top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

De Liga TEGEN de mensenrechten


Door onze berichten komt de aap nu helemaal uit de mouw!!!

De Liga voor de Mensenrechten (beter dus “tegen” de mensenrechten) procedeert tegen de maatregelen maar vindt dat we ze allemaal moeten volgen. Om ons “veilig” te houden. Terwijl er niet eens een overschrijding is van de epidemische drempel, en er geen oversterfte is.

Omdat de Liga eigenlijk zelf voorstander is van de maatregelen steunt zij de regering in een totaal verkeerde interpretatie van de beschikking in kortgeding. Op haar website durft de Liga zelfs te schrijven dat de vraag of de maatregelen een wettelijke basis hebben, onbeantwoord blijft.

Terwijl er een uitvoerbare beschikking is in kortgeding die stelt dat we in de illegaliteit leven.

Het is er de Liga blijkbaar om te doen om de regering onder druk te zetten een pandemiewet te maken. Niets meer en niets minder. Dat onze mensenrechten voor de rest al meer dan een jaar zinloos worden beperkt, dat vindt de Liga gaan probleem.


Komt er nog bij:

Intussen blijkt buiten de woonzorgcentra de IFR lager te zijn dan 0,4 %! En nog vindt de Liga tegen de mensenrechten de maatregelen nodig om ons “veilig” te houden. Dit cijfer is niet hoger dan bij een zware griep.

Dit is geen Liga voor de mensenrechten, maar inderdaad een Liga tegen de mensenrechten.4,300 views117 comments

Recent Posts

See All

117 Comments


Brigitte Schoukens
Brigitte Schoukens
May 08, 2021

als derde wereld kinderen die testst moeten in pakken hoe betrouwbaar zijn die pcr tests nog?? stop die waanzin en stop vivaldi

Like

Brigitte Schoukens
Brigitte Schoukens
May 08, 2021

ik las jambon vandaag die zegt pas in oktober 2021 onze vrijheden terug stop die onzin van vlaamse regering en vivaldi en doe nu normaal pffffff

Like
Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
May 09, 2021
Replying to

Jambon zegt ook : ben je het niet eens met de regels , vraag het dan aan de federale regering ( dat durft hij zelf niet ).

Als minister-president ( riant inkomen ) van de grootste bevolkingsgroep in België is hij niet in staat deze groep te vertegenwoordigen . Dus van hem moet je NIETS verwachten . Ook niet van de anderen in het Vlaams parlement want die zitten ook in het federale en gaan dus onderdanig plat op de buik voor wat ginder beslist wordt .

Like

Like

Nu begrijp ik waarom ik zelfs na 5 rappels maar geen antwoord krijg van Mevrouw Kati Verstrepen en ook niet van de Liga voor de mensenrechten op mijn vragen over foltering en aantasting van de integriteit bij het verplichten van een coronatest!!!

Like

Polar79
Polar79
May 07, 2021

https://www.hln.be/binnenland/premier-de-croo-wil-rode-duivels-eerder-laten-vaccineren~aee66f29/


Ik zit me hier kapot te lachen ! Dit is toch de beste stand up comedy show ooit ! Brood en spelen is natuurlijk zeer belangrijk voor de massa... Dan denken ze niet na.

Like
bottom of page