top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

@unizo: vraag uw leden om massaal open te gaan!


Met respect voor de regels. Doe iets! #samentegenheteconomischbloedbad


"Nooit aarzelen om hulp te vragen." Wel, mijnheer de eerste minister, help ons en schaf deze volstrekt onzinnige maatregelen af. Laat de kapper, de winkels en de horeca hun werk doen.


Wie haalt het nu in zijn hoofd om de economie plat te leggen voor een virale infectie? Hoe zijn we ooit in zo'n idiote situatie beland. Haal ons hier uit. Red tal van zelfstandigen. Red tal van mensen met andere ziektes die niet behandeld worden. Red mensen van angst, depressie, verkeerde behandelingen, eenzaamheid, gebrek aan menselijk contact, zonlicht, frustratie, en de economische ondergang. En versterk de zorg.


Dat is de hulp die we van u verwachten. Het gaat u zelfs geen euro kosten.
3,228 views126 comments

Recent Posts

See All

126 commenti


De pcr test wetenschappelijk onderuit gehaald. Nederlands. Akkoord met het nodige zenuwachtige Hollandse gepraaaaat.

Maar zeer wetenschappelijk.


https://www.youtube.com/watch?v=bcVSwSxDn24&t=605s

Mi piace

patrickvermeiren
patrickvermeiren
26 nov 2020

😁😊🤗

Mi piace

patrickvermeiren
patrickvermeiren
26 nov 2020

😁😊🤗

Mi piace

patrickvermeiren
patrickvermeiren
25 nov 2020

😁😊🤗

Mi piace

Stop de onzin.

Terwijl 64% van de positief geteste Belgen zich bevindt tussen 20 en 60 jaar, vallen in deze ruime leeftijdscategorie amper 6% van het totaal aantal covid-doden. Deze overlijdens zijn niet enkel ten gevolge van covid, maar door een combinatie van onderliggende oorzaken. Er is nauwelijks sterfte aan covid alleen. Dit is al uitgebreid besproken en aangetoond. Dat wil dus zeggen dat 99,7% van de positief geteste binnen deze leeftijdscategorie, de ziekte niet krijgt en/of overleeft.

Daarentegen zijn slechts 15% van de positief geteste ouder dan 75, maar daar vallen wel 82% van het totaal aantal doden. Maar, of dit nu gebeurt met griep, covid, longontsteking, hartfalen, of zelfs een eenvoudige valpartij, is het niet binnen de verwachting dat op…

Mi piace
bottom of page