top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

T.a.v. de fact checkers van FaceKnackVooreerst nashandse dank om mij terug uit uw prison te laten en het - toegegeven - scherpe artikel over de gevangenschap van de goede Mijnheer Luc De Wandel terug te hebben geplaatst. Ik keek nochtans al uit naar het ongestoord bezoek, maar dat gun ik nu des te harder aan de goede Mijnheer Luc De Wandel. Met grote M, zoals u weet.

Het geval wil, geachte fact checkers van FaceKnack, dat ik vandaag een vriendelijk vriendschapsverzoek ontving van een Mevrouw - met een grote M en nog andere grote onderdelen - die luistert naar de naam "Sylvia Rader". Nou, of zij daarnaar luistert dat weet ik eigenlijk niet zo goed. In elk geval pretendeert zij daarnaar te luisteren.

Deze Mevrouw houdt ons voor lid te zijn geworden van een nieuwe ontmoetingsgroep op WhatsApp. Er zouden veel tieners zijn die "hyperseksualiteit" nodig hebben. Het is mij niet zo duidelijk wat dat precies te betekenen heeft, maar mijn fantasie slaat wel op hol. Misschien weet u meer bij uw activiteiten waarnaar ik verder zal solliciteren. U kan ook de vraag stellen aan uw expertenteams.

Het goede nieuws is dat we aan deze hyperseksualiteit kunnen deelnemen zonder geld uit te geven. Hoewel er zich een vraag stelt, met name of de aangesprokene seks kan hebben met zijn type meisje, en of hij / zij op zoek is naar een partner. We schrijven voor de zekerheid "hij / zij" om niemand voor het hoofd te stoten, maar we denken dat er vooral "hij" bedoeld wordt. Vergeeft u het ons, beste vrienden van FaceKnack, dat we deze vraag nogal vrijpostig vinden en in onzen hoofde daar niet meteen een antwoord op willen geven. Zoals we ook niet graag antwoorden op de vraag of we al gevaccineerd zijn. Dat is privé, weet u. Of ik seks kan hebben, is al evenzo privé, en nog meer of dat dan met mijn type meisje is. Het antwoord is evident ja, maar dat is privé.

Tot slot wordt ons meegedeeld dat wij geïnteresseerd zijn in het vinden van onze tevredenheid. Ongetwijfeld. En dank u om ons dat te bevestigen, want we zouden het op den duur met al die covid-toestanden nog vergeten. Iedereen is op zoek naar zijn tevredenheid, en wij dus ook. Dit onderdeel lijk mij zeer vaststaand, en u hoeft dit ook niet te fact checken.

Maar nu komt mijn vraag.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om dit bericht eens te fact checken?

- Is het wel zo dat de zich noemende Sylvia Rader lid geworden is van een nieuwe ontmoetingsgroep voor volwassenen op WhatsApp?

- Is het wel zo dat er veel tieners zijn die hyperseksualiteit nodig hebben? U kan misschien professor Van Ranst hierover ondervragen. Hij is expert in alles, een beetje zoals professor Gobelijn.

- Is het wel zo dat we kunnen deelnemen zonder geld uit te geven? Ik heb daar zo'n beetje mijn twijfels over.

De 2 overigen gegevens zijn te vertrouwelijk, en te juist om ze te fact checken dus daar moet u zich geen moeite in getroosten bij FaceKnack.

Het is beslist denkbaar dat ingaan op dit bericht tot fysieke schade aanleiding kan geven. Ik leef mij in in de mensen van mijn leeftijd, die zoals ik goed gebouwd zijn, en wiens hart misschien de hyperseksualiteit niet meer aan zal kunnen. Minstens bij het bijbenen van deze hyperseksualiteit allerlei vreemde ziekten gaan opdoen waarvan we de namen niet mogen uitspreken van God. Het zou dus wel goed kunnen dat we te maken hebben met een bericht dat én valse informatie, én fysiek gevaar combineert.

