top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Massaal negeren is zelf regeren!


F*** the sheep!

De sluiting van de scholen werkt niet. De sluiting van de winkels is niet genoeg. De sluiting van de horeca verhindert de stijging van de curves niet. De mondmaskers al evenmin. A-sociale afstand volstaat niet. Afschaffen van de evenementen en toch blijven de cijfers stijgen. Dancings dicht, maar toch is het virus daar. Bijzondere voorzorgen in de hospitalen en de WZC, en ze blijven bronnen van besmetting. Kappers en massagesalons zijn "gevaarlijk", maar zonder hen zijn er toch positieven. Bubbels zoals bij de 10 kleine negertjes, tot er nog één knuffelcontact overblijft. En toch gaan we door. De maatregelen moeten harder, strenger en de economie nog zwaarder aangepakt. Zelfkastijding en gedwongen armoede. Psychische problemen en zelfmoorden. Binnenkort ook gigantische hongersnoden, zo zegt de UNO. De lockdown zorgt voor miljoenen doden, maar toch is er een tweede golf.


De regel dat met vier personen buiten kan worden afgesproken, blijft ook in de eindejaarsperiode gelden. “Maar als dat betekent dat je eerst langs binnenruimtes moet, kan het niet”, zegt minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) daarover zaterdag in ‘De Ochtend’ op Radio 1.


Seriously?

Maar zie, daar is de redding!! Het vaccin!!!

En zie, daar is de WHO!!

"Het vaccin is niet genoeg om de pandemie te stoppen. ... We moeten onze andere "tools" blijven gebruiken."

Je kan er niet bij dat er nog "schapen" in deze wereld zijn. Hoeveel willen die mensen nog achterwaarts gen**** worden?


____

To hell met de artsenjunta: 10 december weer open. ALLES!

We roepen ook op om vanaf woensdag tussen 20 en 22u samen te komen op het marktplein van uw dorp of stad (met mondmasker, niet omdat het werkt, maar omdat het moet). We moeten collectief ons medeleven betuigen met de slachtoffers van de disproportionele maatregelen. Hopelijk doen jullie massaal mee. Het is nu of nooit!

Als je deze actie steunt, stuur dan aub een klein mailtje naar info@viruswaanzin.be

Voor volk, voor vrijheid en voor recht!


Overspoel facebook met deze foto - zet hem op jouw pagina:


tegendevirojunta
.pdf
Download PDF • 2.36MB2,756 views40 comments

Recent Posts

See All
bottom of page