top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Het onzingehalte kent geen grenzen
Een uitgebreide studie (zie bijlage) van een van de meest gerenommeerde onderzoeksinstituten ter wereld, waaruit maar liefst twee dozijn Nobelprijs winnaars zijn voortgekomen, met name THE NATIONAL BUREAU OF ECONOMIC RESEARCH, bevestigt in niet mis te verstane bewoordingen : 

"lockdown en mondkapje-dwang waren ineffectief in alle onderzochte landen. Noch de lockdowns, noch de dwang om een mondkapje te dragen hadden enige invloed op het verloop van Covid-19. 

Het Corona-dodental is in alle onderzocht landen gedaald onafhankelijk van de genomen maatregelen. Noch uitgaansverboden, reisbeperkingen, quarantainemaatregelen of de verplichting om mondmaskers te dragen hebben het verloop van de ontwikkeling van het Coronavirus beïnvloed”

Dat is duidelijk, ons dunkt. 


Beste bewindvoerders van het land, kent uw onzingehalte dan geen grenzen? We mogen geen pint drinken aan de toog maar wel rollebollen in een parenclub. We mogen met 480 onder elkaars okselgeur in een stalen buis de wereld rond vliegen, maar we mogen maar met 50 op een rouwmaaltijd, met 20 in een gemeentelijke huwelijkszaal en met 10 op een communiefeest. We moeten een mondkapje aan op de fiets om ons te vergiftigen met onze eigen CO². We moeten zelf aan de muilkorf om fifi te laten luchten op de desolate zeedijk of in een verlaten park. Op café of restaurant mogen de mondmaskers af als je neer zit, in de schoolklas moeten de kinderen de kapjes aanhouden als magisch instrument dat alle kwaad moet bezweren. Onderwijsvakbonden gijzelen onze kinderen met pestgedrag in een bubbel van leerachterstand.


De sanitaire logica verdringt het gezond verstand. Symboolpolitiek en een chaotische mallemolen van tegenstrijdige en absurde maatregelen, waarvan sommige even nuttig zijn als look hangen tegen vampiers.


Ze ondermijnen stilaan het geloof in de ontsporende rechtstaat die mensen broodrooft en zich handhaaft met exorbitante boetes en onzinnig politiegeweld. We zijn echter een leibandvolkje dat gedwee de regeltjeskermis opvolgt omdat alles overgoten wordt met een moreel sausje, want wie de richtlijnen niet rigoureus opvolgt is asociaal, niet solidair en immoreel. Het gaat niet meer over wetenschap maar over moraliteit, wat stilaan leidt tot polarisatie tussen mensen met smetvrees en coronasceptici. Maar wie alles verbiedt, verbiedt niets.


Mevrouw Erika Vlieghe, mevrouw Sophie Wilmès en alle andere MR, Open-Vld en CD&V Ministers van de noodregering : Hoe lang gaan jullie het land nog in een wurggreep blijven houden en de bevolking bedotten met absurde maatregelen die totaal nutteloos zijn? 

____

Als politici blijven capituleren voor de virologen wordt onze democratie een virocratie.

Elk plezier wordt geofferd in de strijd tegen het virus, en elke feest- en cultuurzaal wordt drooggelegd en herschapen in een mortuarium van doffe ellende. Sluitingsuur, uitgaansverbod en nachtklok, de verbodsideologie is besmettelijk.

De mondkapjesplicht heeft absurde dogmatische vormen aangenomen die ons economisch en sociaal ten gronde richten. De economische giganten, van Colruyt tot Amazon, worden met megasprongen groter en rijker terwijl onze kleine winkeliers en zelfstandigen gedecimeerd worden. Iedereen wordt opgehokt in sociaal isolement, elk voor zich in zijn eigen bubbel. Er sterven meer oudjes van eenzaamheid dan in het ziektebed. Angst wordt een gewoonte, en gewoonte een depressie. Het leven wordt gemarginaliseerd en het hart wordt weggesneden uit ons sociaal weefsel.

