top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

De middeleeuwse strategie: "Close the gates!"


Molenberghs vraagt om de grenzen te sluiten.

Wederom dat roepen om nog meer disproportionele (niet werkende) maatregelen.


Niettegenstaande de lockdowns van kappers, horeca, sportverenigingen en beautysalons, de verplichte mindkapjes (neen, geen schrijffout) en de 1,5m blijven de besmettingen stijgen. De maatregelen werken niet! In het aanschijn van de Britse virusstam vraagt de viroloog met een slag van de molenberghs om de idiotie uit te breiden, tegen beter weten in. Dit is geen zelfs geen catenaccio meer maar blind paniekvoetbal.


Molenberghs weet maar al te goed dat het werkverkeer met de UK niet zal stoppen en dat het Britse virus niet op het eiland te houden is door de Londenshoppers tegen te houden. Maar daar gaan al deze lockdowns niet om. Het gaat om de druk op de ziekenhuizen zo laag mogelijk te houden. Daarvoor dient den blok erop. We blijven op slot tot zeker 01.03.20. Breng ons een taart met één kaarsje.


Maar dan, één artikel verder vandaag in HLN:

Buitenlandse covidpatiënten hier welkom!

"De Belgische ziekenhuizen stellen voortaan ook bedden ter beschikking voor patiënten uit buurlanden. Ziekenhuizen die zelf niet overbevraagd zijn kunnen zich aanbieden om covidpatiënten uit het buitenland op te nemen. Dat staat in een brief die het Hospital & Transport Surge Capacity Comité vorige week aan alle ziekenhuizen stuurde. Dat meldt De Morgen.


"Nu we de epidemie beter onder controle hebben dan onze buurlanden, kunnen we iets terugdoen", zegt Marcel Van der Auwera, voorzitter van het comité.


Er zijn strikte voorwaarden om het druk bevraagde personeel niet verder te belasten. Zo kan een ziekenhuis pas buitenlandse patiënten opnemen als er op de afdeling intensieve zorg minder dan 25 procent van de bedden bezet is door covidgevallen. Als de coronacijfers in ons land stijgen, zullen de extra bedden ook verdwijnen.


Al vier ziekenhuizen dienden zich aan om buitenlandse patiënten op te nemen: het Sint-Jansziekenhuis in Brussel, het UZ in Antwerpen en twee ziekenhuizen in Charleroi. In totaal zijn die goed voor elf bedden."


Het is een kotsmisselijk, abusief crisisbeheer!

Terwijl kankergezwellen ongezien groot worden door het afschakelen van de reguliere zorg wordt plaats gemaakt voor extra covids uit het buitenland. De covidpremies moeten blijven binnenrollen in de ziekenhuizen...

1,249 views6 comments

Recent Posts

See All

6 Comments


Enkele mensen gaan hier in Diest rond 18 uur foto's maken van de bezetting in het plaatselijke ziekenhuis. Het is echt verbijsterend : in GEEN 10 % VAN DE KAMERS BRANDT ER LICHT.


Ik roep iedereen op om ook avond foto's te maken van ziekenhuizen, en deze te posten om onze erbarmelijk lage bezettingsgraad in onze ziekenhuizen te bevestigen. Bevestigde IC bedden, een gelijkaardig verhaal, juist na nieuwjaar, geen 50 IC bedden bezet in Vlaams Brabant... waar zijn sommigen mee bezig ???

Like

wel ik was aan het schrijven en mijn tekst verdween als sneeuw voor de zon waar naartoe misschien op een van de items van vandaag maar ik herbegin dan maar men kan dus zeker zijn dat dit land is afgezakt naar een dictatuur zonder voorgaande ze doen er alles aan om alle reacties voor te zijn hoogst waarschijnlijk volgen ze ook onze reacties er zijn dus enkele mogelijkheden

1 ze gaan ervoor zorgen dat ze ganse bevolking kwaad krijgen ,,,,

2, we negeren zoals zij dat doen mat andere visies hun reglementen en staan op

3 Door het feit dat er kosmische lichtstralen en ook hogere frequenties de aarde bereiken kunnen we op mentaal vlak met LICHT LIEFDE en WAARH…

Like

jomoestermans
jomoestermans
Jan 13, 2021

De vreselijke waarheid is dat als de regering de mensen zou vertellen dat ze vanaf morgen moeten kruipen omdat een virus op een meter of meer in de lucht zweeft ... de meeste mensen dat zouden doen.


Like

En toch blijft de meerderheid met die denigrerende gezichtsluiers rondlopen, ook in mijn eigen gemeente, veel ouderen die de laatste maanden/jaren van hun leven zelf nog wat verkorten.

Van mij mogen ze winnen met hun Great Reset. Dan zal ik de rest van mijn leven tegen iedereen verkondigen "ik had het toch gezegd, maar je wilde niet luisteren". Het zal misschien vanuit de gevangenis of een heropvoedingskamp zijn, but who cares ? Met zicht op allemaal windmolens en velden van zonnepanelen.

Ik ben in de fase gekomen dat ik berust in de situatie. Ook al heb in de loop der maanden hier redelijk wat nieuwe namen zien passeren. Maar als ik mensen probeer wakker te krijgen, sturen ze mij een…Like

patrickvermeiren
patrickvermeiren
Jan 13, 2021

😁😊🤗

Like
bottom of page