top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Persbericht 17.08.21De waanzin bereikt een hoogtepunt. De regering doet wat ze niet moet doen en doet niet wat ze wel moet doen.


Op 14 augustus verscheen in Knack een opiniebijdrage van de communicatiedirecteur van VLD, Thomas Vanwing. Hij wees er terecht op dat gevaccineerde mensen ook het virus kunnen doorgeven en de vaccinatiepas een vals gevoel van veiligheid kan geven. Inderdaad. Het covid-certificaat en het Corona Safe Ticket laten besmette gevaccineerden gewoon door. Die kunnen dan andere mensen gaan besmetten.


Zowat het hele internet weet intussen dat wie gevaccineerd is gewoon verder de besmettingen kan doorgeven.


Maar de verschillende regeringen in ons land doen verder alsof de vaccins beschermen tegen besmettingen. Minister Vandenbroucke vindt dat de zorg verplicht moet gevaccineerd worden “voor de veiligheid”. Minister Verlinden is trots dat de formulieren goed worden ingevuld. De Vlaamse regering promoot de vaccinatie van kinderen, zodat zij de grote mensen die risicopatiënten zijn niet mee zouden kunnen besmetten. De Brusselse regering wil met het testen van de niet-gevaccineerden die terugkomen uit vakantie, de verspreiding van het virus tegengaan.


Deze schijnvertoning is te gek voor woorden.


Zoals Vanwing het inderdaad zelf zegt: de pasjes hebben totaal geen zin. Ze zijn zelfs gevaarlijk want ze creëren een vals gevoel van veiligheid. Ook wie getest wordt en pre-symptomatisch is maakt 96 % kans op een groen covid-certificaat en 88 % op een groen CST. Idem met de formulieren. De tests geven zoveel vals negatieve resultaten bij pre-symptomatische patiënten. Vaccins bij kinderen hebben volstrekt geen zin: zij gaan niet dood aan het virus en als ze gevaccineerd zijn blijven ze het virus gewoon doorgeven. Voor zover ze dat zonder vaccin al doen, want kinderen besmetten volwassenen niet veel met covid. Dat is anders dan bij griep.

We doen dus vooral wat we niet moeten doen. We doen dingen die geen enkele zin hebben om besmettingen tegen te gaan.

Wat absoluut wel zin heeft, en wel de maatregel nummer één is die noodzakelijk is om een ziekte te bestrijden: wie ziek is blijft thuis. Dat was trouwens ook al zo voor covid.

Maar juist dat doen we niet. In Bussel test 30 % van de terugkerende reizigers uit een rode zone positief. Alleen, de gevaccineerden worden niet getest. Die lopen gewoon door. Ziek of niet ziek. Gezien ze niet getest worden, gaan ze ook niet in quarantaine en worden niet opgevolgd.


We laten dus gevaccineerde mensen gewoon ziek los op de maatschappij. Wat we moeten doen, doen we dus niet.


Er is een cultuur van zelfcensuur en de omerta gegroeid rond covid-19. De politici doen alsof de vaccinatie de besmettingen uitsluit. Ze doen alsof ze niet gehoord hebben dat gevaccineerden toch nog een ander kunnen besmetten. Deze omerta zorgt ervoor dat het hele land maatregelen krijgt die het omgekeerde bereiken dan de doelstelling van de maatregel.


Wat een gevaarlijke, waanzinnige schijnvertoning is dit. ____


Persbericht 17.8.2021
.pdf
Download PDF • 66KB

3,064 views43 comments

Recent Posts

See All

43 Comments


DE VRT : ONZE VLAAMSE DDR-STAATSZENDER

Deze middag bracht men in het VRT- nieuws weer compleet misleidende “informatie” in verband met het aantal ziekenhuisopnames door covid.

Slechts 2% van de opgenomen patiënten zou volledig gevaccineerd zijn en 98% niet gevaccineerd.

Men spreekt doelbewust enkel van volledig gevaccineerden en niet-gevaccineerden en verzwijgt op een heel listige manier dat een groot gedeelte van die zogeheten “niet-gevaccineerden” gevaccineerden zijn die al één prik van het tovermiddel gekregen hebben.

Een vaccinfanaat die in alle haast deze headlines oppikt, zal opnieuw gesterkt zijn in de overtuiging dat die duivelse niet-gevaccineerden verantwoordelijk zijn voor het mogelijks dichtslibben van de ziekenhuiscapaciteit.

Het is duidelijk : hoe meer onze geliefde en betrouwbare (door ons betaalde) staatszender de niet-gevaccineerden…

Like
Replying to

Daarom dat ze hier niet over Israel spreken…..

Like

Jazeker, het is een strijd van en voor ons allemaal want het gaat over de installatie van een dictatoriale technocratie. De gevaccineerden moeten niet geloven dat ze buiten schot zullen blijven want het is met zekerheid een zaak van onderdrukking. Wie dat nog niet begrepen heeft is compleet met blindheid geslagen. Het is een perfect voorbereid massaal systeem dat uitgerold wordt. En helaas zijn er nog zoveel mensen die niets speciaals merken. De vaccinatieplicht in de zorgsector is nu weer een volgende stap. Heel duidelijk na alle leugens en schijnbewegingen door de regering. Ze laten ons zonder schaamte zien dat we geen woord van hen moeten geloven want dag na dag verandert hun positie. Het kenmerk van heel gevaarlijke mensen. Andere…


Like
Replying to

Inderdaad, het gerecht is corrupt. Dat hebben we ook in Nederland gezien in de rechtszaken van viruswaarheid tegen de overheid. Alle wettelijke en wetenschappelijke argumenten werden gewoon van tafel geveegd. Doch ik wil hopen dat de corruptie niet compleet is. Men kan een systeem mijns inziens niet volledig corrumperen. Er blijven altijd eerlijke mensen of mensen die zich "bekeren". Bovendien: als een grote groep zich samen partij stelt in dezelfde zaak zal een rechter tweemaal nadenken voor hij een uitspraak doet. Ons op voorhand juridisch gewonnen geven is niet aan de orde, dan heeft de democratie helemaal afgedaan. We moeten alle democratische middelen aanwenden. We hebben gezien in Frankrijk dat de gele hesjes na ettelijke maanden protest niet veel…


Like

Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
Aug 18, 2021

Wat momenteel veel te weinig aandacht krijgt is de uitspraak dat een werkgever verantwoordelijk is voor zijn werknemers . Nu wordt er gefocust op de aankomende verplichting van vaccinatie van het zorgpersoneel .

Maar de volgende stap zal zijn dat ELKE werkgever van zijn personeel zal EISEN dat ze volledig gevaccineerd zijn of anders ontslagen worden . En de werkgevers zullen hierin 100 % gesteund worden door de regering .

Resultaat : niet gevaccineerd = geen job meer .

Idem dito voor de maatregelen : ELKE werkgever kan en mag zijn personeel onderwerpen aan maatregelen ( die niet werken ) .

Resultaat : niet gehoorzamen = geen job meer .


Utopie ? Kijk maar eens welke job je nog ka…

Like
Replying to

Mensen moeten met wat meer rekening houden dan een proces aanspannen of vreedzaam betogen……..

Like


En moet je weten dat we al meer dan een jaar onder de epidemologische grens zitten…….

Like
bottom of page