top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Elke woensdag: herdenking van de slachtoffers maatregelen


Voor volk, voor vrijheid en voor recht!


Kom vanaf morgen (09/12) elke woensdag tussen 20 en 22u vreedzaam samen op het marktplein van uw dorp of stad (met mondmasker waar het moet of als het gezond verstand het vraagt. Niet omdat het werkt, maar omdat het moet van de overheid). We moeten onze stem laten horen en collectief ons medeleven betuigen met de slachtoffers van de disproportionele maatregelen. Hopelijk doen jullie massaal mee. Het is nu of nooit!


Als je deze actie steunt, deel het dan via zoveel mogelijk kanalen.


In tegenstelling tot FVDB en Van Ranst leven wij wel mee met de families van de opgesloten ouderen, de slachtoffers van de uitgestelde reguliere zorg, de ondernemers achter de vele faillissementen, het psychisch lijden van onze jongeren en de vele zelfmoorden.____

P.S.: het is de bedoeling dat we elke week groeien. Laat u dus de eerste weken niet ontmoedigen...


1,671 views41 comments

Recent Posts

See All

41 Comments


@leo:

Ze vroegen zich zelfs af waarom we daar stonden. Een van die agenten sprak "dat kan toch geen toeval zijn." Straf hoe slim onze politiediensten zijn. Volgens mij vragen ze gewoon teveel van die mensen en maken ze de selectieprocedure veel te streng. Het zou mij niet verbazen moesten ze kunnen lezen en schrijven. Ze verdienen mijn belastinggeld dubbel en dik.


Maar om even serieus te zijn, het was wel fijn om eens met meer te zijn. Misschien moeten andere streken/dorpen ook eerst proberen om naar elkaars dorp te gaan als ze alleen zijn.

Like

leovandeneeden
leovandeneeden
Dec 23, 2020

Wij waren met zes in Herent, tot het busje van de broeders de liefde aan kwam gereden. Maar wel weer een hele fijne babbel gehad. Ramses Shaffy zong “ we zullen doorgaan” en dat is ook hetgeen wij gaan doen. Wij willen terug zin geven aan het leven.

Like

Sfeerbeelden van geen sfeer :-(Like

En alweer een affiche “verloren”. Dju toch.


Like

Op de borrel bij Jezus.

Maar ook hij was sprakeloos...


Like
bottom of page