top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

U twijfelt aan de maatregelen? Zo doe je beter...U heeft familie, kennissen, vrienden, contacten, vijanden of geliefden die twijfelen aan de maatregelen, of er zelfs helemaal in geloven. Hierbij vindt u een tekst die u hen kan sturen.


Deze tekst is bedoeld om hen alert te maken voor het feit dat ondanks de maatregelen, er tal van mensen toch ziek worden. Dat past perfect in hun actuele leefwereld. Ook van wie gelooft in de maatregelen. De tekst toont aan dat wie tegen de maatregelen is omdat ze niet werken, het goed met de mensen voor heeft. Dat is ook zo. Het heeft immers geen zin om niet werkende maatregelen op te leggen aan de mensen. Dat werkt ook contraproductief omdat mensen zich beschermd voelen maar dat niet zijn. Valse veiligheid.


Na dat hoofdstuk wijst de tekst op de actuele risico’s die gepaard gaan met covid. De mensen overschatten deze risico’s vaak omwille van de angst die verspreid wordt in de propaganda van de overheid. Het is dus belangrijk daarop te wijzen.


Tot slot is er een hoofdstukje over vaccins. De bedoeling daarvan is dat de mensen gaan nadenken over vaccinatie zoals dat hoort en ook is voorzien in de wet op de patiëntenrechten waarin de informed consent centraal staat.


Mogen wij u vragen deze tekst massaal te verspreiden en te gebruiken in uw contacten met mensen.


U doet er trouwens actueel bij de grotere viruscirculatie iedereen een groot plezier meer. Mensen weten op den duur niet meer wat te doen. Met een paar eenvoudige regeltjes zetten we hen op weg. Zonder dwang, maar met empathie. Hen vrij latend en hen behoorlijk informerend.


Met dank,


En vriendelijke groeten,


Michael Verstraeten

Voorzitter VrijheidBrief aan wie twijfelt aan de maatregelen
.docx
Download DOCX • 359KB

3,558 views84 comments

Recent Posts

See All
bottom of page