top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

De valse spin "Europa"


De strategie 🇪🇺 inzake #vaccins is een echt fiasco: "de Europese Commissie is volledig door de knieën gegaan voor de laboratoria!", zegt Europees parlementslid Manon Aubry. Iets van gehoord in bvb. De Afspraak? Iets van gelezen in bvb. Knack?

Europa is in staat alle burgers een ongekende beperking van vrijheden op te leggen, maar blijkt incompetent te zijn om regels op te stellen voor de grote farmaceutische bedrijven?


Zeg eens:

Hoe is de griep verdwenen?

Hoe is het betaalde ziekteverlof verdwenen?

Wat is de werkelijke reden waarom steeds meer jongere generaties ziek worden, zogenaamd als Covid-gevallen?

Hoe worden mensen gepest om het vaccin dan toch maar te aanvaarden?


We illustreren aan de hand van volgende scenario's:


68 jaar oude vader, gepensioneerd:

"Ik denk dat ik griep heb, maar durf het aan niemand te vertellen.

Ze zouden me als een Covid-geval beschouwen en iedereen in mijn omgeving zou zich laten testen. Dit zou mij en mijn familie als een aantal extra besmettingen toevoegen aan de gegevens die ambtenaren gebruiken om het land af te sluiten, dus als ik zou durven zeggen dat ik me onwel voel, zouden mijn dochter en zoon het risico lopen hun baan te verliezen bij een volgende lockdown."


Zijn 35 jaar oude zoon, ingenieur:

"Ik denk dat ik griep heb, maar ik durf het niemand te vertellen.

Ze weten niet dat mijn systeem het begeeft door het constante dragen van een masker.

Ze zouden me als een besmet beschouwen en iedereen in mijn omgeving zou getest worden. Dit zou mij, mijn familie en collega's als een aantal extra nummers toevoegen aan de gegevens die ambtenaren gebruiken om het land af te sluiten, dus als ik durf te zeggen dat ik me onwel voel, zou ik op den duur mijn baan verliezen.

Bovendien kan ik het me in dit nieuwe tijdperk van onzekerheid niet veroorloven om in quarantaine te blijven zonder betaald ziekteverlof. Dus zelfs als ik me ziek voel, blijf ik werken en draag ik de hele dag het masker, wat er uiteindelijk toe zal leiden dat ik in een ziekenhuis terechtkom."


Zijn 30-jarige dochter, lerares:

"Ik denk dat ik griep heb, maar durf het aan niemand te vertellen. .... Als ik durf te zeggen dat ik me onwel voel, zou ik op den duur mijn baan verliezen.

Bovendien zouden ze mijn gezonde leerlingen ervan beschuldigen dat ze mij besmet hebben en zouden ze zelfs de school kunnen sluiten. Dus zelfs als ik me ziek voel, blijf ik werken en draag ik de hele dag het masker, wat er uiteindelijk toe zal leiden dat ik in een ziekenhuis terechtkom."


***


In een gezonde wereld, zoals vroeger, hadden zieken recht op betaald ziekteverlof en konden zij in "quarantaine" blijven (thuis) terwijl de gezonde meerderheid gewoon kon blijven studeren of werken.


Thans is de gezonde meerderheid veroordeeld tot quarantaine (opsluiting) in de gehele samenleving en moeten de zieken in onbetaalde quarantaine blijven om de gehele opgesloten samenleving te "beschermen".


Iedereen zit gevangen in een wreed systeem dat ouderen en zieken duidelijk in de steek laat, terwijl de gezondheid van iedereen wordt vernietigd via vaccins, lockdowns en het dragen van maskers.


Het onmenselijke karakter van deze nep-pandemie, die is opgezet als de grootste grootschalige marketingcampagne voor een wereldwijde vaccin-verkoop, gaat werkelijk alle perken te buiten.


Als de meerderheid nu eens de ogen zou openen en zou beseffen wat er aan de hand is.


In plaats daarvan lijkt de meerderheid te geloven dat na de vaccinaties deze nachtmerrie voorbij zou zijn, maar dat is niet zo. Het is de wortel voor de neus van de believers. Staan zij in de rij voor de vaccins, die hen voor altijd zullen opsluiten in de vicieuze cirkel van meer ziekten, meer lockdowns en meer vaccinaties?


"They are all in it for the money", F. Zappa, 1968.


___

Video: Manon Aubry, Europese Commissie, 10 februari 2021

2,331 views43 comments

Recent Posts

See All

43 komentaraiDe stommiteiten die op deze website zijn te lezen werkelijk choquerend.

"Hoe is de griep verdwenen? "

De griep is niet verdwenen, er zijn gewoon veel minder gevallen. Een bijwerking van de lockdown en het drastisch verminderen van interpersoonlijke contacten, ik dacht dat dat algemeen bekend was...

"Hoe is het betaalde ziekteverlof verdwenen?"

niet

"Wat is de werkelijke reden waarom steeds meer jongere generaties ziek worden, zogenaamd als Covid-gevallen?"

Euh... omdat het covid-gevallen zijn?!


"Hoe worden mensen gepest om het vaccin dan toch maar te aanvaarden?"

Geen idee, vertel eens?


"Ik denk dat ik griep heb, maar durf het aan niemand te vertellen.

Ze zouden me als een Covid-geval beschouwen"

En dan wordt je getest, als het effectief griep is,…

Patinka
jomoestermans
jomoestermans
2021-03-15
Atsakymas:

En werken in een omgeving met airconditioning, een laminar flow met een overdruk in elke zaal.

Patinka

One of the main reasons why Covid-19 the bogus pandemic was crafted, is to finally put an end to the French YellowVest revolution that eventually started to be escalating through Europe, but none of the MSM outlets covered it. The spirit of Europe: freedom, equality and fraternity, the spirit that shall never die. La Marseillaise, sung by Mireille Mathieu.

https://www.youtube.com/watch?v=7MQ-SC9bmp4


Patinka
Alain Graulus
Alain Graulus
2021-03-15
Atsakymas:

Sorry but the scamdemic is at least decenia in the making. It's one of the benefits for them to crush the yellow vest movement.

Patinka

C - Coup, Corruption, Centralisation, Control O - Occupation, Oppression, Obstruction V - Vaccination-terror I - Intimidation, Isolation, Inoculation D - Deceit, Division, Detention, Depopulation

Patinka

bottom of page