top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Waarom willen virologen dat u ongelukkig bent?

In een recente studie gepubliceerd in het tijdschrift Applied Psychology: Health and Well-Being, werden de effecten van het subjectieve welzijn, ofwel de mate waarin mensen hun eigen leven beoordelen, op verschillende aspecten van de lichamelijke gezondheid onderzocht. Daarvoor werd gebruik gemaakt van meer dan 20 eerder verschenen literatuurverslagen en meer dan 150 individuele studies.


En wat bleek? 'Geluk heeft bijna zonder twijfel een invloed op onze gezondheid', aldus hoofdauteur Edward Diener, professor in de sociale psychologie aan de Universiteit van Utah. De onderzoekers vonden ook een aantal theorieën waarom geluk onze gezondheid beïnvloedt. 'Gelukkige mensen zorgen meestal beter voor zichzelf en maken gezondere keuzes. Zo beoefenen ze vaak een sport, eten ze bewuster en gezonder en zien ze erop toe dat ze voldoende slaap krijgen en positieve sociale contacten', vertelt Diener.


Daarnaast zou geluk een gunstig effect hebben op het cardiovasculaire en het immuunsysteem, hormonen en ontstekingsniveaus beïnvloeden en wondgenezing versnellen (alvast zeker bij ouderen).


Gelukkig zijn is dus geen garantie op een gezond en lang leven, maar volgens de onderzoekers is het bewijs wel sterk genoeg om te zeggen dat je subjectief welzijn een invloed kan hebben op je gezondheid, weerstand en levensduur. Daarom wil Diener de virologen erop wijzen om ook aan de emotionele gezondheid van mensen veel meer aandacht te schenken.


En nu dan het invoeren van mondmaskers op publieke locaties??

-zeer ongezond om te dragen op velerlei vlak verplicht maken - op basis van de huidige, laat ons eerlijk zijn, eerder milde cijfers??


(!) Er moet eens een onderscheid gemaakt worden tussen besmettingen en positief geteste mensen:


PCR testen zijn compleet onbetrouwbaar env geven ook positief aan als u een verkoudheid hebt. Ook zegt het niets over of je al dan niet besmettelijk bent. Het geeft enkel aan dat je ooit in contact bent geweest met een coronavirus. Iedereen die positief test bij zo'n PCR test zou onmiddellijk een viability test moeten aanvragen. Dit is de enige test dat werkelijk kan vaststellen of je al dan niet besmet bent.


Daarmee kan je quartaine en veel narigheid als gevolg van deze onbetrouwbare testen vermijden. Viroloog Van Damme zegt daar bvb. natuurlijk niets over. Voor hem telt enkel foutieve informatie weergeven omdat hij heel veel geld zal verdienen aan een totaal overbodig en misdadig vaccin. Van Damme en zijn andere TV-kornuiten weigeren de bevolking te informeren over wat de nieuwste studies en bevindingen zijn. Al maanden geleden wist een Nederlandse wetenschapper data-analist (De Hond) dat de verspreiding enkel door aerosolen plaatsvindt in gesloten ruimten zonder luchtcirculatie. Ondertussen wordt dit bijna wereldwijd door de geronommeerde wetenschappers bevestigd en 273 van deze mensen hebben de WHO daarover aangeschreven.


De WHO geeft dit nu schoorvoetend toe maar laat de theorie over de druppels nog in leven ondanks overweldigd bewijs. Dit toegeven betekent dat ze volledig verkeerde maatregelen hebben genomen. De 1.5 meter en de lockdown die de hele samenleving hebben ontwricht zullen die bedenkers zwaar te staan komen. Ook wereldwijd is nu aangetoond dat Hydrochloroquine en zink bij de eerste verschijnselen direct geneest. Het wordt al wereldwijd gebruikt met alleen maar positieve resultaten en is nu ook bevestigd door de studies die gedaan zijn naar de verbluffende resultaten van Dr Zelenko in New York. Zelf CNN (die maanden dit geneesmiddel als kwakzalverij afdeed en de link met Trump tot in den treure heeft belicht) heeft nu toegegeven dat het middel echt werkt!


Mensen als Van Damme, De Gucht, Van Rast en Vlieghe plegen door foutieve informatie en het verbieden van doeltreffende medicatie een misdaad tegen de bevolking. En de Belgen.......wij blijven dit slikken, stellen geen vragen, bekijken geen meningen van wereldexperts en vinden de absurde samenleving best OK. Mensen doen veel dingen om gezond te blijven: ze joggen, fietsen, eten veel fruit en groenten, maar je mag niet vergeten dat ook geluk een grote invloed kan hebben op je fysieke en emotionele welzijn. En hoewel er al menig inkt vloeide over hoe je stress kan verminderen houden de virologen er geen rekening mee dat sociale interacties en goede relaties hebben met mensen, evenzeer belangrijk zijn voor de opbouw van een immuunsysteem en bijgevolg gelukkig (lees: gezond) leven. De profileringsdrang van deze machtsgeile virologische adviseurs is een even groot, ja zelfs groter, gevaar voor de volksgezondheid als covid-19 zelf!


Mondkapjes verplichten die geen enkel wetenschappelijk bewijs als grond hebben, is pure onkunde en kwaadwilligheid van deze regering. Politieke partijen doen er allemaal aan mee en gebruiken de mondkapjeswaanzin als verkiezingsstrategie en misleiden zo het volk om echt onderzoek te doen naar wat er echt gaande is. In Nederland zijn een groep wetenschappers het beu en hebben het RIVM voor de rechter gedaagd. Tijdens het proces kunnen deze geen enkel bewijs leveren voor de maatregelen. Met uw steun moeten we ook Sciensano en de Gees ter verantwoording roepen.


Uw depressie is in het voordeel van de virologen

Deze studie van de Harvard Medical School (https://www.health.harvard.edu/depression/how-depression-affects-your-thinking-skills) bewijst dat er een sterke correlatie bestaat tussen depressie en het cognitief denken. Neerslachtigheid maakt uw informatieproces een stuk langzamer en verzwakt de uitvoerende functie als gevolg van een verminderde chemische activiteit in de hersenen. Dit is deels de verklaring waarom er slechts partieel wordt geprotesteerd tegen de meest onzinnige beperkingen. Er gaat immers wat tijd over om de impact van nieuwe vrijheidsbeperkingen te verwerken. Alertheid kan je echter versneld opbouwen door communicatie met anderen en kritisch denken.


De reden is gekend, de argumentaties zijn bijzonder sterk, wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen. Steun viruswaanzin.be in haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie.


1,401 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


Frederik Van Elsen
Frederik Van Elsen
Jul 27, 2020

Is het mogelijk om de bronnen te vermelden?

Like
bottom of page