top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Persbericht: andermaal krijgen we na 1,5 jaar uiteindelijk gelijkHet UZ Brussel maakt plannen om de komende jaren de zorg te versterken en te reorganiseren zodat pieken opgevangen kunnen worden. Dat doen ze door:

 • De huisartsen vroeger medicatie te laten geven dan in het hospitaal nu, en de zorg bij de huisartsen te activeren.

 • Diverse ingrepen in de behandelingstrajecten.


Vrijheid, voordien Viruswaanzin, vragen dat al anderhalf jaar! We werden toen versleten voor idioten. Er moesten mondmaskers en lockdowns komen. Dat was de oplossing. We zijn uiteraard blij dat deze pistes nu niet meer worden aangehaald, maar dat de zorg wordt versterkt.

De vraag van de regering aan de huisartsen om geen medicatie te geven en te wachten tot de mensen in het hospitaal terecht komen, heeft gezorgd voor nog meer overbelasting van de ziekenhuizen. Nooit in de geschiedenis hebben de overheden gevraagd aan de huisartsen om niet tussen te komen. Hoe dom was dat. Eén van de maatregelen met een omgekeerde werking, zoals met het CST, de “brandversneller”.


De regering en onze “tegenstanders” in de gepolariseerde samenleving gooiden ons voor de voeten dat een versterking van de zorg onmogelijk was. Nu plots blijkt dat na 2 jaar epidemie, wel te kunnen. Op een ogenblik wellicht een pak meer dan 50 % van de mensen al besmet is geraakt.


Dit is de zoveelste keer dat we genegeerd en uitgescholden worden, en maanden later dan toch blijken de juiste informatie en analyse te hebben verspreid. Idem voor de vraag naar een plan B bij een mindere efficiëntie van de vaccins en het feit dat het Covid Safe Ticket niet werkt en zorgt voor nog meer besmettingen.

Wat wij zeggen negeren zorgt alleen maar voor nog meer polarisatie in de samenleving en komt de geloofwaardigheid van wie ons negeert niet ten goede.

Met vriendelijke groeten,

Michael Verstraeten

Voorzitter Vrijheid


4,136 views258 comments

Recent Posts

See All

258 Comments


Luc Kusseneers
Luc Kusseneers
Jan 16, 2022

De meest levensnoodzakelijke behoefte van de mens is ademen .


 1. Iedere mens moet , ongeacht de samenstelling van de lucht die hij uitademt , het recht hebben om ongehinderd te ademen .

 2. Iedere mens moet het individuele recht hebben om zichzelf maximaal te beschermen .

 3. Elke poging van een individu , instelling of overheid om het recht in 1. aan te passen of te wijzigen moet strafbaar zijn .

 4. Het wel of niet dragen van ademhalingshinderende voorwerpen mogen nooit een voorwaarde zijn of consequenties hebben .

 5. Het recht in 1. moet gelden binnen de Belgische landsgrenzen , zowel privé als openbaar .

 6. Uitzonderingen zijn enkel toegestaan wanneer bewezen is dat ze uitzonderingen waren op 01/07/2019 .


Herhaling werkt . Daarom…


Like

Luc Kusseneers
Luc Kusseneers
Jan 15, 2022

PROFICIAT aan alle Nederlandse uitbaters van de horecazaken die vandaag , tegen de wil van Rutten in , hun zaak openen .

PROFICIAT aan alle klanten die door hun aanwezigheid in deze zaken deze moedige uitbaters steunen .

Ook PROFICIAT aan de burgemeesters die dit toelaten en inzien dat hun overheid gek geworden is .

Like

Luc Kusseneers
Luc Kusseneers
Jan 11, 2022

Vandenbroucke Frank ., zich zelf tot minister gepromoveerde etter , psychopaat in hart en nieren , laat nu zijn echte natte droom los op de samenleving :

EEN VACCINATIEGRAAD VAN 100 % !!!

IEDEREEN , ZONDER UITZONDERING

Met minder neemt hij geen genoegen .

100 % wil wel zeggen : van de eerste dag van de geboorte .


Vandenbroucke geeft voorzet voor verplichte vaccinatie (msn.com)


Ook zijn " coronabarometer zal op tafel komen en hij zal doordrammen tot ze akkoord gaan .

De actuele strategie : Het overlegcomité uitstellen tot hij dit comité voldoende bewerkt heeft om zijn slagen thuis te halen .


Like
Replying to

Heel het fucking rechtsapparaat in dit zieke kloteland is ziek rot en corrupt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Medeplichtig aan genocide en aan moord met voorbedachte rade, bende politiek benoemde hoeren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Like

Luc Kusseneers
Luc Kusseneers
Jan 08, 2022

Wat moeten wij denken van de leden die zetelen in " de raad van state " ?


Raad van State behoudt mondmaskerplicht in klas (msn.com)


Hebben die wel kinderen ?

Omdat nu , na amper een paar weken proefdraaien kinderen geen onherstelbare onomkeerbare schade hebben opgelopen beslissen zij dat kinderen mondmasker-plichtig blijven .

Hoe hardvochtig kan je als volwassenen zijn ...

Like
omasimone
omasimone
Jan 08, 2022
Replying to

Dat is het net: ze hebben helemaal geen argumentatie, laat staan geldige reden, om de verplichting van mondmaskers op te leggen en dat weten ze ook!

Het bedrog om verspreiding van het virus (dat er niet meer is!) te vermijden, en ook om anderen te beschermen, is al lang ontmaskerd!!!

Je houdt geen virus tegen met mondmaskers, je houdt geen virusverspreiding tegen met mondmaskers, het enige dat bereikt wordt is schade aan de gezondheid door zuurstoftekort, astma en andere aandoeningen door het beletten om vrij te kunnen ademen en dat is MISDADIG!

Dat is hetzelfde met gezonde mensen in quarantaine te steken zodat ze geen virus zouden verspreiden dat ze NIET HEBBEN! 🤬 Pure WAANZIN en misdadig!

Like

Luc Kusseneers
Luc Kusseneers
Jan 08, 2022

Ga goed stevig op je stoel zitten .

We krijgen gelijk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Omikron ondergraaft de belangrijkste reden voor verplichte vaccinatie: de bescherming van de samenleving (msn.com)


Gevaccineerde beschermt niet langer de anderen

En dat heeft juridische gevolgen voor wie mensen wil verplichten zich te laten vaccineren. Want niet-gevaccineerden en gevaccineerden zijn nu beide drager van het virus en dus drager van dezelfde ziekte. De gevaccineerde beschermt zichzelf beter – hij heeft systematisch een kleinere kans om ernstig of zelfs dodelijk ziek te worden. Maar: hij beschermt niet automatisch de volgende persoon. Hij blijft een bron van gevaar voor alle anderen . Daarom kan een belangrijke reden voor verplichte vaccinatie – de bescherming van de samenleving – juridisch niet meer met…


Like
omasimone
omasimone
Jan 08, 2022
Replying to

Niemand hoeft dus gevaccineerd te worden om anderen te beschermen, kinderen vermoorden hun oma en opa dus helemaal niet als ze niet gevaccineerd zijn.

Vaccinatie beschermt de volksgezondheid dus NIET, wat wij al lang wisten...duh

Zo hebben die leugenaars de sheeple telkens liggen.

Like
bottom of page