top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Interview met topchirurg Jean-Jacques HoubenEls Ampe (VLD) in een intrigerend gesprek met topdokter: de collectieve maatregelen werken niet...


___

Lockdowns forever? We mogen er niet aan denken. Slechts twee instanties kunnen aan dit circus een einde maken: de rechters en de politiek. Raak de politici daar waar het het meest pijn doet: pak hun leden en hun kiezers af. Maak je lid van PV&V, dé partij voor al wie het niet eens is met het corona-beleid van Frank Vandenbroucke & Alexander De Croo.


√ Geef onze vrijheid terug

√ Versterk de zorg

√ Open de economie

√ Haal die mondmaskers van de kinderen

√ Hef het reisverbod op

√ Stop de maatregelen en de avondklok


___

Steun Viruswaanzin vzw | Procedures tegen de Belgische Staat zijn meer dan ooit nodig. Maar procederen is ook duur. U hoeft zelf uw nek niet zelf uit steken gezien het risico voor professionele gevolgen, disciplinaire sancties of maatschappelijke terechtwijzingen. Dat doen wij wel voor U. Uw bijdrage, groot of klein, is hard nodig en wordt zeer gewaardeerd.

U kan ervoor kiezen online te storten met dit formulier of via een overschrijving op BE51 7512 1067 6562 met vermelding "viruswaanzin".

3,220 views92 comments

Recent Posts

See All

92 Comments


Johan Goris
Johan Goris
Apr 29, 2021

Zojuist nog iets interessants gelezen over oversterfte. Blijkbaar zijn er 8100 mensen meer gestorven in België dan normaal. Maar het officiële cijfer van de covid-19-doden is boven de 20000. Dus mochten we geen covid gehad hebben en mochten we de zware maatregelen ook getroffen hebben dan hadden we, volgens de beredenering van de experten, meer dan 10000 mensen minder doden hebben. Wie weet is dat nog een argument om vanaf nu altijd de maatregelen te behouden om zo elk jaar 10000 doden te redden.

Dit geeft wel aan dat de officiële berichtgeving niet genuanceerd genoeg is.


Like

Fabrice Selvi
Fabrice Selvi
Apr 28, 2021

Korte dienstmededeling.

Ook vanavond (20 u tot 21 u) zal er zoals elke woensdag sinds begin januari op de Grote Markt van Mechelen geprotesteerd worden tegen het huidig corona beleid. Het betreft een statisch protest waarbij de locale corona regels (maskerplicht, social distancing) dienen gevolgd te worden. Er zijn komend weekend een paar interessante acties gepland op verschillende plaatsen....to be discussed in Mechelen this evening. Be there !

LikeLike

NEPVIROLOGIE : Hoe onze overheid, virologen en de WHO de waarheid verdraaien in leugens.


In het mei-nummer van SPIEGELBEELD-magazine een volledig dossier :

Nepvirologie (1)

Daniël Derweduwen --- Alle claims over virussen als ziekteverwekkers zijn onjuist. Ze zijn gebaseerd op eenvoudig te herkennen onjuiste interpretaties van verschijnselen. Wetenschappers menen in laboratoria met virussen te werken, maar werken feitelijk met bepaalde componenten van stervende, in zeer speciale omstandigheden verworven weefsels of cellen.

Veel virologen beweren bovendien dat alleen een volledige virale genoom-streng in staat is tot infectie, maar een deel van het virus (d.w.z. een gen-fragment) is dat niet.

Tegelijkertijd verbergen ze hun grootste beroepsgeheim : het complete virale genoom streng hebben ze nog nooit gevonden.

Like
Replying to

https://brandnewtube.com/watch/dr-stefan-lanka-cpe-control-experiment-april-21st-2021_KecyELzcuo2MDMW.html.


Het eerste controle experiment van Stefan Lanka .....

En ..... " ziekmakende virussen " zijn een " dogmatisch concept " ....


Eentje dat big Pharma al generaties lang gebruikt om " vaccins" te verkopen !

Maar ja , destijds heeft " Rockefeller " de natuurlijke geneeswijzen in diskrediet gebracht ( wexner report 1910 ) om vervolgens van " geneeskunde " een universitaire ( door hem gecontroleerde ) studie te ontwikkelen.... de gepatenteerde chemische geneesmiddelen! Big Bussines!


De vraag is natuurlijk , wat bestudeerd "Marc van Ranst " in het REGA instituut ?

Computersimulaties ? ....

Opvallend is wel dat er " patenten " zijn voor virussen (door oa fauci , Rotchilds en ander gespuis )


Like

Als dat waar is...... :


https://eindtijdnieuws.com/breaking-news-na-medische-analyse-pcr-tests-blijken-hulpmiddel-te-zijn-voor-genocide/

Like
Replying to

Het zou mij en anderen plezieren dat u niet langer zulke onzin post. Het draagt hier bij, dat wel. Bijdragen tot het totaal belachelijk maken van VW.

Gestel dat het nieuws waar zou zijn zaten we met duizenden doden per dag, maar die eenvoudige redenering maken lijkt sommigen niet te lukken.

Like
bottom of page