top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Hoe nu ook Bart De Wever liegt dat hij Zwarte Piet zietHet niveau van Bart De Wever is naar een absoluut dieptepunt gezakt. Op De Afspraak heeft deze would-be staatsman zo hard zitten liegen dat de gordijnen ervan aftrokken. Het is natuurlijk Ivan De Vadder andermaal niet opgevallen. Die man slikt intussen zelfs aambeien als zoete koek. Wat kwam er deze keer met name uit de mond van nonkel Bart gemonkeld? Welnu het volgende.


Volgens nonkel Bart heeft hij dik tegen zijn goesting in oktober mensen opnieuw gekust omdat ze gevaccineerd waren. Het Covid Safe Ticket is volgens hem dan een “brandversneller” geweest. Maar: “Wie wist dat in Vlaanderen”? “Niemand”, beantwoordde het orakel van het Schoon Verdiep de vraag die hij zelf had gesteld.


Pardon? Wekenlang hebben “wijle” hoogstpersoonlijk het voortouw genomen op het internet en op sociale media om aan de politici te zeggen dat het CST volstrekt onbetrouwbaar is. Dat het een vals gevoel van veiligheid geeft. Dat besmette mensen gewoon worden doorgelaten. Gevaccineerd of met vals negatieve test. We hebben persberichten verspreid. Tientallen tweets en berichten op Facebook. Op onze website artikels gezet. P-magazine heeft hierover tientallen keren geschreven, tussen de mooie mademoiselles door. Ook andere “idioten” hebben massaal met ons gewezen op de nefaste onzin van het CST, en trouwens ook op de mogelijke mislukking van het vaccin. Zoals wappie Sam Brokken die ze bij de VRT van het scherm hebben gesnauwd.


Niet dat de pers m.i.v. aambeienvreter De Vadder het nodig vond om daar ook maar enige aandacht aan te besteden. Ha neen! Ook De Wever heeft op onze tweets en andere berichten als naar gewoonte nooit gereageerd. Compleet werden we genegeerd. Als lastige muggen die men wegwuift. Zijn andere collega’s politici zijn daar trouwens even goed in, in het straal negeren van wappies. Heimelijk lezen ze toch massaal onze artikels op de website van Viruswaanzin. Tot tientallen keren per kabinet.


Maar dan nu, post factum, komen beweren dat ze het niet geweten hebben, dat is dus een groteske LEUGEN. Wie moedwillig straal negeert wat de wappies zeggen omdat wappies untermenschen zijn, die kan niet zeggen “ich habe das nicht gewusst”.


En hebben we dat nu goed begrepen? Nonkel Bart zegt dat het CST een “brandversneller” is geweest. Er zijn dus nog meer doden gevallen en mensen op de IC terechtgekomen omdat er naar de wappies niet werd geluisterd. Wij hebben daarvoor gewaarschuwd en gezegd dat dit een valse veiligheid creëerde. Dat grootmoeder toch zou doodvallen met een groen CST. Wat een verantwoordelijkheid berust er nu niet bij de politici die ons hebben genegeerd. Hetzelfde geldt voor de aambeienvreters van de pers.


Nog iets. Nonkel Bart doet alsof hij niet wist dat de vaccins konden mislopen. Laat ons nu toch echt niet lachen hé! De virologen hebben gezegd dat de vaccins maar 6 maanden gingen werken. Wij hebben in februari zeer luid en duidelijk gevraagd aan de regering om een plan B te voorzien als het met de vaccins op een of andere manier zou mislopen. In juni hebben we de regering nog in gebreke gesteld om maatregelen te nemen met het oog op een golf in het najaar. Eind augustus en begin september hebben we ervoor verwittigd dat er een dubbele golf stond aan te komen: die van het seizoen, en die van de exponentiële curve in de vermindering van de werking van de vaccins. De cijfers uit Israël die midden augustus volop aan het licht waren gekomen, spraken boekdelen. En hij wist het niet?


De virologen hebben er ook zo’n kolfje van weg om te beweren dat ze “voortschrijdend inzicht” hebben. Als wij al in mei en juni 2020 hebben gezegd wat ze nu ook zeggen, dan is dat geen “voortschrijdend inzicht” maar “achteruit schrijdende dwaasheid”. Doen alsof er een wetenschappelijke consensus is die iets anders zegt. Een jaar later dan hetzelfde zeggen en doen alsof ze het zelf nu hebben uitgevonden. Wie is hier de intellectueel armoedige?


Maar dat “den Bart” zo laag kon vallen dat hij met een uitgestreken gezicht op Ter Zake durft te liegen. Dat hij durft te zeggen in oktober niet heeft geweten dat het CST niet werkt en dat de vaccins niet voldoende werken, dat is toch wel echt de moeite. Straks gaat hij nog beweren dat de Vlaamse regering nooit voor maskers voor kinderen was. Terwijl Jan Jambon keihard gevochten heeft om jonge kinderen van 10 tot 12 jaar met Pasen zo’n vod op hun gezicht te planten. Of vergeet hij dat het de Vlaamse Regering zelf was die met veel genoegen het CST heeft ingevoerd.


Als dat CST dan blijkt een “brandversneller” te zijn, waarom hebben nonkels Bart, Jan en Ben niet keihard gepleit op het overlegcomité om deze brandversneller af te schaffen? Je kan het toch niet onder de gebarbierde schedel krijgen dat dit overlegcomité de brandversneller in stand houdt. Zitten we niet in het midden van een dramatische golf dan? Als het brand dan haalt de brandweer eerst de brandversnellers weg. Niet De Wever. Die laat ze vrolijk bestaan!


Dat de aambeienvreters daarover geen vragen stellen, verbaast ons al lang niet meer. Om het even welke kul kan worden gezegd op de VRT. Zonder een kritische vraag.


Nonkel Bart moet intussen een nieuw probleem oplossen. Als de Sint zijn intrede doet zal hij politiek correct alles uit te kast moeten halen om te vermijden dat hij door zo te liegen Zwarte Piet ziet.

3,832 views180 comments

Recent Posts

See All
bottom of page