top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

U was formidastisch!5000 x dank!


Onze eerste mensifestatie was een succes. In uw overtuiging en met uw inspanningen om onze vrijheid te herwinnen staat u helemaal niet alleen. Niettegenstaande de mondmaskerplicht die daags voordien in Brussel van kracht werd ontving viruswaanzin op 16 augustus aan de Financietoren iets meer dan 3000 eigenhandig geschreven ontslagbrieven voor de virologen Van Ranst en Van Laethem. Onze vrijwillige stewards (waarvoor onze oprechte waardering) telden ca. 5000 mensen die tussen 12u en 17u vreedzaam met ons mee protesteerden. De VRT hield het in haar verslaggeveing bij het wettelijk toegelaten aantal van 200 stilstaande deelnemers. Nog steeds ontvangen we in onze mailbox info@viruswaanzin.be dagelijks honderden nieuwe C4's. Uw steun geeft ons enorme moed en strijdlust. We plannen alvast een tweede editie en hopen de stem van het volk steeds luider te kunnen laten horen.


We deden letterlijk en figuurlijk toch wat stof opwaaien. In het zog van onze Mensifestatie laten sommige zenders en kranten van de traditionele media toch stilaan ook een meer kritische stem horen over de gemanipuleerde cijfers, de spookadviezen van de virologen en de dubieuze coronawetten van de regering.


Onze dank ook aan de Brusselse politie!

Het psychisch lijden, de lichamelijke pijnen, de (zelf)moorden door de maatregelen, ze zijn ondraaglijk, het wegkwijnen van de ouderen is inhumaan, de opsluiting van jongeren nefast voor hun ontwikkeling. De "collaterale" schade wordt steeds groter. De conclusies van Viruswaanzin zijn bijzonder sterk en wetenschappelijk gedocumenteerd. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. lockdown, mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.be in haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie .

____

Viruswaanzin.be is een onafhankelijk initiatief en wordt op geen enkele manier onderschreven, gesponsord of beheerd door de overheid.

1,646 views11 comments

Recent Posts

See All
bottom of page