top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Help ons de MR te overtuigen!!
De MR blaast warm en koud: ze willen geen totalitair régime, maar toch een pandemiewet.

Help ons de MR te overtuigen!! Stuur massaal uw mails aan Mijnheer Bouchez met uw opmerkingen op de pandemiewet. Gebruik gerust onze afbeeldingen!


Alvast onze dank!


georges-louis@glbouchez.be

mr@mr.be

francois.colmant@mr-chambre.be

vmichaux@mr-chambre.be

g.herens@mrsenat.be

quentin.verheyen@mrpw.be

j.moyart@mr-pcf.be

groupe@mr-pcf.be____


GL BOUCHEZ NL
.pdf
Download PDF • 240KB

GL BOUCHEZ FR
.pdf
Download PDF • 243KB


2,986 views143 comments

Recent Posts

See All

143 Comments


Geachte,

ik heb zonet, met enige vertraging weliswaar, deze reactie gestuurd op het antwoord van dhr. Bouchez:


Bonjour Monsieur Bouchez,

Je voudrais tout d'abord vous remercier de tout coeur pour votre réponse rapide et détaillée.

Après l'avoir lue soigneusement, j'y tiens à vous exprimer ma gratitude et ma satisfaction pour les efforts faits par vous et vos collègues.

Ils attestent l'inquiétude du MR à conserver pour notre pays le tissu démocratique, selon moi déjà bien étiré et même à risque de se déchirer irréparablement suite aux mesures démesurées contre une pandémie qui n'en est une que dans la nouvelle définition généreuse de la OMS.

Ce qui m'a probablement satisfait le plus, après avoir témoigné la mise hors-jeu de la discussion…

Like

Herbevestiging vanuit een andere hoek : artsen AFD

Artsen trekken aan de bel: mensen kunnen na coronaprik gevaar vormen voor ongevaccineerden

5 mei 2021


De artsen van America’s Frontline Doctors waarschuwen dat het spike-eiwit dat het lichaam aanmaakt na inenting tegen corona in staat is om de bloed-hersenbarrière te passeren en neurologische schade te veroorzaken. Gevaccineerden kunnen het spike-eiwit ook shedden en op die manier ongevaccineerde kinderen en volwassenen ziek maken. Bovendien kan het bij vrouwen leiden tot vaginale bloedingen, aldus de artsen. Niet alleen de spike-eiwitten, maar ook nanodeeltjes in het ‘vaccin’ kunnen door de bloed-hersenbarrière, die kwetsbare delen van het lichaam beschermt. Er is onvoldoende tijd geweest om te achterhalen welke hersenaandoeningen en hoe vaak hersenaandoeningen ontstaan als gevolg…

Like

Deel 2


Het gaat over mijn onwil om de vrijheidsbeneming in te perken die niet voldoende door de wet zou worden ingekaderd. Deze maatregelen moeten zo snel mogelijk worden beëindigd. We moeten daarom leren de samenleving te organiseren om ondanks het virus te leven. Dit betekent het vrijwaren van vrijheden, het verminderen van het risico op besmetting en het beheersen van de verspreiding van het virus. Dit is mogelijk met goed onderzochte protocollen. Ik wilde daarom niet dat de wet de regering op dit gebied een blanco cheque zou geven. De MR heeft daarom essentiële waarborgen ingesteld. Het lijkt mij ook essentieel om een ​​"pandemieplan" voor de toekomst te ontwikkelen om de vrijheden niet in te perken in het…

Like

Ik heb antwoord gekregen van hem.

Vertaald mer Google


Uw bericht met betrekking tot de "pandemie" -wet heeft mij bereikt en heeft mijn volle aandacht getrokken. Over deze tekst van minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden is in de Tweede Kamer intensief gedebatteerd. Liberale parlementariërs zijn bijzonder attent en zeer vastberaden geweest in het beschermen van onze vrijheden en het beperken van elke beperking tot het strikt noodzakelijke. De rol van het parlement en de democratische controle worden zo versterkt. Allereerst moet eraan worden herinnerd dat deze tekst de rechtsgrondslag zal vormen voor de administratieve politiemaatregelen die nodig zijn sinds het begin van de gezondheidscrisis en in de toekomst van toepassing kan zijn op noodsituaties op gezondheidsgebied die worden veroo…

Like
Kurt Wayenberg
Kurt Wayenberg
May 05, 2021
Replying to

Mijn antwoord is identiek met dat van Shannara,


Ik vraag me wel af waar die NCM vandaan komt, staat dat er in het Frans ook in?

Like

Ziehier nog een paar fraaie voorbeelden van hoe HLN geen enkele journalistieke waarde meer heeft maar een puur propagandakanaal geworden is van de gevestigde orde.

https://www.hln.be/dossier-exclusief-voor-abonnees/onze-opinie-stel-dat-vaccinatiegraad-blijft-steken-op-60-belet-dat-ons-dan-om-het-leven-weer-op-100-te-hernemen~a1c34c6e/

Isolde Van den Eynde gooit elk laatste greintje journalistieke integriteit overboord in dit "opiniestuk" en beweert dat als ons sociaal leven stagneert en niet terug kan keren naar een soort nieuw normaal, want uiteraard moeten sommige maatregelen volgens deze lobbyist zelfs na 100% vaccinatie nog van kracht blijven, is dit de schuld van de mensen die zich niet willen laten vaccineren.

Ze is grote voorstander van een coronapaspoort en omschrijft dit als mensen met zachte hand begeleiden naar vaccinatiebereidwilligheid, het enige andere alternatief is manu militari.

Als klap op de vuurpijl kan volgens deze…


Like
Replying to

Ze beginnen eindelijk in te zien dat ze hun vaccinatiegraad van 70% - alvast in Brussel en Wallonië - niet gaan halen. In Frankrijk zit Macron met hetzelfde probleem. In de US ? Flink wat staten zoals Texas, Louisiana, Wyoming, Nebraska ... lijken niet eens de 50% te halen. Misschien zelfs de 40% niet.


Een tip voor Vandenbroucke:

doe zoals seniele Joe - die volgens de MSM al 100 dagen ‘het verschil’ maakt - en stel de verwachtingen bij. Maak van die 70%, 70% ... van de volwassen bevolking. En vaccineer ondertussen de kinderen ook. Dan heb je slechts zo’n 56% van de bevolking gevaccineerd, maar niemand heeft dat door.


Vergelijk de titel met de tekst:

https://www.theguardian.com/us-news/2021/may/04/us-coronavirus-vaccine-biden-goal-teenagers

Like
bottom of page