De "collaterale" schade wordt steeds groter. De maatregelen doden. De conclusies van Viruswaanzin zijn bijzonder sterk en wetenschappelijk gedocumenteerd. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. lockdown, mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.be in haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie .


____

w27719
.pdf
Download PDF • 3.17MB1,999 views20 comments

Recent Posts

See All

20 Comments


Serge Boeckx
Serge Boeckx
Sep 12, 2020

Wat toch heel eigneaardig blijft en waar blijkbaar niemand echt bij stilstaat, is het feit dat het dragen van die muilkorf het nog voor mm gezakt is die aantal besmettingen (volgens cijfers van Sciensano)?? Elke dag blijven ze maar stijgingen opgeven en dit al met het verplichten van die maskers? nog nuttig? nutteloos?

Like

Laten we kalm blijven en trots zijn op waar we al staan. Toen alles begon, rond 13 maart, stond ik nog helemaal alleen met mijn protest. Inderdaad, toen was ik al wakker! Het was een harde tijd, ik kon nog niemand overtuigen en ben veel uitgescholden en belachelijk gemaakt. Ben blijven hetzelfde verhaal brengen, dag na dag, waar ik ook ging en wie ik ook zag. Om een lang verhaal kort te maken, het is nu al zover gekomen dat sommige mensen gewoon op mij afstappen en zeggen: Kris, je had gelijk. Ik sta niet meer alleen, velen uit mijn omgeving zijn reeds wakker ( de meesten zelfs). Allemaal omdat ik elke dag blijven proberen ben hen te overtuigen. Door…

Like

Mensen,

We gaan hier elkaar toch niet in de haren vliegen? Het is net dat wat ze willen bereiken, mensen tegen elkaar opzetten.

Het is super dat we hier info krijgen over wat er werkelijk aan de hand is, en ik kan ook zeggen dat steeds meer mensen uit mijn omgeving ook beginnen in te zien dat er iets niet klopt.

Maar ik vrees ook dat als we braaf achter onze computer blijven zitten er niet veel zal veranderen.

Vandaag blijkbaar weer protest in duitsland.

Misschien kunnen jullie afspreken met gelijkgezinden in andere europese landen om een internationale protestdag te organiseren.

Mijn steun hebben jullie alvast.

Like

en welke actie stel jij dan nu voor, concreet?

iemand op zijn gezicht, pardon op zijn masker slaan?

heb je gezien wat ze met de Gilles jaunes gedaan hebben in Frankrijk?

iets wat zeker niets uithaalt is manifesteren.

welke actie wij twee persoonlijk ondernemen daar kan jij niet over oordelen. ik kan u verzekeren dat we daardoor al schade hebben opgelopen.

De actie is praten, bewust maken, ervoor uitkomen onder je eigen naam. Doe jij dat? Onder je eigen naam? Is dit jouw naam?

Zodat diegenen die niet durven, de bui voelen hangen en zeggen, die ook en die ook? zou ik toch niet beter ?

je kan ook niet zomaar wat gaan beweren zoals sommigen doen. anders is dat…


Like

annafm Vandevelde
annafm Vandevelde
Sep 11, 2020

Onze Rudolf Jansens,zou haast denken dat is MVR hier komt graag ons pesten om te kijken wat we hier allemaal schrijven en vervolgens alles uit verband te trekken.Zat jij niet op de reservebank overigens.?Geef aan zulke mensen beter geen aandacht dan misschien houd hij zijn snater ,en zo dom is die heus niet,doet alsof.


Vraag me af hoeveel aliassen onze Rudolf heeft. Trouwens je naam past precies bij Rudolf de rendier van de kerstman.Maar goed dat ben jij niet ,want die is niet zo dom als jij bent om alles hier uit verband te trekken.

Gewoon negeren die handel.

Like
bottom of page