top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

T.a.v. de fact checkers van FaceKnackVooreerst nashandse dank om mij terug uit uw prison te laten en het - toegegeven - scherpe artikel over de gevangenschap van de goede Mijnheer Luc De Wandel terug te hebben geplaatst. Ik keek nochtans al uit naar het ongestoord bezoek, maar dat gun ik nu des te harder aan de goede Mijnheer Luc De Wandel. Met grote M, zoals u weet.

Het geval wil, geachte fact checkers van FaceKnack, dat ik vandaag een vriendelijk vriendschapsverzoek ontving van een Mevrouw - met een grote M en nog andere grote onderdelen - die luistert naar de naam "Sylvia Rader". Nou, of zij daarnaar luistert dat weet ik eigenlijk niet zo goed. In elk geval pretendeert zij daarnaar te luisteren.

Deze Mevrouw houdt ons voor lid te zijn geworden van een nieuwe ontmoetingsgroep op WhatsApp. Er zouden veel tieners zijn die "hyperseksualiteit" nodig hebben. Het is mij niet zo duidelijk wat dat precies te betekenen heeft, maar mijn fantasie slaat wel op hol. Misschien weet u meer bij uw activiteiten waarnaar ik verder zal solliciteren. U kan ook de vraag stellen aan uw expertenteams.

Het goede nieuws is dat we aan deze hyperseksualiteit kunnen deelnemen zonder geld uit te geven. Hoewel er zich een vraag stelt, met name of de aangesprokene seks kan hebben met zijn type meisje, en of hij / zij op zoek is naar een partner. We schrijven voor de zekerheid "hij / zij" om niemand voor het hoofd te stoten, maar we denken dat er vooral "hij" bedoeld wordt. Vergeeft u het ons, beste vrienden van FaceKnack, dat we deze vraag nogal vrijpostig vinden en in onzen hoofde daar niet meteen een antwoord op willen geven. Zoals we ook niet graag antwoorden op de vraag of we al gevaccineerd zijn. Dat is privé, weet u. Of ik seks kan hebben, is al evenzo privé, en nog meer of dat dan met mijn type meisje is. Het antwoord is evident ja, maar dat is privé.

Tot slot wordt ons meegedeeld dat wij geïnteresseerd zijn in het vinden van onze tevredenheid. Ongetwijfeld. En dank u om ons dat te bevestigen, want we zouden het op den duur met al die covid-toestanden nog vergeten. Iedereen is op zoek naar zijn tevredenheid, en wij dus ook. Dit onderdeel lijk mij zeer vaststaand, en u hoeft dit ook niet te fact checken.

Maar nu komt mijn vraag.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om dit bericht eens te fact checken?

- Is het wel zo dat de zich noemende Sylvia Rader lid geworden is van een nieuwe ontmoetingsgroep voor volwassenen op WhatsApp?

- Is het wel zo dat er veel tieners zijn die hyperseksualiteit nodig hebben? U kan misschien professor Van Ranst hierover ondervragen. Hij is expert in alles, een beetje zoals professor Gobelijn.

- Is het wel zo dat we kunnen deelnemen zonder geld uit te geven? Ik heb daar zo'n beetje mijn twijfels over.

De 2 overigen gegevens zijn te vertrouwelijk, en te juist om ze te fact checken dus daar moet u zich geen moeite in getroosten bij FaceKnack.

Het is beslist denkbaar dat ingaan op dit bericht tot fysieke schade aanleiding kan geven. Ik leef mij in in de mensen van mijn leeftijd, die zoals ik goed gebouwd zijn, en wiens hart misschien de hyperseksualiteit niet meer aan zal kunnen. Minstens bij het bijbenen van deze hyperseksualiteit allerlei vreemde ziekten gaan opdoen waarvan we de namen niet mogen uitspreken van God. Het zou dus wel goed kunnen dat we te maken hebben met een bericht dat én valse informatie, én fysiek gevaar combineert.

Ik wil maar zeggen: als u zo node alle fake news met fysieke gevolgen van uw zender wil bannen, gaat u nog veel werk hebben. Leuk werk, vooral bij het zoeken naar de hyperseksualiteit bij veel tieners en de ontmoetingsgroepen voor volwassenen op WhatsApp, en nog meer naar hun leden. Maar toch wel veel werk.

Misschien kan u daarom de arme drommels die tegen de maatregelen zijn, wat meer met rust laten. Het zit namelijk zo dat wij niet in de Grote Media mogen komen, zoals in Knack bijvoorbeeld, tenzij om op onze kop te laten kakken. We moeten dus ons gevoeg node hier op dit medium komen doen.

We zouden ook vanaf morgen elke dag in de plaats van hier iets te posten, briefjes kunnen gaan ronddragen in heel België. Maar dat doet pijn aan ons voeten.

Vandaar.

Met voorshandse dank,

Uw dienstwillige. Michael Verstraeten

11,392 views920 comments

Recent Posts

See All
bottom of page