top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Waartegen vaccineren we eigenlijk?

Updated: Sep 23, 2022


Over enkele dagen verwachten we de goedkeuring van het nieuwe vaccin dat is aangepast aan de Omikron variant. Alleen is de variant van deze variant alweer helemaal op de terugweg. Over de hele wereld trouwens. Recent hebben de virologen zelf aangegeven dat ze achter de feiten aanhollen. De aanpassing van de vaccins aan de nieuwe varianten – zo zeggen ze – komen eigenlijk te laat. Tegen de tijd dat ze klaar zijn voor markt, is de variant waarvoor ze gemaakt zijn alweer verdwenen. Het is dan hopen dat er toch wat werking is tegen de nieuwe variant die nog moet komen. Aldus de geleerde vaccinboeren.


Toch wist vaccingoeroe Pièrre Van Damme alweer te vertellen dat het nieuwe vaccin goed gaat beschermen tegen besmettingen. Weliswaar durfde hij er niet meer aan toevoegen “na 12 dagen”. We houden onze powerpointprogramma’s klaar om daar binnenkort mooie tekeningskes van te maken. Maar tegen welke besmettingen zouden die vaccins dan zo goed moeten beschermen?


U zal het zich ongetwijfeld herinneren dat in een ver verleden de varianten alhier aanlanden maanden na een behoorlijke piek ergens in één of ander buitenland. Dat was zo met de variant uit China, die uit India, die uit Groot-Brittannië en die uit Zuid-Afrika (Omikron). Steevast gingen dan eerst de grenzen dicht. Om steevast later weer open te gaan. Meer bepaald omdat het virus zich van die dichte grenzen bijzonder weinig aantrok. In de reeks van de maatregelen die nooit gewerkt hebben staat de sluiting van de grenzen in Europa hoog op de ranglijst.


U zal zich ongetwijfeld ook herinneren dat als er een nieuwe golf aankwam, we dat eerst maanden, minstens weken op voorhand al zagen in Israël. Of in Portugal of Spanje. Om zich dan te verspreiden over Europa. Prof. Didier Raoult heeft zelfs ooit de oorsprong van de varianten komende van reizigers uit Noord-Afrika in kaart gebracht. De herinnering aan de skitoestanden in Italië tijdens Krokus 2020, zitten nog behoorlijk vers in het geheugen.


Over minder dan 2 weken begint de vaccinatiecampagne. Maar er is geen nieuwe variant waarover moord en brand wordt geschreeuwd. In geen enkel land slepen de kinderen zich massaal naar de hospitalen, zoals destijds in de berichten over Zuid-Afrika stond. De straten in India liggen niet dicht geplaveid met doden. In Israël gaat het leven zijn gewone gangetje. Af en toe wat raketten en afweergeschut, maar daar kijkt niemand van op. De omicron-kuchende vakantiegangers aan de Spaanse Costa’s waren er in het begin van de zomer, maar zelfs dat is alweer bijna over.


Dus waar gaan we de nieuwe variant halen? Als er over enkele weken eentje opduikt ergens op de wereldbol, dat zitten we weer aan de volgende booster. Want na 2 maanden zakt de werking in elkaar. Zo lezen we bij de staatsvirologen. Maar wat met de golf in oktober? Al wie voorspeld heeft dat ze de maatregelen weer volop gaan doorvoeren in oktober en november zal snel op zoek moeten naar een gepast virusje links of rechts.


Slotsom: men wil vaccineren tegen een variant die er nog niet is, een variant die we nog niet kennen, en waarvan we niet eens weten of hij komt. Met een vaccin waarvan we niet weten of dat vaccin werkzaam gaat zijn tegen die variant. Om symptomen te vermijden waarvan we niet weten of ze gaan komen. En dan zijn wij wappies?2,856 views64 comments

Recent Posts

See All

64 Comments


Commenting has been turned off.
peter van hecke
peter van hecke
Aug 25, 2022

!!! Uit de oude doos !!!


president Bayer erkent dat het gaat over gentherapie en dat ze bewust hebben voorgelogen.

Dus Geen vaccin.

Dit gaat dus duidelijk in tegen de Nurenburgcode.


https://www.youtube.com/watch?v=2D5KeniMzjg&t=27s


En geen van al die organisaties die zijn gecreêerd zijn om de burger te beschermen reageert. Allen verkiezen hun jobke te behouden dan de burger voor te lichten, waar ze voor betaald zijn. Hoe groot moet de schande nog worden. Begrijpelijk als de bijbel vermeldt dat slechts weinigen het nauwe pad zullen bewandelen!

Like

Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
Aug 25, 2022


Hilde CrevitsFrank Vandenbroucke


Deze twee zullen verantwoordelijk zijn voor de zieken en overlijdens , de polarisatie , de geldverkwisting en de overlast ten gevolge van de door hun gepushte vaccinatiecampagne die binnen een paar weken begint ( in het geval van VDB ook zelfs die van de voorbije anderhalf jaar ) . Wanneer ze koppig tegen beter weten in toch doorzetten , ons het leven zuur maken en onze gezondheid in gevaar brengen hebben wij het recht om ze aan de schandpaal te nagelen .

Like
Liliane Delcaert
Liliane Delcaert
Aug 25, 2022
Replying to

Het zijn alle leden die pro zijn die de schuld zullen dragen!!!!! Europa i

heeft even veel schuld het is een Geldmachine en Machtsmisbruik !!! we zitten met leiders die maar met hun eigen persoontje bezig zijn en vele onderons hebben het niet door !!!!

Like

peter van hecke
peter van hecke
Aug 25, 2022

Onze overheden en hun overheidswetenschappers zullen het waarschijnlijk wel weer horen donderen in Keulen.


Waarom heeft deze man gelijktijdig drie infecties? Met name, monkeypox, HIV en Covid19?


https://www.news.com.au/lifestyle/health/health-problems/man-is-first-in-world-to-test-positive-for-monkeypox-covid-and-hiv-at-same-time/news-story/a9ad5c5b539c57bfe7383a7a7851cedc


Like
peter van hecke
peter van hecke
Aug 25, 2022
Replying to

dit zijn de kwaks die zetelen! En ze zeggen het nog zelf.


https://www.godlikeproductions.com/forum1/message4845318/pg1


FRUEDIAN SLIP


"HERE'S THE REALITY:


WE HAVE MILLIONS WHO'VE DIED ACROSS THE WORLD BY THIS VACCINE.


WE MAY NEVER HAVE AN ACCURATE COUNT."


-- Illinois Senator Dick Durbin


En wij zijn de wappies en het is hen gepermiteerd ons te beledigen???

Like

Replying to

Dit is ook een virus...Islam is de naam

Like

noel demeulenaere
noel demeulenaere
Aug 24, 2022

Ga er geen brave uitleg aan geven

Gewoon de vraag : hoeveel méen willen ze deze winter dood "

Er zijn er nu al zoveel dood


Like
bottom of page