com/watch?v=lB5oR2gFQEw

Like

Kurt Wayenberg
Kurt Wayenberg
Nov 11, 2021

Dit was een zeer interessant debat. Ook zeer beleefd en respectvol.


Dhr Boudry herkauwde iets te veel de compleet achterhaalde main stream media standpunten.


Meester Verstraeten heeft, met zijn ongelooflijke dossierkennis, volgens mij Dhr. Boudry op subtiele wijze de mantel uitgeveegd.


Like
arnold56
arnold56
Nov 11, 2021
Replying to

Persoonlijk vond ik de dossierkennis van meester Verstraeten een stuk groter dan de kennis van Maarten Boudry.


Maarten Boudry meende meester Verstraeten zaken in de schoenen te moeten schuiven die niet stroken met de waarheid, van een prof had ik toch verwacht dat hij zou weten met wie hij in debat gaat.


Like

leovandeneeden
leovandeneeden
Nov 11, 2021

Het was vermoeiend om naar het debat te luisteren, Maarten ratelde aan een stuk door. En hetgeen mij het meeste bijblijft is zijn uitspraak, dat je de mensen niet kan verplichten omzich te laten vaccineren. Maar dat je alles uit de kast moet halen om iedereen gevaccineerd te krijgen. Dat noem ik nog eens filosofische praat. Michael je hebt dat heel sereen gedaan. Top.

Like
Replying to

Het grotere doel ligt op ander vlak . Beluister volledig deze video waarin econoom Ernst Wolff uitlegt waar op aangestuurd wordt . Het belang van blijven communiceren met elkaar en verenigd te blijven is superbelangrijk

Er is een reden waarom tweespalt gecreëerd wordt in de maatschappij . https://www.bitchute.com/video/VqkJ0KCpBkp5/ https://www.bitchute.com/video/VqkJ0KCpBkp5/

Like
bottom of page