top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Sire, dit verdienen we niet!Dat de mensen zich niet gedragen is zever. We zien dat niet op straat. Het volk werd goed geïndoctrineerd en de sociale controle op de enkele dissident is groot. Overal zien we gedwee de mondmaskers en 1,5m afstand, zij het uit angst (voor een zware boete). Alsof het na 10 maanden de normaalste zaak van de wereld is versagen we nu massaal aan handjes schudden. Mensen komen door de virusfobie nog amper buiten. Files zijn er nog amper. Nu beweren dat we ons gezond verstand niet gebruiken en massaal geen verantwoordelijkheidszin zouden hebben is als overheid de aandacht afleiden van een abominabel crisismanagement. Het is als een ceo die de schuld van een faillissement bij een slordige poetsvrouw legt.


Al die protocollen voor diverse sectoren worden tot op de komma opgevolgd. Want doe je dat niet dan sluit men manu militari uw zaak. Dat die brave meewerkende patrons van die handelszaken opnieuw dicht moeten is het bewijs van wetenschappelijk en strategisch geklungel. Dat men het begin maart niet wist, het is hun collectief vergeven. Maar nu in oktober? Met wat voortschrijdend inzicht en gezond boerenverstand kan zelf een eerstejaars in virologie bevestigen dat de opgelegde maatregelen in 2020 toch duidelijk een maat voor niets zijn gebleken. Neem de voorbereidende rapporten en die protocollen zelf in bewarend beslag. Ze zijn toekomstige documenten à charge voor het internationaal strafhof in Den Haag.


Wat we weten is dat sinds 14 juli 2020, invoer van de mondmaskerplicht, het compleet fout gaat. Wat we weten is dat niet de stoute keuvelende OKRA-leden die van het leven genieten, oorzaak zijn van een lokale opstoot, maar aerosolen. Wat we zien is dat de opening van de scholen (en zeker de unief) als katalysator werken voor familiale besmettingen. Wat we weten is dat die PCR-testen niet deugen.


Die tweede golf is een gruwelijk gevolg van bestuurlijke incompetentie. Van maart tot oktober werd verzuimt strategisch maar één voorbereiding te treffen. Geen extra bedden in ziekenhuizen, geen extra verplegers, de zorg in de WZC’s werd niet versterkt, geen campagnes voor risicogroepen, geen campagnes in allochtone gemeenschappen, een belabberde dure contacttracing, geen plexiglas in scholen ipv die ziekmakende mondmaskers (toch als je ze 10u/dag moet dragen), geen strategie om de reguliere zorg te continueren, etc... Niks! Nada! ZERO!


Maar ja, schuld bekennen en toegeven dat je gebuisd bent op het pandemie examen is teveel gevraagd aan de virologen. Wat een gezichtsverlies zou dat niet zijn? En welke gevolgen zou dit dan correctioneel voor ze inhouden? Nochtans zou een dergelijke controlled coming out, met goede concern communicatie, de verstoorde relatie met de burgers kunnen herstellen. Het is niet de bevolking die zou moeten gestraft worden met een lockdown, maar eerder de beleidsmakers die publiek ter verantwoording moeten worden geroepen! Het continueren van een blunderend beleid en de “wij-hebben-de-waarheid-in-pacht-attitude” maakt de bevolking enkel steeds bozer!


Zeg gewoon: "waarde landgenoten, we zitten met onze handen in het haar, help ons aub!". Wedden dat we klaar staan?


One more thing: Delphine for Queen! Want van Koning Filip hoort de bevolking toch bitter weinig...


___

Als politici blijven capituleren voor de virologen wordt onze democratie een virocratie. Elk plezier wordt geofferd in de strijd tegen het virus, en elke feest- en cultuurzaal wordt drooggelegd en herschapen in een mortuarium van doffe ellende. Sluitingsuur, uitgaansverbod en nachtklok, de verbodsideologie is besmettelijk. De mondkapjesplicht heeft absurde dogmatische vormen aangenomen die ons economisch en sociaal ten gronde richten. De economische giganten worden met megasprongen groter en rijker terwijl onze kleine winkeliers en zelfstandigen gedecimeerd worden. Iedereen wordt opgehokt in sociaal isolement, elk voor zich in zijn eigen bubbel. Er sterven meer oudjes van eenzaamheid dan in het ziektebed. Angst wordt een gewoonte, en gewoonte een depressie. Het leven wordt gemarginaliseerd en het hart wordt weggesneden uit ons sociaal weefsel. De "collaterale" schade wordt steeds groter. De maatregelen doden. De conclusies van Viruswaanzin zijn bijzonder sterk en wetenschappelijk gedocumenteerd. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. lockdown, mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.bein haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie
1,986 views50 comments

Recent Posts

See All

49 comentários


Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
30 de out. de 2020

Dit wou ik even kwijt :


Tegen Covid19 bestaan geen medicijnen , alles wat voorgeschreven wordt is symptoombestrijding .

Covid19 is niet te bestrijden , het besef is er nog niet dat het bestaan ervan moet aanvaard worden met een leefbare sociale manier van leven .

Als er al een vaccin zou ontwikkeld worden dat ons zou kunnen laten terugkeren naar een normaal leven zullen wij het niet weten want dan zijn ze hun macht kwijt.

Het wordt een toekomst van verstrengen , versoepelen , verstrengen , versoepelen , verstrengen ........


Curtir

Iemand dit al gezien? 😳 https://www.bitchute.com/video/tgImv5MNZs5b/?fbclid=IwAR21l67fHLDHU1_pbyaL3UH-a3DZYa-Hhwzyfj2CPyvIp7CU8KvTyqBmyCU

Curtir

Rudolf Janssens
Rudolf Janssens
29 de out. de 2020

Goe bezig Josephime!

Curtir

@pv6


De pers is van een criminele orde die een mens doet duizelen.

Degenen die dat openlijk bewezen zijn meestal dood.

Curtir

Ik heb deze Pano reportage gezien waar Matt naar verwijst. Het is niets anders dan een mengeling van stemmingmakerij die wordt verpakt als een objectieve reportage.

Ik heb de volgende vragen aan de VRT.

Waarom laat u enkel de extreme voorbeelden zien als bewijs van misinformatie: gorgelen, adem inhouden en enkel vitamine C als middelen tegen corona?

Waarom stelt u het gebruik van HCQ in een slecht daglicht? Het wordt ondertussen toegepast in verschillende landen.

Waarom gaat u niet rechtstreeks in gesprek met Prof. Raoult hierover (die u wel toont)?

Waarom laat u de "wetenschapsfilosoof" Boudry zichzelf tegenspreken, zonder kritisch vragen te stellen, als hij beweert dat wetenschap een proces is van zelfcorrectie, maar dat toch alleen de technische, wetenschappelijke…

Curtir
bottom of page