top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Schrijnende getuigenissen blijven komen


De gruwel van de maatregelen ___


De realiteit is schrijnend. Getuige deze ervaring in het nieuwe (ab)normaal, ons vandaag toegezonden door Vicky Closset.


"Vandaag heb ik wel alles gezien.


Mijn man werd onwel deze morgen. Hij had enorm pijn, op de rug, uitstraling naar de armen en zelfs zijn hoofd... we hadden niet lang nodig om te weten dat er iets serieus aan de hand was.

Hij vroeg me hem naar de spoed te brengen. Ik had intussen ook al de huisarts proberen te bellen maar kon die niet bereiken.

Eens op de spoed; Kwam de verpleegkundige: "Wat doet u hier mijnheer?" Mijn man legt haar alles uit. "Ja, maar da's corona eh mijnheer, u moet naar de huiarts", zei ze. Mijn man zei haar dat hij de huisarts niet kon bereiken, dat hij de pijn niet meer aan kon en dat dat ook de reden was waarom hij daar was. Ze heeft hem nog wat in de wachtzaal laten zitten en uiteindelijk liet ze hem toch binnen. Gelukkig kwam er toen een arts bij die direct ingreep. Mijn man had een hartinfarct!!!


Sedert wanneer stellen verpleegkundigen diagnoses?? Waar stopt deze waanzin?? En vooral; hoeveel zijn er zo al voor geweest??

Onbegrijpelijk!!


Az St Jan, Campus Serruys, Oostende"


____

STOP de viruswaanzin!

Als politici blijven capituleren voor de virologen wordt onze democratie een virocratie.

Elk plezier wordt geofferd in de strijd tegen het virus, en elke feest- en cultuurzaal wordt drooggelegd en herschapen in een mortuarium van doffe ellende. Sluitingsuur, uitgaansverbod en nachtklok, de verbodsideologie is besmettelijk.

De mondkapjesplicht heeft absurde dogmatische vormen aangenomen die ons economisch en sociaal ten gronde richten. De economische giganten, van Colruyt tot Amazon, worden met megasprongen groter en rijker terwijl onze kleine winkeliers en zelfstandigen gedecimeerd worden. Iedereen wordt opgehokt in sociaal isolement, elk voor zich in zijn eigen bubbel. Er sterven meer oudjes van eenzaamheid dan in het ziektebed. Angst wordt een gewoonte, en gewoonte een depressie. Het leven wordt gemarginaliseerd en het hart wordt weggesneden uit ons sociaal weefsel.

De "collaterale" schade wordt steeds groter. De maatregelen doden. De conclusies van Viruswaanzin zijn bijzonder sterk en wetenschappelijk gedocumenteerd. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. lockdown, mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.be in haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie

2,278 views38 comments

Recent Posts

See All
bottom of page