top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Iedereen dokter en viroloog
De angst voor de kleuter met de snotvalling.


Schooljuffrouwen, moeders, schooldirecteurs, burgemeesters, politiemensen en soms ook winkeliers, zijn intussen allemaal dokters geworden. Ze beslissen wie er moet worden getest, en zelfs welke maatregelen er moeten worden genomen tegen ziektes.

Daarbij gaat de beangstigde bevolking zo te keer dat de virologen zelf al een paar keer hebben moeten zeggen dat het te ver ging. Nog even en wie besmet is met een virus wordt publiek gelyncht. In een plastieken zak voor de zekerheid.


In april schreef ik al aan een voorzitter van een regeringspartij dat de manier waarop met de bevolking wordt omgegaan, zeer verregaande gevolgen gaat hebben. Dit heb je niet meer in de hand. De angst beïnvloedt de perceptie, en die perceptie is dat de maatregelen niet steng genoeg kunnen zijn. Al wat de mensen beperkt in hun vrijheden, helpt om het virus te bestrijden. De massale strenge zelfkastijding wordt aanzien als het middel om het virus te bemeesteren.


De "wetenschap" is een geloof geworden omdat de mensen moesten "opgevoed" worden om de "wetenschap" in te slikken. Een dogma van de perceptie die het dogma rechts inhaalt. De voorbije dagen horen we Van Gucht en C° op nooit gezien schaal zeggen dat ze het eigenlijk allemaal niet zo weten. En dat hun maatregelen ook niet zo werken: de Britse variant komt er met zekerheid, maatregelen of niet. Maar intussen weet de bevolking het beter! Eigenhandig gaat Jan Met De Pet het virus nu te lijf door het leven van zichzelf en zijn medeburgers te regelen tot in de details, met maatregelen die ergens trekken op het mantra. Geen idee of het werkt of niet, maar de virologen vinden dat ook niet belangrijk. We moeten toch iets doen.


Probeer deze indoctrinatie nu maar recht te zetten, beste regering, en de rationele wetenschappelijke twijfel ook bij de opgevoede en lekker beangstigde bevolking in te krijgen. Het mantra en het ingelepelde geloof te relativeren. De doorslaande slinger tegen te houden. Good luck! U speelde met vuur door de bevolking zo onder angst te zetten. De rook die er nu uitkomt zal het beetje geloofwaardigheid van uw beleid nog veel meer onderuit halen. U dreigt in een situatie te komen waarbij uw eigen schapen u naar de keel grijpen als u hen niet tot bloedens toe scheert.


Wat de regering gaat krijgen is zoiets als schooljuffrouwen die schande spreken over het feit dat ze onvoldoende beschermd worden tegen een kleuter met een snotvalling. En de vakbond die vierkant achter deze schooljuffrouw gaat staan.


___

Auteur: Michael Verstraeten

Photo: HLN.be

1,323 views13 comments

Recent Posts

See All

13 commentaires


Als men meer test stelt men allicht ook meer besmettingen vast.Dat aantal is dus niets zeggend als men ook niet de positiviteitsratio bekijkt(cfr ook Desmet).Waarom doet men dat niet?Die ratio schommelt al enige tijd rond 5(cfr bvb website HLN).Vlg de WHO is de pandemie onder controle vanaf dit cijfer.

Enkele uren na de inauguratie van Biden(toeval?)heeft de WHO beslist dat de Ct waarde beperkt moest worden tot 30.Daarboven zijn er veel te veel vals positieve resultaten.Dat zou uiteraard een significante daling van het aantal besmettingen moeten geven.Tenminste als de labo' dit volgen...

Lees ook vlg art.eens:https://www.xandernieuws.net/algemeen/who-geeft-eindelijk-toe-dat-pcr-test-enorm-veel-valse-positieven-oplevert/

J'aime

wat met variante virussen ik hoorde en las dat varianten steeds minder besmettelijk zijn dan het eerste virus ??? wat is daar juist ??

jouw video nicolaas denk ik over Bill Gates staaft mij in mijn visie dat we inderdaad met leiders?? of .... te doen hebben die werkelijk ziek en gestoord zijn Hier in dit land zijn dus verschillende laboratoria en gezondheidsinstellingen gesubsidieerd door de Biil Gates Foundation waar wachten we nog feitelijk op en zeker ook de WHO maar dat weten we toch al dacht ik IK KAN ER NIET MEER BIJ dat de bevolking niet wil wakker worden

J'aime

ja terzake vanavond en ook het nieuws : met de persconferentie die we weer te horen kregen merk ik op dat telkens als de cijfers iets naar beneden gaan of wat stabieler worden er steeds iets nieuw gevonden wordt om ze opnieuw te doen verhogen Ze gaan weer veel meer PCR testen nemen zodat er veel meer besmettingen vastgesteld kunnen worden dus zei Van den Broucke TESTEN TESTEN TESTEN - ziezo ze zijn dus weer voor een tijdje zoet -

en ook natuurlijk de meer de besmettelijke Britse variant die er voor zorgt dat er zeker geen versoepelingen zijn maar verboden reizen en nog maar eens een vermindering van onze kortgewiekte vrijheid en dit zonder debat in de kamer

J'aime

Johan Goris
Johan Goris
22 janv. 2021

En nu zegt men dat het Britse virus 30% dodelijker is en dat ze ook al 30% besmettelijker is, wat we al wisten. Dus het lijkt me ook niet uitgesloten dat er steeds meer mutanten zullen bijkomen. En best mogelijk, net zoals met de griep, het huidige vaccin niet meer zal helpen. En zo zijn we in de vaccin-eeuw aangekomen, want er zal weer een nieuw vaccin komen enz... Ons natuurlijk afweersysteem wordt zo afgebouwd. Jezus, waar is de mens mee bezig?

J'aime

En al deze manipulatie technieken hebben een eigen terminologie ( een heuse wetenschap)

Astro turfing: door berichtgeving de illusie wekken dat er een groot draagvlak is voor deze of gene maatregel ..... ( noodzaak creëeren / het volk vraagt het zelf )

Wat het pad effend voor ..... een gepaste " reactie " ( lees wetgeving ) .


Inmiddels is het " fauci dossier " gepubliceerd ....

De oplijsting van criminele feiten en corruptie ter voorbereiding van " het tribunaal " .

( bron : reclaimyourlives.com/ the line in the sand)


Voor er ooit een eerste " coronavirus " werd gevonden bij de mens ( SARS pandemie )

waren Fauci en co druk bezig met " patenten " te registreren(…


J'aime
bottom of page