top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Dit leuke land
Op De Afspraak van 20.11 beweert Egbert Lachaert dat wie gevaccineerd is, tussen 6 à 7 keer minder kans heeft om besmet te raken. In werkelijkheid is die kans tussen 1,5 x kleiner en 1,7 x groter. In de groep tussen 65 en 84 jaar is de kans op besmetting in België en in Vlaanderen GROTER na vaccinatie in de plaats van kleiner. In de andere groepen is het verschil maximaal een factor 1,7 en sterk dalend. Met het hoofd schuddend, bewerend dat de wetenschap wordt met voeten getreden, onder verwijzing naar “eerlijkheid”, brengt deze voorzitter van een regeringspartij dus gewoon totaal fake news!!! Een regelrechte leugen op TV. Gebracht met zelfs een zekere verontwaardiging voor al wie het anders durft te zeggen.


Het probleem is wellicht dat politici net in staat zijn om te beseffen dat de cijfers met de tijd wijzigen. Zo bracht de premier ooit de bewering, ook met een zekere verontwaardiging, dat 98 % van de mensen in de hospitalen niet gevaccineerd waren. Dat cijfer was echter een gemiddelde voor de periode voor juni 2021 waarin de mensen grotendeels niet gevaccineerd waren.


Van Gucht van zijn kant heeft vandaag de definitie van “groepsimmuniteit” veranderd. Dat betekent vanaf nu: “ziektelast in de zorg is beheerbaar en voorspelbaar”. Vooral dat laatste is interessant. Nog nooit is die last voorspelbaar geweest, dus we zullen nooit groepsimmuniteit halen.
3,088 views178 comments

Recent Posts

See All

178 comentários


Ik hoor juist, in prime-time op la première, een dokter zeggen dat 100% van hun COVID patiënten niet gevaccineerd zijn, buiten een of twee uitzonderingen (met de gewoonlijke bla-bla dat het gaat over oude mensen met onderliggende aandoeningen). Iemand een idee hoe dit kan gecheckt worden? Lijkt mij een zeer opmerkelijke uitspraak die ik 0% geloof. Als dit niet klopt, moet de media dit rechtzetten.

Curtir
Respondendo a

Het kan zeker. Maar het kan volgende week vol gevaccineerden liggen. Of mannen. Of vrouwen. Of ... Feit is dat de vaccinatie een kleine bijdrage levert/leverde aan de problematiek, maar dat de problematiek vooral kleiner wordt. Op IZ met trauma na ongeval maar positieve coronatest is een coronageval op IZ. Zolang het zo gebracht wordt zal er geen realistisch beeld zijn van de werkelijke omvang. Het lijkt erop dat het vooral de bedoeling is dat we geen idee krijgen hoe erg het is.


Al zit ik nu met deze zo gevreesde ziekte thuis: het valt voor mij, onder de 60, zonder bijkomende kwalen, best mee. Wat moe, wat hoofdpijn en keelpijn. En ik ben niet de enige. Daarom is het…

Curtir

Afrika:

Met een lage vaccinatiegraad blijven de covid-sterfgevallen ver onder die van Europa en de VS.

"Afrika heeft niet de vaccins en de middelen om COVID-19 te bestrijden die ze in Europa en de VS hebben, maar op de één of andere manier lijken ze het veel beter te doen."

Interessant artikel van Infowars met een grafiek van 'Our world in data':

https://www.infowars.com/posts/with-low-vaccination-rates-africas-covid-deaths-remain-far-below-europe-and-the-us/


Al vanaf het begin heb ik de situatie in Afrika wat gevolgd.

Bill en Mellinda Gates probeerden aanvankelijk angst te zaaien over dit continent: "I see dead bodies all over Africa" zei Melinda Gates in april 2020 toen de pandemie net begonnen was.

https://www.today.ng/news/africa/melinda-gates-dead-bodies-littered-africa-291972

Maar dit heeft nooit plaats gevonden. Je hoorde ook weinig van het Afrikaanse…


Curtir

Nieuw-Zeelandse Minister van Volksgezondheid: “We zullen je opjagen en we zullen je vinden”


De volgende stap in de Holocaust.

https://dissident.one/2021/11/24/23874/


Curtir

Daniël Bruynseels
Daniël Bruynseels
24 de nov. de 2021

Willem Engel en Patrick Savalle nemen puntsgewijs door:

– het ziektebeeld

– de epidemiologische modellen

– de PCR-test

– R-factor en andere statistieken

– PCR+ vs besmetting vs infectie

– oversterfte en absolute sterfte, Z-factoren

– NPI’s (anderhalve meter, reisbeperking, lock-downs, mondkapjes)

– Hydroxychlorofquine en Ivermectine

– aerosolen

– vaccins (Zijn het vaccins? Werken ze? Is het gentech? Zijn ze goedgekeurd?)

– het virus (Bestaat het virus? Is het de oorzaak? Is Covid wel besmettelijk?) https://cafeweltschmerz.nl/videos/patrick-savalle-en-willem-engel-een-overzicht-van-de-wetenschap-van-de-pandemie/

Curtir

4investing 4investing
4investing 4investing
24 de nov. de 2021

nou als je dacht dat mijn schrijfstijl iets aan de agressieve kant is:


https://www.lewrockwell.com/2021/11/no_author/an-impolite-message-to-those-who-got-the-covid-vaccine/


een paar fragmenten uit de tekst:


Guess who’s exempt from all requirements and mandates to get the COVID-19 “vaccine”? The following people are totally exempt: all US Senators and House Representatives plus all Congressional staff; 6,000 White House employees; all employees of Pfizer (2,500), Moderna (1,500), and Johnson & Johnson (120,000); 15,000 CDC workers; and 14,000 FDA employees.


Now do you see the elephant in the room? The Pharma-controlled politicians, the vaccine companies, the corrupt CDC and FDA health agencies owned by Big Pharma, the government officials who are forcing the death-shots on the rest of us…They are all EXEMPT from getting the jab. They kn…


Curtir
bottom of page