top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

PV&V werk-CONGRES - geef vorm aan de toekomstBeste leden,

Dankzij jullie werd de betoging van 22 augustus 2021 in Antwerpen een succes en namen we de draad weer op. Eén maand later, op 19 september 2021, houden we een PV&V-werkcongres. Wie wil deelnemen kan zich hier inschrijven. Op dit congres gaan we structuur geven aan onze partij. We gaan ook een paar inhoudelijke projecten opzetten. En daar hebben we u, onze leden, voor nodig! Het programma van de dag ziet er uit als volgt:

PROGRAMMA | VOORMIDDAG

10.00 – 10.30: Onthaal met koffie en een koekje. 10.30 – 11.00: Welkom – Wat gaan we doen? 11.00 – 12.30: Overleg in groepen. Iedereen kiest een groep waarin een onderwerp wordt voorbereid: - Tieners en covid (voor tieners!) - Organisatie van het schaduwparlement - Organisatie van een raad der wijzen en influencers - Een PV&V nieuwskanaal! - Fundraising - Sociale media - Acties en betogingen - Naar een betere naam voor PV&V - Programma en inhoudelijke verbreding - Publiciteit – hoe bereiken we de massa? - Strategisch team Het is de bedoeling dat in elke themagroep een kernteam wordt gevormd die na het congres op het onderwerp verder zal weken en de organisatie van dit onderdeel op zich zal nemen.


PROGRAMMA | NAMIDDAG

12.30 – 14.00: Lunch 14.00 – 15.00: Groepen per provincie. Het is de bedoeling om elkaar per provincie te leren kennen, en provinciale groepen te vormen met een kernteam. 15.00 – 16.30: Verslag van de groepen, met stemmingen indien nodig. 16.30 – 17.00: Afsluiting – vormen van de “warme ketting”. LOCATIE | in Gent | Het exacte adres is afhankelijk van het aantal deelnemers en zullen we u later communiceren.


Neem deel en injecteer jouw ideeën in één van de thematische werkgroepen. Geef zelf vorm aan de toekomst.

1,912 views33 comments

Recent Posts

See All

33 Comments


Bij deze aan iedereen die zich wil engageren: Schrijf u zo spoedig mogelijk in! Dan kunnen we dit prima organiseren. Een nieuw politiek project. Recht door zee. Voor echte vrijheid. Geen populisme. Rationele politiek. Laat ons de grote politieke formaties tonen dat wat ze doen echt niet geaccepteerd wordt! #laatdemensengerust

Like
Carine Quidousse
Carine Quidousse
Sep 03, 2021
Replying to

Is al van indertijd dat Jean Marie Dedecker zijn nieuwe partij opgericht heeft dat er nood was aan een betere situatie voor dit land hier !! dus 2006 toen al was er nood aan volwassener en betere eerlijker politiek..🙄

Like

Maria Serraris
Maria Serraris
Aug 28, 2021

Als je Vivaldi hun aria wil stoppen kan dit enkel met een nieuwe partij met realistische gedachten en geen kinderlijke politiek die ons leert tellen

Like

Kennen jullie dit peer reviewd gepubliceerde onderzoek? Neem het vast even door aub.

https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciab345/6251701

Like
Carine Quidousse
Carine Quidousse
Sep 01, 2021
Replying to

Door zelf brutaal te weigeren aan deze mee te blijven werken en de neustesten te weigeren zou ook al wat geven ?? moesten mensen nu eens hun gezond verstand gebruiken en niet meer willen zich laten gebruiken te pas en ten onpas , wie niet ziek is is niet ziek en daarmee basta !! we zijn nu op weg na oktober november en december 2021 gaan we het 3 e corona jaar in ? de Spaanse griep was al voorbij in 2 jaar .. dit moet ophouden dat onnozel manipulatie spelletje ..

Like

VANDENBROUCKE EN MAGNETTE : VOER VOOR SCHADUWPARLEMENT

We stelden het een poos geleden al vast met Frank Vandenbroucke : hij pleitte in verband met vaccinatie van zorgpersoneel in eerste instantie voor sensibilisering en was naar verluidt niet meteen een voorstander van een verplichting. Dit was/is natuurlijk een heel doorzichtig (inmiddels achterhaald) manoeuvre om te verhullen dat hij de wettelijke bepalingen nog niet helemaal op een rijtje heeft om de zorgkundigen de verplichting rücksichtslos door de strot te rammen.

Eenzelfde werkwijze stellen we vandaag vast bij Paul Magnette, die duidelijk niet de moeite doet om zich behoorlijk te informeren : hij wil verplichte vaccinatie voor de hele bevolking “bespreekbaar” maken, omdat hij eveneens nog niet over de tools beschikt om de…

Like
Carine Quidousse
Carine Quidousse
Aug 28, 2021
Replying to

ER tegen aan gooien


Like

Tijdens de autoloze zondag? Dan zijn veel mensen thuis. Wij zijn met 2 op bureel, elk om beurt de namiddag. Het is net mijn beurt.

Like
Dan Webd
Dan Webd
Aug 28, 2021
Replying to

wie bedenkt nu nog een autoloze zondag ? we hebben er tijdens de Lockdown genoeg gehad ! mensen moeten op zondag ook sociale verplaatsingen maken , zeker nu er meer elektrisch en hybride gereden wordt heeft dat geen zin meer. Ook dat was een politieke beslissing, net zoals de covid pandemie een politieke beslissing was .

Like
bottom of page