top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

NIEUWS - verplichte PCR-test voor reizigers van tafel


Nederlandse reizigers krijgen gelijk van de rechter!


Wat Viruswaanzin al eerder opperde voor de Belgische rechtbank is nu door een kortgeding vonnis van een Nederlandse rechter bevestigd! Je kan terugkerende reizigers niet verplichten om een negatieve PCR-test voor te leggen vooraleer ze hun eigen grondgebied mogen binnen komen. Maar logisch ook, zeiden wij, anders wordt een geweigerde statenloos. Je kan een landgenoot grondwettelijk gezien de toegang tot het eigen grondgebied nooit weigeren!

Wat niet verboden is mag. Reizen is zo één van die sterk afgeraden maar niet verboden activiteiten.


Vraag is nu wat de Belgische regering hiermee aanvangt? België komt met dit Nederlandse vonnis in wel heel nauwe schoentjes, immers riskeert ze dezelfde veroordeling voor haar reizigers. Een eventuele veroordeling heeft mogelijks ook financieel zware gevolgen omdat men de gemaakte kosten van de reizigers collectief zou moeten gaan terug betalen.


U leest het vonnis in bijlage. We hoeven helemaal niet klakkeloos alles te aanvaarden van de virologenjunta. Juridisch begeeft zij zich al maanden op glad ijs. Voorlopig ingedekt door bric-à-brac MB's waarvan grondwetspecialisten als Hendrik Vuye al maanden zeggen dat ze ongrondwettelijk zijn.


We blijven strijden! Dit is alvast een eerste klein lichtpuntje.____

Bijlage:

KG ZA 20-1256 Vonnis in kort geding van
.
Download • 365KB

2,593 views14 comments

Recent Posts

See All

14 commentaires


Helaas heb ik gelijk met mijn voorspelling. Zo gaat het tegenwoordig. Als de overheid een rechtzaak verliest, introduceren ze een nieuwe wet. Zo gaat het in de dictatuur die Nederland heet. En België zal binnenkort ook wel aan de beurt zijn. Als we niet massaal in aktie komen, dan komt dit nooit meer goed.

J'aime

Ik ben bang dat dit maar een heel klein lichtpuntje is dat snel zal uitdoven. Nederland is sinds 1 december defacto een dictatuur. De huidige wet staat volgens dit vonnis de verplichte pcr test bij inreis niet toe, maar met een vingerknip tovert Hugo de Jonge een nieuwe wet uit zijn aars.


https://commonsensetv.nl/windkracht-15/

J'aime

patrickvermeiren
patrickvermeiren
01 janv. 2021

😁😊🤗

J'aime

patrickvermeiren
patrickvermeiren
01 janv. 2021

😁😊🤗

J'aime

patrickvermeiren
patrickvermeiren
31 déc. 2020

😁😊🤗

J'aime
bottom of page