top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

PV&V werk-CONGRES - geef vorm aan de toekomstBeste leden,

Dankzij jullie werd de betoging van 22 augustus 2021 in Antwerpen een succes en namen we de draad weer op. Eén maand later, op 19 september 2021, houden we een PV&V-werkcongres. Wie wil deelnemen kan zich hier inschrijven. Op dit congres gaan we structuur geven aan onze partij. We gaan ook een paar inhoudelijke projecten opzetten. En daar hebben we u, onze leden, voor nodig! Het programma van de dag ziet er uit als volgt:

PROGRAMMA | VOORMIDDAG

10.00 – 10.30: Onthaal met koffie en een koekje. 10.30 – 11.00: Welkom – Wat gaan we doen? 11.00 – 12.30: Overleg in groepen. Iedereen kiest een groep waarin een onderwerp wordt voorbereid: - Tieners en covid (voor tieners!) - Organisatie van het schaduwparlement - Organisatie van een raad der wijzen en influencers - Een PV&V nieuwskanaal! - Fundraising - Sociale media - Acties en betogingen - Naar een betere naam voor PV&V - Programma en inhoudelijke verbreding - Publiciteit – hoe bereiken we de massa? - Strategisch team ​ Het is de bedoeling dat in elke themagroep een kernteam wordt gevormd die na het congres op het onderwerp verder zal weken en de organisatie van dit onderdeel op zich zal nemen.


PROGRAMMA | NAMIDDAG

12.30 – 14.00: Lunch 14.00 – 15.00: Groepen per provincie. Het is de bedoeling om elkaar per provincie te leren kennen, en provinciale groepen te vormen met een kernteam. 15.00 – 16.30: Verslag van de groepen, met stemmingen indien nodig. 16.30 – 17.00: Afsluiting – vormen van de “warme ketting”. ​ LOCATIE | in Gent | Het exacte adres is afhankelijk van het aantal deelnemers en zullen we u later communiceren.


Neem deel en injecteer jouw ideeën in één van de thematische werkgroepen. Geef zelf vorm aan de toekomst.

1,907 views33 comments

Recent Posts

See All
bottom of page