top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Oooh, you sexy plexi...


Covidiotie zonder grenzen....

5,837 views156 comments

Recent Posts

See All

156 Comments


Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
May 10, 2021

IK heb net de pagina MVR en Viruswaanzin gelezen maar het lukt mij niet om daar te reageren , daarom doe ik het hier en richt ik mij persoonlijk tot U .


Beste Michael ,


Wat de doodsbedreigingen aan het adres van MVR betreft , dat kan ik niet goedkeuren maar wel begrijpen . Reeds meer dan een jaar teistert deze man de bevolking met zijn visie hoe u en ik moeten leven , niets kan die man blijkbaar stoppen . U verwijst naar het rechtssysteem terwijl u weet dat de rechtbanken de slippendragers van de overheid zijn en via die weg ( bijna ) niets te bereiken is . Wanneer u tegen de benen van een agent urineert ma…


Like
eline19vm
eline19vm
May 11, 2021
Replying to

wat ik nog vergat :


https://www.brighteon.com/c42151b2-2fa4-4bcb-8689-14edfa8e8c21

Like

Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
May 10, 2021

Zijn er binnenkort verkiezingen of zo ? Plots willen DeCroo en Jambon de kerstman met de cadeautjes zijn . En maar tegen elkaar opbieden : Festivals en event met 5.000 deelnemers , wat ? neen , met 10.000 , of biedt iemand nog meer ?

En dan is daar pruillipje Erika Vlieghe die staat te bleiten dat de wensen van hun clubje pseudo-experten niet gevolgd worden .

En zie , enkele UREN na het eerste terrasweekend blijken de cijfers plots minder snel te dalen . Het " intelligente " virus reageert pijlsnel .

Spoedvergadering van DeCroo en Jambon : hoe kunnen wij onze voorspellingen voor juni , juli en augustus terug intrekken zonder gezichtsverlies ..... Geen probleem , we lat…


Like
eline19vm
eline19vm
May 11, 2021
Replying to

om niet te spreken over het perverse omdraaien van de tactieken en het niet op de hoogte houden van het volk wat er precies gaande is ; abonneer u met een nieuwsbrief op brighteon en u bent op de hoogte.. de dokters Carrie Madej leggen het u uit en Tenpenny ook...mensen, licht werpen op de zaken is van belang en hou het licht in uzelf hoog - in het hoogste goed handelen...

Like

Like
Replying to

Allen naar Couvin!

Like

Paul Vanmaldeghem
Paul Vanmaldeghem
May 10, 2021

Mensen kijk uit wat jullie hier posten met verwijzing naar onze "opperloog" MVR. Dit heerschap is een beroepsbleiter genre Bertje Anciaux, zelf provoceren en dan in het hoekje staan bleiten als ze een repliek krijgen.

Iedereen zijn mening maar dat geldt enkel voor volwassenen, niet voor pampervirologen zoals we er teveel hebben in dit land. Die mensen wanen zich verheven boven alles en kunnen gewoonweg niet begrijpen dat andere mensen ook een verschillende mening kunnen hebben. Om even het lijstje te publiceren: Van den Broucke, Verlinden, De Croo, Vlieghe, Van Ranst, Van Damme, Van Gucht. Geen van deze zijn de moeite waard op er zelfs maar woorden aan te besteden volgens mij. Ziezo, Markske mag nu nog een bleiten op Twitter!

Like
Replying to

Opperfantast. Raker kan die man niet getypeerd worden.

Like

eline19vm
eline19vm
May 09, 2021

Kan het nog duidelijker?

https://www.bitchute.com/video/ZYw8ypQSZvBF/

en

https://www.bitchute.com/video/NkEOih9uIGDS/


na het genieten van dit mooie weer dit weekend: wakker blijven

Like
Replying to

het gaat veel verder dan de extra '0'

het Keynesian systeem heeft gefaald

economen weten dat maar niemand heeft een alternatief

en zo is de Great Reset komen opdagen

lang gepland en nu het ideale moment gevonden


covid is een voorwendsel

vandaar ook alle ongerijmdheden


Like
bottom of page