top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Venez manifester !Appel à tous nos amis francophones. Venez nous joindre demain à Anvers. Il s'agit également de soutenir le personnel soignant qui doit être vacciné. Patron de son propre bras !

1,320 views32 comments

Recent Posts

See All

32 Comments


Ronald Van Beneden
Ronald Van Beneden
Aug 26, 2021

https://niburu.co/het-complot/16617-de-waarheid-doet-pijn-maar-zwijgen-is-dodelijk

Like

Kurt Wayenberg
Kurt Wayenberg
Aug 23, 2021

Na een discussie met PestDokter en Outerheaven en op basis van de tip van Ward heb ik toch maar even de cijfers van Jambon en Sciensano gefileerd over het effect van de vaccinaties.


Rapport van Sciensano is: https://covid-19.sciensano.be/sites/default/files/Covid19/Preliminary%20analysis%20breakthrough%20infections.pdf


Hier heb je de tabel die ik gemaakt heb met nieuwe ziekenhuis opnames per week, vaccinatie status per week en wat je dus zou verwachten hoe de verdeling zou zijn in de periode van 1/1 tot 1/8:De uitspraak van Jan Jambon: Slechts 2 procent van de gevaccineerden kwam in het ziekenhuis terecht in 2021

=> 416 / 19723 =~ 2%

=> Correct! (maar compleet belachelijk want hadden ze iedereen met fysiologisch serum ingespoten dan was het ook maar 6% geweest)


De…


Like
Kurt Wayenberg
Kurt Wayenberg
Aug 24, 2021
Replying to

Die cijfers heb ik niet Matt. Dit zijn enkel de cijfers van de opgenomenen met COVID.


Ik verwacht ook geen grote veschillen. Integendeel !

Like

Ronald Van Beneden
Ronald Van Beneden
Aug 22, 2021
Like
Replying to

docu is zeer mooi gebracht en dr Sacré geeft de essentie weer

Like

@outerheaven Als iemand mij anno 2021 Google als zoekmachine aanraadt om de waarheid te zoeken, vergeef mij , maar dan pas ik. Zou U mij AUB de pagina kunnen doorsturen waar het CDC zegt dat ze het virus geïsoleerd hebben ?

Ik vraag mij eerlijk gezegd af wie jij bent om te oordelen over wat waar is en wat niet waar is ?

En als het uiten van een mening niet meer mag , dan ben ik inderdaad lid geworden van een verkeerde beweging . Dan mogen ze mij blokkeren en mijn lidmaatschap verbreken . Nobody is perfect. Ik probeer met een open vizier naar deze wereld te kijken. Ik heb mijn visie, die elke dag kan aangepast worden ,…

Like
Replying to

Rustig rustig! :) Ons Sabine doet haar best. Heel veel boodschappen op het internet hebben verkondigd wat zij schrijft. Maar dat was inderdaad een verkeerde interpretatie. Dat staat er niet in. We kunnen hypothetisch denken dat de CDC misschien denkt dat de tests niet voldoen, omdat ze andere tests willen, maar dat schrijven ze niet. Ik kan mij zo voorstellen dat ze als volgt zullen antwoorden:

"In de context van een noodzaak tot snel ingrijpen wat de PCR-test de best practice en aldus de gouden standaard voor het opsporen van besmettingen." Het probleem zit daarin dat ze bij de volgende stappen ervan zijn uitgegaan dat deze test geen foutmarges had. Terwijl dat massaal wel het geval was.


Like

Ronald Van Beneden
Ronald Van Beneden
Aug 21, 2021

https://rumble.com/vlf03t-dr-sean-brooks-phd-they-will-fall-ill-and-they-will-die.html

Like
Replying to

Kan u mij een paar voorbeelden geven van peer reviewed studies door serieuze wetenschappers die beweren dat virussen niet bestaan ?

Ik neem elke mogelijkheid te baat om bij te leren.

Like
bottom of page