top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Ongelooflijk!: politicus laat live zien dat cola positief test


Politicus Michael Schnedlitz (FPÖ) heeft tijdens een vurige speech in het Oostenrijkse lagerhuis afgerekend met het coronabeleid van de overheid. De ‘veel te dure’ coronatesten zijn hem een doorn in het oog. Terwijl zijn collega’s toekeken, toonde Schnedlitz aan dat de coronasneltest positief uitslaat bij een druppel cola.

In het eerste gedeelte van zijn speech besprenkelde de politicus de test met cola. Na 5 minuten kreeg hij de uitslag: de cola was besmet met corona. Schnedlitz zei dat de overheid dezelfde test gebruikt om massaal te testen. Hij wees erop dat de test extreem onbetrouwbaar is.

Na de Retraction Paper, de draai aan de amplificatieknoppen, nu dit. Wanneer gaat onze regering eindelijk inzien dat de PCR-test gewoon onbetrouwbaar speelgoed is made in China? Welk politiek schaap gelooft dit nog? Of is het toch zoals F. Zappa ooit zei: "...they are only in it for the money..."?

5,428 views20 comments

Recent Posts

See All

20 comentários


Je hebt daar idd een naamgenoot 😊

Curtir

Beste Kurt,hoe kom je daarbij?Heb ik daar een naamgenoot mssn?

Neen,ik woon in Zottegem!

Curtir

Dag Paul,

Toevallig van Zwevezele?

Curtir

Beste Dirk,ik heb die antwoorden al in de pullenmand gekieperd.Ze antwoordden allebei wat de PCR-test was en hoe hij wordt gebruikt.Maar op mijn vraag waarom ze daar bvb geen parlementaire vragen over stelden of het in de MSM brachten,geen woord.Ik heb hen dan geantwoord dat dit geen antwoord was op mijn vraag en nog eens uitgelegd en de nodige links toegevoegd.Maar daarop heb ik geen reactie meer gekregen!

Curtir

@degroote paul

Kan je dat antwoord posten aub.


Voor wie eens oppositie wil horen, je hoeft het nog niet te verstaan (Duits)

Ik zou zeggen merk de 7 verschillen met Wybren van Haga en deze Herbert Kickl


https://www.youtube.com/watch?v=BHyH3GqfUIU&t=303s


https://www.youtube.com/watch?v=ao_R1bI5M0M

Curtir
bottom of page