top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Video: het Covid-19-doolhofBij onzekerheid moet men het hoofd koel houden en kijken naar de realiteit. Alle aspecten van de realiteit en niet één onderdeel dat in het angstbeeld past. Er moet ook gekeken worden in functie van de belangrijkheid. Doden weergeven is belangrijker dan IC’s. Ook de doden door de maatregelen. Er moet een reëel totaal beeld zijn om een goede beslissing te kunnen nemen. Met dit totaal beeld houden de regering en de virologen echter geen rekening.

Op basis van de reële indicatoren hebben de maatregelen geen enkele zin. Zij moeten nu onmiddellijk worden ingetrokken nog voor ze ingegaan zijn. Ze werken niet.


Een land gijzelen bij dergelijke cijfers, dat doe je niet. Hier worden veel mensen weer eens totaal zinloos getroffen. De angst wordt verder gecultiveerd en de collaterale schade neemt toe.

We hebben actueel totaal geen oversterfte. Het ziet er niet naar uit dat we die gaan krijgen. Het land wordt dus voor niets lam gelegd. Beter gezegd: het land wordt lam gelegd omdat de regering het vertikt te investeren in de intensieve zorg en die mensen aan hun lot overlaat.


De politici voeren een bijzonder onzorgvuldig beleid. Hoog tijd dat ze ontslag nemen.3,743 views28 comments

Recent Posts

See All
bottom of page