Ik wil maar zeggen: als u zo node alle fake news met fysieke gevolgen van uw zender wil bannen, gaat u nog veel werk hebben. Leuk werk, vooral bij het zoeken naar de hyperseksualiteit bij veel tieners en de ontmoetingsgroepen voor volwassenen op WhatsApp, en nog meer naar hun leden. Maar toch wel veel werk.

Misschien kan u daarom de arme drommels die tegen de maatregelen zijn, wat meer met rust laten. Het zit namelijk zo dat wij niet in de Grote Media mogen komen, zoals in Knack bijvoorbeeld, tenzij om op onze kop te laten kakken. We moeten dus ons gevoeg node hier op dit medium komen doen.

We zouden ook vanaf morgen elke dag in de plaats van hier iets te posten, briefjes kunnen gaan ronddragen in heel België. Maar dat doet pijn aan ons voeten.

Vandaar.

Met voorshandse dank,

Uw dienstwillige. Michael Verstraeten

11,393 views920 comments

Recent Posts

See All

920 Comments


Andy Sels
Andy Sels
Jul 21, 2021

Zag deze net

"Als je ingeënt bent met de delta variant" 🤔🤪


https://twitter.com/LinkseRakkers/status/1417444220005126145?s=19

Like
eline19vm
eline19vm
Jul 25, 2021
Replying to

zet dat nog maar eens in een recenter deel van deze blog !

Like

For those who still doubt that the mRNA vaccines alter the human DNA

Rewriting the Genetic Code: A Cancer Cure In the Making | Tal Zaks "Hacking the software of life." (Tal Zaks is the Chief Medical Officer of Moderna Therapeutics)

https://tedxbeaconstreet.com/videos/rewriting-the-genetic-code-a-cancer-cure-in-the-making/

He explains that they use the same DNA-altering technology for anti-viral vaccines. Then of course they "needed" a bogus virus as a pretext to experiment on the entire population. Scientific paper on the topic: "The mRNA vaccines are an experimental gene therapy with the potential to incorporate the code for the SARS-CoV-2 spike protein into human DNA. This DNA code could instruct the synthesis of large numbers of copies of proteinaceous infectious particles, and this has the potential to insert…


Like
eline19vm
eline19vm
Jul 22, 2021
Replying to

we can run the experiment, the days, the years to come...


he was a nurse?


de uitleg en de curves waren opmerkelijk eenvoudig en dan een heldenverhaal ophangen aan een kind...bronnen?


publiek ziet er moe uit, na een zoveelste lezing op een vermoeiende beurs?

hol applaus... het doet me denken aan een expositie ..na bezoek, duur betaalde inkom valt het inhoudelijk tegen....dan zie je de mensen naar de shop gaan om de desillusie te verwerken : gauw nog iets kopen..


Like

bertha criel
bertha criel
Jul 20, 2021

Elke persoon op dit kanaal moet elke 'media'-outlet die je kent BOMBARDEN en EISEN dat ze dit verhaal behandelen. Begin met meer 'vertrouwde' dappere "mainstream-jongens"@Vrt @VTM het is aan ons! 🙏🏼 https://www.redvoicemedia.com/2021/07/exclusive-dr-david-martin-just-ended-covid-fauci-doj-politicians-in-one-interview/


reserve

https://rumble.com/vk2bya-exclusive-dr.-david-martin-just-ended-covid-fauci-doj-politicians-in-one-in.html


Like

Judith 1
Judith 1
Jul 20, 2021

https://www.bitchute.com/video/xm08uZ4gAZ0N/


Who is in charge? Tedros Adhanom Ghebreyesus/Ethiopia/TPLF&betrayal of democracy

Like

bertha criel
bertha criel
Jul 20, 2021


Like
Replying to

Blijkbaar lezen we niet dezelfde teksten, want ik las hier géén enkel “… gruwelijk misplaatste vergelijking tss. de holocaust en de vaccinatie” LAAT STAAN “met enig onderliggend of expliciet antisemitisme”.

Het in de hoek duwen van enige dissidente stem als ‘antisemitisch’ is wel een gekende tactiek van systeemratten.

Like
bottom of page