top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Schrijnende getuigenissen blijven komen


De gruwel van de maatregelen ___


De realiteit is schrijnend. Getuige deze ervaring in het nieuwe (ab)normaal, ons vandaag toegezonden door Vicky Closset.


"Vandaag heb ik wel alles gezien.


Mijn man werd onwel deze morgen. Hij had enorm pijn, op de rug, uitstraling naar de armen en zelfs zijn hoofd... we hadden niet lang nodig om te weten dat er iets serieus aan de hand was.

Hij vroeg me hem naar de spoed te brengen. Ik had intussen ook al de huisarts proberen te bellen maar kon die niet bereiken.

Eens op de spoed; Kwam de verpleegkundige: "Wat doet u hier mijnheer?" Mijn man legt haar alles uit. "Ja, maar da's corona eh mijnheer, u moet naar de huiarts", zei ze. Mijn man zei haar dat hij de huisarts niet kon bereiken, dat hij de pijn niet meer aan kon en dat dat ook de reden was waarom hij daar was. Ze heeft hem nog wat in de wachtzaal laten zitten en uiteindelijk liet ze hem toch binnen. Gelukkig kwam er toen een arts bij die direct ingreep. Mijn man had een hartinfarct!!!


Sedert wanneer stellen verpleegkundigen diagnoses?? Waar stopt deze waanzin?? En vooral; hoeveel zijn er zo al voor geweest??

Onbegrijpelijk!!


Az St Jan, Campus Serruys, Oostende"


____

STOP de viruswaanzin!

Als politici blijven capituleren voor de virologen wordt onze democratie een virocratie.

Elk plezier wordt geofferd in de strijd tegen het virus, en elke feest- en cultuurzaal wordt drooggelegd en herschapen in een mortuarium van doffe ellende. Sluitingsuur, uitgaansverbod en nachtklok, de verbodsideologie is besmettelijk.

De mondkapjesplicht heeft absurde dogmatische vormen aangenomen die ons economisch en sociaal ten gronde richten. De economische giganten, van Colruyt tot Amazon, worden met megasprongen groter en rijker terwijl onze kleine winkeliers en zelfstandigen gedecimeerd worden. Iedereen wordt opgehokt in sociaal isolement, elk voor zich in zijn eigen bubbel. Er sterven meer oudjes van eenzaamheid dan in het ziektebed. Angst wordt een gewoonte, en gewoonte een depressie. Het leven wordt gemarginaliseerd en het hart wordt weggesneden uit ons sociaal weefsel.

De "collaterale" schade wordt steeds groter. De maatregelen doden. De conclusies van Viruswaanzin zijn bijzonder sterk en wetenschappelijk gedocumenteerd. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. lockdown, mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.be in haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie

2,278 views38 comments

Recent Posts

See All

38 comentarios


@Serge

Dat is wat wij hier nu al maanden zeggen. Maar wij zijn natuurlijk de geestelijk beperkten. En wat zegt die Goossens dan (ik citeer uit het artikel): ‘We zouden grondig moeten nadenken over wanneer we mensen met een positieve test niet langer als besmettelijk beschouwen. Het heeft immers een impact op heel wat zaken: van persoonlijke quarantaines over schoolsluitingen tot de coronacijfers’

Dat staat er dus echt!! Een dergelijke reactie, daar zijn toch geen woorden meer voor. Een hele economie, mensen hun leven is naar de kl*ten op basis van hun maandenlange foute berichten en nu gaan ze eens grondig nadenken. Allé mannekes. Maar ondertussen gaat de niet verkozen mlinister van “Volksgezondheid” de bubbel terug verkleinen naar 3.

Wat…

Me gusta


Flora Blomme
Flora Blomme
05 oct 2020Me gusta

Marianne Solong
Marianne Solong
04 oct 2020

https://www.youtube.com/watch?v=Ro3fDgdEM0M&feature=youtu.be

https://www.weesdeweerstand.nl/londen-wordt-massaal-wakker/

LONDEN - Duitse Prof. Dr. Heiko Schoening was gearresteerd op 27 09 2020 door Metropolitan Britse Politie officieren. Hij werd gefilmd terwijl hij in een wagen werd geladen, nadat hij zich uitsprak in Hyde Park Speakers' Corner tegen het gebruik van tactieken zoals verplichte lockdowns tijdens zijn "We Do Not Consent” bijeenkomst. Geen "Nieuwe Normaal", geen WHO masterplan! Iedereen in Berlijn op 10 10 2020!

Me gusta

patrickvermeiren
patrickvermeiren
04 oct 2020


Me gusta
bottom of page