top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Nieuwe dag, nieuwe leugens in HLN


Klacht verzonden naar persagentschap Belga.


____


Geachte Dames en Heren,


In uw persbericht van heden verwijst u naar een studie van mevr. Anne Presanis e.a. (Cambridge).


Deze mevrouw zegt op een bepaald moment: “Volledig gevaccineerd worden is van cruciaal belang om het risico op symptomatische infectie te verminderen en het risico op het ontwikkelen van ernstige delta-infectie en ziekenhuisopname te verminderen.”


Deze uitspraak is niet gebaseerd op haar onderzoek waar er geen cijfers worden weergegeven over de volledig gevaccineerde mensen. Er is enkel een onderzoek naar de mensen die een eerste prik hebben gehad, en die samen in één groep worden beschouwd met de mensen die ook een tweede prik hebben gehad. U kan dat terugvinden in tabel 3 van de studie. “> days after first vaccinatie dose with or without second vaccinatie dose”.


Waar haalt deze mevrouw haar uitspraak? Alvast niet in de studie waarnaar u verwijst en die u aanhaalt als de bron van haar uitspraak.


Bovendien stellen we vast in tabel 3 dat het aantal hospitaalopnames bij de niet gevaccineerden 2,2 % bedraagt voor de actueel dominante Delta-variant en bij de gevaccineerden 2,3 %. Dat betekent dat het aantal hospitaalopnames bij de gevaccineerden hoger is dan bij de niet gevaccineerden. Weliswaar gaat het om de groep met minstens één prik, terwijl er niets wordt gezegd over de groep met 2 prikken.


U kan dus niet verwijzen naar de studie van Mevrouw Anne Presanis om te beweren dat een volledige vaccinatie ertoe bijdraagt het aantal hospitalisatieopnames te verminderen. Dat blijkt niet uit haar studie.


In diverse weergaven in de internationale pers van deze studie wordt ook geschreven dat er te weinig volledig gevaccineerden in de studie zijn opgenomen om een uitspraak te doen over het effect van volledige vaccinatie op de risico’s die de Delta-variant met zich meebrengt.


Mag ik u vragen uw artikels in die zin te corrigeren, minstens haar te vragen waar ze haar bewering vandaan haalt.


Met hoogachting,

Michael Verstraeten

3,906 views79 comments

Recent Posts

See All

79 Comments


Ronald Van Beneden
Ronald Van Beneden
Sep 05, 2021

https://www.bitchute.com/video/VqkJ0KCpBkp5/

Like

Ik wil ook liegen.

Op de site artsen voor vrijheid is 2 september een webinar gepost over hoe apotheken voorbereid werden begin dit jaar om vaccin te verkopen.

Ze krijgen in hun webbrowser blijkbaar de vaccinatiestatus via een automatische popup.

Ook voor griepvaccin, en ook voor corona vaccin, voor wat nog in feite.

Is er een apotheek bij deze organisatie die daar meer over weet?

Wat zegt het medisch geheim?

Uw arts is uw vertrouwenspersoon.

Een willekeurige apotheek, of een andere huisarts, tijdens de verlofperiode die uw eigen arts neemt?


Wat zijn de gevaren die een arts loopt wanneer binnenkort de coronaspuit bij hem ligt om aan zijn patienten te geven?

Dit gesteld dat hij me die spuit mag geven…

Like

Patrick Peeters
Patrick Peeters
Sep 01, 2021

Nog een andere HLN leugen: Vlaams minister-president Jan Jambon neemt aan dat er waarschijnlijk nog coronagolven komen, met dan vooral niet-gevaccineerden die in het ziekenhuis zullen belanden. Vanwaar komen die gegevens? "Sciensano kan niet zeggen hoeveel er zijn gevaccineerd. Simpelweg omdat dit cijfer niet wordt verzameld. Dagelijks zijn ziekenhuizen verantwoordelijk voor het doorgeven aan het Instituut voor Volksgezondheid van het aantal bedden dat wordt bezet door "covid"-patiënten. Maar in de vragenlijst wordt er niet naar de vaccinatiestatus van patiënten gevraagd. Er zijn geen plannen om deze vragenlijst aan te passen, omdat het verzamelen van gegevens al tijdrovend genoeg is voor het ziekenhuispersoneel. Kortom, in realtime weten we niet hoeveel gehospitaliseerde mensen zijn gevaccineerd." LOL https://plus.lesoir.be/391925/article/2021-08-30/le-vrai-ou-faux-un-tiers-des-patients-covid-hospitalises-sont-ils-vaccines?

Like

“My dick dont work no more, must be covid.”

Like

Wel, in Nederland is de buitenparlementaire onderzoekscommissie begonnen met het aantal bijwerkingen van vaccinatie te registreren omdat het officiele kanaal slecht functioneert.

Dit is volgens mij een mooie bezigheid voor de Belgische comissie. waar zijn die momenteel mee bezig en waar vind ik ze online eigelijk?


Die site even vermelden:

https://meldpuntvaccinatie.nl/

Like
eric_zenner
eric_zenner
Aug 30, 2021
Replying to

De BOC-19 is, ondanks de Belgische driekleur, geen officiële instantie, en heeft niets met het parlement te maken. Wel een mooi burgerinitiatief om alle informatie te verzamelen en te toetsen aan de Belgische - en Internationale wetten.

Het BOC-19 verwijst naar Artikel 33 van de Belgische grondwet: “Alle machten gaan uit van de Natie. Zij worden uitgeoefend op de wijze bij de Grondwet bepaald.

De macht ligt dus niet bij de regering, niet bij de overheid en niet bij de koning.

Dit klopt voor een deel maar laat u zeker niet misleiden: de macht ligt bij de volksvertegenwoordigers (de wetgevende macht) bijgevolg de politiek en de partijen.

Like
bottom of page