top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Verstraeten & De Coene #3


©TV Viruswaanzin: Permanente PCR-test


____

De maatregelen doden. De "collaterale" schade wordt steeds groter. De conclusies van Viruswaanzin zijn bijzonder sterk en wetenschappelijk gedocumenteerd. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. lockdown, mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.be in haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie .

Viruswaanzin.be is een onafhankelijk initiatief en wordt op geen enkele manier onderschreven, gesponsord of beheerd door de overheid.


742 views2 comments

Recent Posts

See All

2 commentaires


Maar hoe zit het dan met de mensen die pak weg drie weken geleden getest zijn ? Met ten dien tijde ~25000 tests per dag. Een 500-tal pos en 24.500 negatieven. Moeten die dan vandaag niet allemaal opnieuw getest worden? Of mis ik een link ? Wie vandaag negatief test kan morgen toch wel geïnfecteerd geraken en positief testen, of positief testen zonder symptomen te hebben of te ontwikkelen? Stel dat alle Belgen getest zijn, moet het testen dan ophouden ? Of moeten we dan van voor af aan beginnen ? En dat tot volgend jaar blijven volhouden? Dat is toch te zot om los te lopen.

Een tikkeltje wetenschappelijk doorgedacht zou je je toch oriënteren op een voldoende ruime…

J'aime

Pia van Damme
Pia van Damme
18 août 2020

Ook ik kwam in eerste instantie terug op mijn besluit om naar Brussel te gaan, toen ik hoorde dat het dan met muilkorf zou zijn. Maar gelukkig kon mijn zus mij overtuigen om toch te gaan. Ik vond dat ze wel gelijk had dat als iedereen hierdoor dan niét zou komen, we wel zouden capituleren! Natuurlijk voelde het tegelijkertijd ook niet helemaal oké aan om te gaan manifesteren tégen iets, en tegelijkertijd toch er braaf aan te gehoorzamen! Maar we gingen toch...want niets doen is geen optie. En het gaat uiteraard niet alleen over die muilkorf, er is zoveel méér aan de hand.

In Brussel viel het direct al op dat het enorm meeviel met de opvolging van de muilkorfplicht,…

J'aime
bottom of page