top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Verlinden stort ons in totale juridische chaosIn tegenstelling tot de Waalse en Brussels Pers blijft de De Vlaamse Pers heel stil over de illegaliteit van de corona-maatregelen. Niettegenstaande minister Verlinden tot 2x toe loog tegen het parlement. Eén ding staat vast: Boum2! wordt een historische dag voor de vrijheden en rechten van alle Belgen.


De voorzitter van Viruswaanzin vzw, Michael Verstraeten gaf deze morgen, tijdens een druk bekeken live interview op de sociale media van Kairos Press, meer verduidelijking over de juridische chaos waar de Belgische regering ons land in stort.


Wie wil kan wettelijk niet worden verboden om zijn/haar restaurant en/of café te openen, mondmaskers af te laten en zich vrij te bewegen op om het even welk uur. Of de burgers dit gaan doen? In Wallonië alvast veel, horen we. We zijn benieuwd wat Vlaanderen gaat doen?4,198 views41 comments

Recent Posts

See All

41 Comments


Verlinden? Was dat geen juriste? Of vergis ik me, want een juriste zou er zeker rekening mee houden dat er iets als een grondwet bestaat.

Like
Paul Vanmaldeghem
Paul Vanmaldeghem
May 05, 2021
Replying to

Verlinden is advocate, heeft zich in de kijker gewerkt door haar tussenkomst in het Arco dossier waar zij er mee heeft voor gezorgd dat de spaarder nooit geen cent meer gaat terugzien doordat het ACW (nu Beweging.net) niet aansprakelijk gesteld kon worden. Als beloning kreeg ze een ministerpostje voor CD&V. Voor mij is ze een lepe uitgekookte advocate maar een totaal incompetente minister.

Like

Kan men dat vonnis ergens downloaden?

Neem aan als je dit kan voorleggen dat ze je niets kunnen maken.

Like

Het was nooit over een virus.

Like

Brigitte Schoukens
Brigitte Schoukens
May 01, 2021

verlinden en gans cdv ploeg is al chaos op zichzelf allemaal minister voor t postje wat heeft ze eigenaars van die aandelen niet aangedaan in de tijd, ik hoop dat die frauduleuse regering valt en belastingbetaler niet doet betalen voor hun buitensporige uitgaven dat ze al deed voor niks

Like
Paul Vanmaldeghem
Paul Vanmaldeghem
May 07, 2021
Replying to

Deze regering zal niet vallen, ze hebben een meerderheid en al de partijen in die meerderheid weten perfect dat het game over is voor hen als de regering nu zou vallen. Ze hebben hun overleving aan elkaar verbonden en lopen als schoothondjes voor de dictaten uit EU, WEF en consoorten.

Like

Marc Van Ranst reageert in de MSM op beelden van een groep dansende mensen op de zeedijk in Middelkerke dat hij "Jean-Marie Dedecker hiervoor gewaarschuwd heeft".


Ja u heeft dat goed gelezen Marc Van Ranst vind dat dansen een gevaarlijke activiteit is die blijkbaar best verboden kan worden.


Nu wisten we allemaal dat deze mediageile vadsige lobbydwerg van de pharmasector een communistische achtergrond heeft maar blijkbaar wil hij daarbovenop ook nog de principes van de sharia invoeren in België...


Like
Matt Em
Matt Em
May 01, 2021
Replying to

Diezelfde draaiboek manipulatoren hebben ook gezegd dat maatregels zoals muiilkorf en 1,5m. (nodig om de gezichtsherkenningscamera's goed te laten werken), nooit meer weggaan.

Like
bottom of page